Dragonmint


#1

Dragonmint laite vaikuttaa hyvältä mutta markkinointivideot ovat vähän omasta mielestäni ainakin että ei näin…


#2

Kiva nähä että tulee uusia toimioitakin mukaan. Kovasti houkuttelis alkaa louhii siaa asic piireillä :thinking:. Lämmittääkö täällä kukaa taloaan louhimalla?


#3

Kyllä jo nyt talvella kellarin lämmitys toimii litecoin louhinnalla. Ehkä Siacoin voi olla kovakin juttu.


#4

Löysinkin tuon sinun kellarin lämmitys langan ja oli mukavaa lukemista. Olisi kiva kuula jos jollain on omia projekteja tulilla sekä miten toteutettu.

Luin lehdestä jokunen viikko sitten ja sen mukaa suomessa olisi pari iso datacentterii/ konehuonetta joista yhden tuottamalla lämmöllä lämmitetää uimahallin vesi(en muista paikkakuntaa). He eivät ymmärtääkseni louhineet mitään. Täällä foorumeillakin joku joskus totesi kuinka hölmöä on nykyään lämmittää taloa esim. Lattialämmityksellä joiden vastuksiin syötetään sähköä joka ei tuota muuta kuin lämpöä.

Jos olisin massikeisari harkitsisin rivitalojen rakentamista joiden lämmitys hoituu louhinnan hukka lämmöllä näin sais hyötysuhdetta hieman paremmaksi ja tuottoo tulisi muualtakin kuin louhinnasta. Varmaa tulee yleistymään tulevaisuudelle kun digitalisaatio kantautuu matin ja maijan korviin. Saa nähä tuleeko sähkön varastamisestakin viellä tuottoisaa bisnestä rikollisjärjestöille kun joku viellä keksii rakentaa mobiilisoidun louhimon jota liikutellaa paikasta toiseen säänöllisesti välttääkseen jäämästä kiini. Aika monta louhijaa kun saisi mahtumaan rekkaan :smiley::smiley::smiley: tosin nörtti tekisi tämänkin hienostuneemin levittämällä haittaohjelmaa.

Millainen haju noista asic-louhijoista tulee jos päättäis heittää 200m2 omakotitalon tulipesän korvikkeeksi ja onko mahdollisesti terveydellisii haittoja tuossa lämpimässä ilmassa jonka louhija puskee ulos?


#5

heh no semmonen on meteli noissa asic minereissa että ei oikein sovi kotioloihin muuten kuin vaan kellariin ja autotalliin eli suljettuihin tiloihin. Aihetta sivuten olisi hyvä jos tehtäisiin sellainen taloyhtiö jossa louhintalaitteet tuottavat sähkön ja saadut louhintatulot sitten treidausbotit semi-automaattisesti sijoittelisivat kurssin nousujohteessa eri alt-coineihin.
Nyt jouduin luopumaan toisesta asic minerista koska alkaa olla liian kuumat paikat.
En usko, että isommin voidaan lämmittää mitään koska laitteet ovat vielä niin energiasyöppöjä.
Ellei sitten oteta käyttöön vielä mustia aurinkopaneeleja jotka toimivat paremmin pohjolassa.

Itse aiheesta: Aasia on potentiaalien maa ja sinne kannattaa sijoittaa kryptoihin. Jopa vaihtaa vaikka kaikki bitcoinit esimerkiksi Neo ja Siacoiniin. Lohikäärmeessä on voimaa.


#6

Jep, samaa mieltä siacoinista varsinki. Tuli itse syvennyttyä siaan aikanaan ja ei ole kovin montaa cryptoa tullu vastaan joiden kehittäjiin luotan niin paljon kuin heihin. Keskittyvät kehitykseen eikä hypetykseen ja kieltämättä hyviä ostopaikkoja.