Copaysta Mycelliumiin

#1

Terve ja anteeksi ehkä yksinkertainen kysymys monille …mutta.

Mutta, tarkoitus olisi siirtää pieni määrä bitcoinia vanhasta Windows puhelimen Copay-lompakosta uuteen Android puhelimen Mecellium-lompakkoon.

Ajattelin että avaisin uuden Mycellium-lompakon vanhan Copay-lompakon 12 sanan seed phrasella. Onkohan tämä järkevää? Ei menisi ainakaan transaktiokuluja, siihen verrattuna että lähettäisin varat yksinkertaisesti uuteen osoitteeseen.

Entä mitä mieltä, olisko BitPay-lompakko järkevämpi/parempi kuin Mycellium, koska lienee ilmeisesti Copaysta uusi versio tämä BitPayn lompakko?

0 Likes

#2

Muistaakseni Copay/Bitpay eivät tue lähettämistä Segwit-osoitteisiin, joten itse olen ainakin välttänyt niiden käyttämistä. Mobiilikäyttäjille voin lämpimästi suositella Samurai- tai Green -lompakoita.

Lähinnä tuon seedin formaatista tuossa on kysymys, että voitko vaihtaa suoraan lompakkoa. Voit kokeilla palautuuko seedillä varat suoraan uuteen lompakkoon. Jos ei, niin voit tehdä uuden lompakon/seedin ja sitten siirtää varat sinne.

0 Likes

#3

Noniin, nyt on uudessa luurissa Mycelium. Hienosti siirtyi ja aukesi vanhan lompsan balanssi uuteen lompsaan 12 sanan sarjalla, joka oli siis otettu talteen vanhasta Copay lompakosta. Helppoa!

0 Likes