Eclipsemc ja AntMiner S1

Hello,

Miten saan toimimaan eclipsemc poolin toimimaan ja AntMiner S1 louhimaan siellä? Mielestäni laitoin asetukset oikein :-X Osaako joku sanoa, että kauanko kestää, että louhinta alkaa rullaamaan? :frowning:
Onko se pelkästään tarkoitettu ButterFly Labs tuotteille?

Suosittelen pysymään erossa kaikesta Butterfly Labsiin liittyvästä toiminnasta, sillä BFL on käytännössä rikollisjärjestö nykypäivänä eikä kunniallinen firma. Eikä se ole mikään sellainen järjestö, minkä tukemisesta saisi mitään katu-uskottavuuspisteitä kuin vaikka Helvetin Enkelien tukijäsenenä olemisesta. Tai mistäkö minä tietäisin.

Slushissa muuten oli yli kolminkertainen tuotto eilen normaaliin nähden, joten toivottavasti louhit siellä.

[quote=“ComaWombat, post:2, topic:2394”]Suosittelen pysymään erossa kaikesta Butterfly Labsiin liittyvästä toiminnasta, sillä BFL on käytännössä rikollisjärjestö nykypäivänä eikä kunniallinen firma. Eikä se ole mikään sellainen järjestö, minkä tukemisesta saisi mitään katu-uskottavuuspisteitä kuin vaikka Helvetin Enkelien tukijäsenenä olemisesta. Tai mistäkö minä tietäisin.

Slushissa muuten oli yli kolminkertainen tuotto eilen normaaliin nähden, joten toivottavasti louhit siellä.[/quote]

Fuck! Ei tolla mopolla saa mitään voittoa aikaiseksi. Vie vaan sähköä helvetisti. Ongelmia tähän nyt viimeiseksi kaipaa, kun jäänyt ihan yksin.

Jos se nyt yhtään lohduttaa, niin Butterfly Labsin omistamassa poolissa louhiminen ei varmasti ole rikos, vaikka poolin omistajat rikollisessa toiminnassa mukana ovatkin.