Coinien lähetys jummaa lähettäessä bittirahalle liian pienen feen takia

Multibit-lompakkooni oli unohtunut hieman bitcoineja, joten ajattelin myydä ne pois. Multibit on kuitenkin niin buginen, että en millään saanut rahoja liikuteltua ja monen päivän säätämisen jälkeen keksin miten coinit saa lähetettyä pois.

Laitoin coinit myyntiin Bittirahan kautta, ja lopulta Empty wallet -komennolla sain lähetettyä coinit bittirahan ilmoittamaan osoitteeseen. Fee jäi kuitenkin aivan liian pieneksi (26sat/byte), eikä maksu ole mennyt eteenpäin nyt pariin päivään. Olen koittanut etsiä miten tätä saisi nopeutettua, mutta ainut vaihto ilmeisesti vaatii, että ostaisin ensin lisää bitcoineja jne. Mitä coineilleni käy, jos Bittirahan myynti perutaan (peruuntuu automaattisesti viikossa, jossei coineja näy), mutta siirto hyväksytäänkin esimerkiksi kahden viikon päästä?

Ja toisena kysymyksenä, että empty walletilla tuohon siirtoon tuli hieman enemmän coineja, kuin olin ilmoittanut myyväni (0.004BC enemmän). Jos siirto menee läpi, niin saanko rahat kaikista noista coineista, vai vain ilmoittamastani määrästä, vai hylkääkö bittiraha siinä tapauksessa koko tapahtuman?

Otetaan vastaan myös vinkkejä, miten tuon coinien lähetyksen saisi peruttua/hyväksyttyä ilman, että ostaa lisää bitcoineja.

Kiitoksia paljon avusta :slight_smile:

ViaBtc:llä on palvelu jolla saa ilmaiseksi autettua siirtoa eteenpäin.
https://pool.viabtc.com/tools/txaccelerator/