Coinerin BTC-automaatin varastaneelle pellelle!


#1

https://www.facebook.com/groups/2057509757853831/permalink/2240564802881658/

Sinä, vitun idiootti, joka oot Coinerin Bitcoin-automaatin pölliny Helsingissä, luulitko että siellä on Bitcoineja kauheet kasat sisässä? hohhoijjaa, Kryptokeskus ois voinu siihenki suorilta vastata, ettei niitä siellä ole.

Automaatista (tai sen anastajasta) on luvattu Löytöpalkkio, jos joku siis näkee sellaista Peltistä Coinerin Bitcoin-automaattia, tai kuulee siitä jonkun rehvastelevan, niin Tietoo Kryptokeskukselle ASAP! Silmät ja korvat siis auki!!!
Lupaan Kryptokeskukselta parhaat sijoitusvinkit ilmoittaa vuoden ajan, sitä mukaa kun sellaisia tulee vastaan, sille joka ratkaisevat vinkit toimittaa!

Paras ratkaisu olis toimittaa se vehje tai tyyppi meille tänne, niin voimme toimia välikätenä, niin anonyymiys on taattu meikäläisen kunniasanalla.

"Coiner Oy:n Bitcoin-automaatti varastettu ravintola Farosta.

Torstaina 8.11.2018 noin 18.30 marssi noin 30-vuotias lyhyehkö hoikka mieshenkilö Helsingissä ravintola Faroon ja erinomaista pokerinaamaa, henkilökunnan kiireisyyttä ja hyvää onnea hyväksikäyttäen onnistui varastamaan Coiner Oy:n Localbitcoinsin valmistaman automaatin jalkoineen päivineen.

Coiner Oy maksaa tuntuvan palkkion syyllisen löytymiseen johtavista ratkaisevista tiedoista, jotta varkaalle täysin arvoton automaatti saataisiin takaisin hyötykäyttöön.

Palkkio maksetaan myös varkaalle itselleen tai sen lähipiirille, mikäli asia saadaan anonyymisti sovittua k.o. tahon kanssa. Jos päädytään tähän rauhanomaiseen ratkaisuun, niin Coiner Oy myös luopuu kaikista vaateistaan varasta kohtaan, eikä vie varkaalta jääneitä työkaluja ensi viikolla poliisin tekniseen tutkintaan.

Tiedot, ja asiaan liittyvät järkevät kyselyt esimerkiksi lisätuntomerkkien osalta voi osoittaa halutessaan anonyyminä joko p: 050-5124987, Telegram +358505124987/Ras, Wickr / coinerfi.

Yhteistyöterveisin,
Rasmus Berg / Coiner Oy"


#2

Voi ei! menikö paljon tarpeellista ja sun firmalle arvokasta bitcoin dataa??

Ei moni basic varas/vandaali tajua bitcoin tekniikasta esim rikkoessaan blockstream satelliitin yhteys-lautasta, kun se on hyvällä paikalla mistä saa parhaan signaalin avaruuteen.

Asenna muihin laitteisiin GPS paikannus? -Joka toimii akulla monta viikkoa :slight_smile:


#3

ei o mun firman kans sinänsä mitään tekoa tuolla… mut mietin kans samaa et noihin kyl Coinerin kantsis asentaa GPS-paikantimet


#4

haha, ei saatana, siis tossa EI ole edes mitään setelirahaakaan sisäll? toimii vain kortilla?
kuinkahan helvetin tyhmä narkki on taas ollu asialla


#5

Niitä on monia eri järjestelmiä, jolla voi paikantaa. GPS lienee kaikkein paras niistä. Mulla kävi sillein mielessä, että semmoinen joka lataa siinä tilassa, kun se on verkkoon kytkettynä ja sitten toimii akulla monta viikkoa. Koska bitcoin data on tärkeää tietoa firmalle.


#6

On kyllä perhanan tyhmä. Toivottavasti saadaan ehjänä takaisin!


#7

Aika typerää, minusta alkaa hieman tuntua siltä, että se on hajoitettu palasiksi, ilkivaltaisesti. Toivottavasti ei ole näin ja olen väärässä.