Dixin kauppakeskukseen Vantaalla Bittiautomaatti?

#1

Hello,

Olisiko mahdollista saada Vantaan Tikkurilassa sijaitsevaan kohteeseen (Dixi kauppakeskus) bittiautomaatti? Varmasti olisi käyttöä! Nuoretkin pääsisi kokeilemaan bittiautomaattia =) Lähikauppaa olen tänne kovasti toivonut meidän alueelle. :slight_smile:

0 Likes

#2

[quote=“Hannu, post:1, topic:2697”]Hello,

Olisiko mahdollista saada Vantaan Tikkurilassa sijaitsevaan kohteeseen (Dixi kauppakeskus) bittiautomaatti? Varmasti olisi käyttöä! Nuoretkin pääsisi kokeilemaan bittiautomaattia =) Lähikauppaa olen tänne kovasti toivonut meidän alueelle. :)[/quote]
Meillä on ollut jo neuvottelut Dixin kanssa. Valitettavasti heillä on jotain regulatiivisia ongelmia liittyen kaikkiin automaattipaikoituksiin ja emme ole vielä saaneet diiliä aikaan. On kuitenkin hyvin mahdollista että maatti saadaan sinne joskus tulevaisuudessa.

0 Likes

#3

Dixin vieressä Tikkuri-kauppakeskuksessa voisi olla helpompi paikka Bittimaatille. Tikkurin läpi kulkee myös paljon porukkaa, tosin ehkä vähän vähemmän nykyään Dixin aikana.

0 Likes

#4

Joo mutta eikös sekin ole vaan neuvottelukysymys? Yksi hyvä mesta olisi satomäen kymppikiskalla? (Ainut paikka, kun ei ole lähikauppaa?) :slight_smile:

0 Likes

#5

Meillä on nykyään aika tiukka seula noiden paikoitusten kanssa eli sukkapuoteja ei enää paikoteta ja vähän paremmistakin lokaatioista kiinnostaa ensisijaisesti vain parhaat.

Toki voi olla että filtteriä taas säädetään lähitulevaisuudessa johonkin suuntaan, mutta tällä hetkellä on melko selvät sävelet siitä mitä paikkoja targetoidaan.

Mutta kaikki ideat ovat todella tervetulleita, eli kiitän kaikesta avusta. :slight_smile:

0 Likes

#6

Kannatetaan Tiksiin tai lähistölle!

0 Likes