Copaysta Mycelliumiin

Terve ja anteeksi ehkä yksinkertainen kysymys monille …mutta.

Mutta, tarkoitus olisi siirtää pieni määrä bitcoinia vanhasta Windows puhelimen Copay-lompakosta uuteen Android puhelimen Mecellium-lompakkoon.

Ajattelin että avaisin uuden Mycellium-lompakon vanhan Copay-lompakon 12 sanan seed phrasella. Onkohan tämä järkevää? Ei menisi ainakaan transaktiokuluja, siihen verrattuna että lähettäisin varat yksinkertaisesti uuteen osoitteeseen.

Entä mitä mieltä, olisko BitPay-lompakko järkevämpi/parempi kuin Mycellium, koska lienee ilmeisesti Copaysta uusi versio tämä BitPayn lompakko?

Muistaakseni Copay/Bitpay eivät tue lähettämistä Segwit-osoitteisiin, joten itse olen ainakin välttänyt niiden käyttämistä. Mobiilikäyttäjille voin lämpimästi suositella Samurai- tai Green -lompakoita.

Lähinnä tuon seedin formaatista tuossa on kysymys, että voitko vaihtaa suoraan lompakkoa. Voit kokeilla palautuuko seedillä varat suoraan uuteen lompakkoon. Jos ei, niin voit tehdä uuden lompakon/seedin ja sitten siirtää varat sinne.

Noniin, nyt on uudessa luurissa Mycelium. Hienosti siirtyi ja aukesi vanhan lompsan balanssi uuteen lompsaan 12 sanan sarjalla, joka oli siis otettu talteen vanhasta Copay lompakosta. Helppoa!