Coinmotion Bitcoin Gold (BTG) ja Bitcoin Diamond (BCD) hyvitys

Coinmotion tiedotteessaan aikanaan totesi, että Bitcoin Cashin (BCH) hyvityksen jälkeen muita forkkeja ei hyvitetä, elleivät ne saavuta ‘merkittävää markkina-arvoa’.

Olen tämän tiedostanut (kaduttaa hiukan, mutta asiasta ilmoitettiin selkeästi), mutta kiinnostaisi tietää ihan osakkeen omistajanakin, minkä Prasos tulkitsee täksi arvoksi?

Gold forkissa 1 BTC = 1 BTG ja 1 BTC = 10 BCD. Markkina-arvot tällähetkellä näille ovat ~$75 ja ~$6 (x10).

Eli yhden Bitcoinin omistuksesta forkkien hetkellä on jäänyt Coinmotionin haaviin noin 135 dollarin edestä kryptovaluuttaa, mikä vastaa noin 0.015 BTC. Bitcoin Cashin arvo Coinmotionin hyvityshetkellä melko tarkalla ulkomuistilla oli 0.157 BTC/BCH.

Mielestäni näiden kahden forkin (etenkin Diamondin) arvo on merkille pantava. Merkittävästä en vielä tiedä. Miten muut, etenkin Henry Brade (mikäli kiireiltään ehtii), tulkitsevat tilannetta?

P.S. Osaako joku selittää, miksi Binancessa Diamondia tradetaan $35 USD tuntumassa?

Ei kai ~0.75% voi mitenkään olla tulkittavissa merkittäväksi markkina-arvoksi? Ymmärrän tietysti että ilmaisen rahan meneminen sivu suun harmittaa. Noiden “vapauttamiseen” liittyy kuitenkin aika paljon työtä ja riskejä, joten osakkeenomistajana äänestäisin sen puolesta että kehittäjien työaika käytettäisiin johonkin hyödyllisempään?

1 tykkäys

Tuokin on vähän että onko merkittävä suhteutettuna bitcoiniin vai ylipäätään. BTG on rank 23 (1,250 mrd. USD) ja BCD rank 37 (850 milj. USD).

Kuinkahan monta näitäkin scämmiforkkeja on ilmestenyt? Bcash, bgold, bdiamond, superbtc, brhodium, binterest… etc. Ei näissä pysy kärryillä.

En oikein usko, että walletin kehittäjillä yleiseti on aikaa tukea näitä kaikkia shitcoineja. Mielestäni hyvä jako on Trezorin kehittäjille; pitää olla open sourcea ja toimiva lohkoketju. Tämä on reilu ja toimiva lähtökohta siihen mitä tuetaan. Kenelleppä ei “ilmainen” raha kelpaisi jonka voi ottaa pois typeryksiltä jotka gämbläävät noilla poleteilla shitcoin pörsseissä.

Goldit on tarkoitus hyvittää tavoitteellisesti tämän kuukauden aikana. Diamondin tai minkään muun osalta ei ole mitään suunnitelmia tai lupauksia.

1 tykkäys

https://cryptocurrencyfacts.com/a-list-of-upcoming-bitcoin-forks-and-past-forks/

Tuolla ainakin julistetaan 31 forkista. Eipä oikein kuin BCH, BTG ja BCD ole minkäänlaista arvoa. Näiden päälle on kylläkin vielä tuo Bitcoin Private, joka oli forkki Bitcoinista ja Z-Classicista.

Kiitos nopeasta vastauksesta!

Oli mielestäni mielenkiintonen juttu, ja liittyy aiheeseen.

Yllättäen Prasos ei saanut hoidettua tätäkään ajallaan

Tämä kyseinen homma on käytännössä muutaman henkilön mahdollista toteuttaa ja vaatii heiltä yhteistyötä, ja heillä sattui olemaan jonkinverran lomia toukokuussa. Sen takia tuo on nyt viivästynyt. Goldien hyvitys on kuitenkin nyt suht korkealla prioriteetilla tässä kuussa eli työn alla.