Coinmotionista toisaalle lompsaan siirto, kuinka kauan kestää?

Nyt tulee hätäisen nyypiön kysymys mutta kuitenkin. Ekaa kertaa olen Coinmotionia käyttämässä, ja tunti sitten siirsin coineja kaverin lompakkoon (omistamme yhteisen tilin nettikaupassa jonneka siirtelemme coineja ostoksia varten). Copypastetin lompsan osoitteen lähetyskenttään joten kyllä pitäisi olla oikein. Kuitenkaan mitään TXID:tä ei ole ilmestynyt, tili näyttää vain että on katevarauksella ja että siirto on kesken ja konfirmaatioita on nolla. Kaverin lompsassa ei näy mitään, ei edes unconfirmed balancea. Olenko vain kärsimätön vai kestääkö tuossa kauankin? Luulin että nämä toteutuvat reaaliajassa eikä maksuja ajeta vain tiettyinä aikoina kuten Bittipörssissä? UKK:n luin läpi mutta missään ei lukenut että kuinka kauan normisiirto kestää. Muutenkin harmi että tuolla ei ole missään ihan rautalankaohjetta screenshotteineen että paina tosta ja kirjoita tohon toi ja toi ja klikkaa sit tästä; piti vähän ihmetellä ja uumoilla enkä vieläkään tiedä olenko saanut suoritettua siirtoa oikein. Aiheuttaa lähinnä kynsien pureskelua tällä hetkellä ja tekee mieli mennä vain takaisin Bittipörssin puolelle kun siellä ainakin siirrot ovat suoraviivaisia.

Tosiaan etukäteen sori tyhmästä kysymyksestä, mutta mistään ei vielä löytynyt vastausta ja olisin tänään halunnut jo päästä ostoksia tekemään.

P.S. Siis vahvistin tietty sen linkin mikä sähköpostillakin tuli. Joten jotain pitäisi olla lähtenyt liikenteeseen.

Coinmotionissa uusien käyttäjien Bitcoin-siirrot vahvistetaan palvelun ylläpitäjien toimesta käsin. Kun käyttäjän toimintaa on hetki seurattu (yleensä viikko tai pari), tai jos käyttäjä on jonkin muun palvelumme kanta-asiakas, laitetaan käyttäjälle automaattiset bitcoin-nostot käyttöön. Ja sinun osaltasi homma lienee jo kunnossa.

Yritämme selventää näitä asioita sivustollamme, UKK ja muu informaatio vaatii parantamista ehdottomasti.

Joo, toista tuntia vain kesti joten ihmettelin kovasti. Olen ainakin Bittipörssissä ollut vakkari-asiakas jo pitkään mutta tuolla Coinmotionissa en vielä. Mitään suuria summia tai valtavaa rikollista rahanpesua en ole harrastamassa, vain ihan normaaleja ostoksia, joten toivottavasti ei hirveän pitkään kytätä.

Tosiaan tuosta olisi voinut olla jossain ilmoitus, vaikka viesti mikä tulee uusille käyttäjille taikka maininta UKK:ssa. Ei ollut hajuakaan tuommoisesta kontrollista niin turhaan huolestuin. Ja tosiaan ihan rautalanka-tutorialsivu (sivu, ei video! Inhoan opetusvideoita koska niitä on veemäistä yrittää kelata taaksepäin jos pitää palata tarkistamaan joku vaihe, ja sivulla on helpompi liikkua edestakaisin) olisi kiva juttu. Piti vähän raapia päätä ennen kuin hahmotti että mihin ruutuun nyt pitikään pistää eurot ja mihinkä bitcoinit.

Eli vähän smanlainen keissi. Koitin siirtää coinmotionista bitcoinia binanceen jotta voin vaihtaa muuhun valuuttaan. Tubesta löyty hyvä video ohjeineen jossa näytetään kuinka varan siirto onnistuu mutta pieni epätietoisuus kalvaa kun BTC ei näy vielä tuola binancessa. Eli meniköhän nyt varmasti oikein kun lähetä napin takaa coinmotionisssa pyytää osoitetta ja kirjasin siihen binancen osoiteen joka tulee kun hakee kohdasta funds->debosits whitdravals ja valitsin taulukosta haluamani valuutan, tässä tapauksessa btc. Seuraavaksi klikkasin bitcoinin kohdalta deposit ja tämän jälkeen tulee näkyviin BTC Deposit Address eli osoite jonka laitoin tuonne coinmotionin lähetä kohtaan missä kysyy osoitetta mihinkä lähetetään.

Voi hyvin mennä vuorokausikin siirrolla tällä hetkellä.

Coinmotioniin saadaan viikon sisään päivitys jonka jälkeen siirrot menee kerran vartissa eikä pitäis kestää sen kauempaa ainakaan käyttäjillä joilla on automaattiset siirrot aktivoitu. Uusilla käyttäjillä tulee yhä olemaan tuo manuaalinen tarkistus mutta siihenkin kehitellään parannuksia.

Samaa hitautta myös ihmettelen… mutta hyvä jos muutoksia nopeuteen tulossa.