Coinbase toimii tökkien

Latasin Coinbasen iPhoneen. Sitten kytkin siihen yhden MasterCardin (Nordea). Ei onnistu BC:n ostaminen. Tökkää tunnuslukusovellusautentikointikohtaan. Siis Nordean omassa ohjelmassa. Ja sitten se ohjelman toinen keino: laita rahaa ulkomaiseen pankkiin. Yksikään tekstikenttä siinä infosivulla ei ole kopioitavissa.

Ei ole kyllä tuolla sovelluksella bitcoinien kanssa pelaaminen tehty helpoksi. Pysyvämpään säilytykseen käytän Breadia ja huolella tehtyä paperilompakkoa. Mutta se ostaminen on vaan niin hankalaa. Bittirahan kautta onnistuu, mutta monen päivän viiveellä.

Tietokoneella käytin Multibittiä, mutta nyt huomasin sen olevan elinkaaren päässä.

Mikä olisi nopein ja luotettavin tapa ostaa helposti sähköisesti bc:ja?

Moi !

Nopea ja luotettava voisi olla esim Bittirahan sisarpalvelu coinmotion www.coinmotion.com, mutta sinne täytyy sitten tehdä myös online lompakko.

Siihen ei ole kännysovellusta ainakaan tällä hetkellä, mutta itsellä niitten mobiilisivut on toimineet ihan kiitettävästi. Sinnekin täytyy eurot siirtää pankkisiirtona mutta Suomesta se tapahtuu aikalailla saman tien.

1 tykkäys

Olen nyt odotellut jo viikon sepa-tilisiirron toteutumista Nordeasta Coinbaseen, ja yritin aamulla kurssin notkahdettua ostaa Nordean luottokortilla vähän lisää btc:tä mutta Coinbase vastasi joka yrityksellä että pankkini esti transaktion. Tarkistin Nordean nettipankista että korttini on kyllä ok ja toiminnassa, mikäs tässä tökkii? Aikaisemmin korttiostokset Bordeasta Coinbaseen sujuivat hetkessä.

Korjaan edelliseeni, ei Bordeasta vaan siis Nordeasta :slight_smile:

Aika jänniä ilmoituksia oot saanut.
Ootko ehkä käyttänyt jonkun eurorajan yli mikä coinbasessa voi olla siirtoihin, näkyykö missään asetuksissa ?

Ainoa virallinen tieto on coinbasen sivulla että on “heikentynyt suorituskyky”
“SEPA Transfers… Degraded Performance”
https://status.gdax.com/

Luultavasti syy löytyy pankin päästä. Soita pankkiin ja kysäse sieltä asiasta. Tuossa korttimaksussa muistaakseni Coinbasessa on 750 euron rajoitus tms.

Ei ostokset ole menneet yli minkään rajojen Coinbasessa eikä Nordeassa, molemmissa rajani ovat paljon korkeammalla. Siinä jo viikonpäivät odottamassani sepa-siirrossa ja epäonistuneessa korttiostoksessani summat ovat satasen ja kahdensadan välissä.

Coinbase tökkii tällä hetkellä todella pahasti. Netti täynnä valitusta, mikään ei oikein toimi. Itsellä myös rahat ja cryptot jumissa. Redditistä löytyy paljon kohtalotovereita. Asialle ei oikein voi tehdä mitään muuta kuin odotella. Toivottavasti ei kaadu koko hoito…

Yritin taas uudestaan ostaa Coinbasesta satasella btc:tä Nordean myöntämällä luottokortilla. Ensimmäisellä yrityksellä CB:ltä tuli taas e-maili että pankkisi esti maksamisen. Vähän ajan kuluttua uudella yrityksellä ostaminen lopulta onnistui, Coinbasessä euroilla tekemääni sepa-pankkisiirron toteutumista Nordeasta olen odotellut tapahtuvaksi jo 9 päivää. Hyvät ostotilaisuudet menevät kevyesti ohi etanavauhtisia pankkisiirtoja odotellessa mikäli ne nyt edes toteutuvat.