Coinit hukassa / bugi? (lompakon arvo tuplaantui) [SOLVED]

Satunnainen btc-käyttäjä, joten jotain on mennyt pieleen.

Käytän qt-wallettia ja tein maksun erääseen palveluun vuoden vaihteessa. Siinä oli kuitenkin jotain häikkää ja maksu ei mennyt perille, joten tein sen uudestaan. Samalla ilmeisesti qt-lompakkoni tilttasi/kaatui ja kun avasin sen uudestaan oli wallettini saldo noin tuplaantunut.

En sen jälkeen ole walletiin oikein koskenut, mutta nyt kun olen muutaman kerran yrittänyt lähettää, niin saan 0/6 varmistusta.

Kun laitan blockchaininffoon wallettini osoitteen ilmoittaa se sen arvoksi 0.01btc, vaikka lompakkoni näyttää yli 1.44btc.
https://blockchain.info/address/1L73JPN1B4uHzhPnyc4pdM1Mb7P541a7zx

Tuo ylin maksu on se mistä kaikki lähti. Siirsin 0.149675 btc palveluun, mutta jostain syystä samalla on myös lähtenyt nuo 0.71483052 btc toiseen osoitteeseen ja siellä ne ovat edelleen:
https://blockchain.info/address/1YoByaUy5XjXEBL1Qxd9g2fRqd4FHPbyN

Mikäköhän avuksi? Miten etenen tämän kanssa? Lompakkoni on varmuuskopioitu kyllä.

Kiitos etukäteen!

Omassa qt-lompakossani ei tuollaista 0.71483052 BTC maksua/osoitetta edes näy:

Et maininnut qt-wallettisi versiota, joten olettaisin sen olevan auttamattoman vanhentunut.

Suosittelisin, että päivität sen uusimpaan (tällä hetkellä 0.12.1) ja käynnistät uuden version ensimmäisella kerralla komentoriviparametrilla -zapwallettxes.
-zapwallettxes siksi, että se käytännössä heittää pois kaikki lompakossa olevat siirrot, joilla ei ole vahvistuksia. Tälleen ei ole riskiä siitä, että uusi versio onnistuisi lähettämään nämä vahvistuksettomat siirrot eteenpäin. Tuskin tässä pisteessä haluat niitä enää sellaisenaan toteuttaa.

Lompakon osoitteista sen verran, että lompakko sisältää paljon enemmän osoitteita kuin ne mihin olet vastaanottanut bitcoineja. Lompakko luo uuden vaihtoraha-osoitteen käytännösä joka kerta kun teet siirron. Tämän takia Blockchain.info näyttää sen osoitteen about tyhjänä. Se osoite missä ne 0.71483052 bitcoinia ovat, on todennäköisesti lompakkosi vaihtoraha-osoite.

Kiitos nopeasta vastauksesta! Näyttää tällä hetkellä olevan v0.8.5-beta versio. Kokeilen neuvojasi heti.

noin ison versiohyppäyksen kun tekee, niin uusi versio tulee synkronoimaan lohkoketjun alusta asti uudelleen. Voi mennä hetki, että se löytää lompakon balanssin. Ei kannata säikähtää jos se aluksi näyttää nollaa. Sen pitäisi korjautua kunhan se pääsee ajan tasalle.

Jos et ehtinyt vielä aloittaa päivitystä, niin suosittelen varmistamaan, että lompakosta on toimiva varmuuskopio tekemällä sellaisen ennen kuin käynnistät uuden version.

Kiitos vielä kerran. Ehdin vasta päivittää, mutta en ole vielä käynnistänyt. En oikein ymmärtänyt, miten saan käynnistettyä päivtetyn lompakon tuolla komennolla. cmd komentorivin kautta olen kokeillut laittaa komennon bitcoin-qt[-zapwallettxes], mutta se ei ole toiminut. Selventäisitkö vielä tuota kohtaa?

parametrin -zapwallettxes voi laittaa komentoriviltä tai sen voi muokata bitcoin-qt:n pikakuvakkeen kopioon ja käynnistää sen siitä. komentorivikäynnistyksesi epäonnistui, koska bitcoin-qt ei ole polussa, josta ohjelmia etsitään automaattisesti. Sellaisen ohjelman käynnistämiseksi komentoriviltä, sinun täytyy ensin siirtyä kansioon jossa ohjelma sijaitsee. Veikkaisin kuitenkin, että helpompaa on tehdä se pikakuvakkeen kopio ja laittaa se sinne.

:grinning: Jess, kiitos näyttäisi coinit löytyneen! Mutta edelleen on nuo vahvistamattomat siirrot tuolla, vaikka muokkasin tuon polun muotoon: “C:\Program Files\Bitcoin\bitcoin-qt.exe” -zapwallettex Onko tuossa joku merkkivirhe vai uskallanko antaa synkronoida loppuun, 12h jäjellä, eli ei paljoa.

-zapwallettex on väärin kirjoitettu. Kuuluisi olla -zapwallettxes.

se -zapwallettxes kannattaa sit ottaa pois helposti saatavilta kun saat ne vanhat siirrot häviämään. Se hidastaa bitcoin-qt:n käynnistymistä ja voi joskus häiritä normaalia käyttöäkin.

Ei ole todellista, otin vain suoraan täältä tuon:
https://bitcointalk.org/index.php?topic=35214.25;wap

Aina kyllä pitäisi nämä triplatarkistaa :disappointed:

Estin tuon onneksi palomuurilla pääsyn synkkaamaan, joten ei sinänsä ollut hätää.

Kaikki näyttäisi olevan nyt kunnossa :relaxed: En ilmeisesti voi lähettää yksityisviestejä, mutta jos laittelet sun osoitetta, niin siirrän pienen tipin kaikesta vaivasta, kiitti.