BTC Pelipaikkoja

Hello,

Mistä löytyisi lisää näitä BTC pelipaikkoja? :slight_smile:

Pelipaikkoja? Mitä tarkoitat?

Tarkoittanee paikkoja joissa voi pelata bitcoineilla, kasinoja yms.

ks. rahapelit

Counterwalletissa voit pelata kivi, paperit ja sakset peliä. Voit myös lyödä vetoa eri urheilu lajien peleistä muita käyttäjiä vastaan back/lay.


https://counterwallet.co
https://bitcointalk.org/index.php?topic=395761.0

Testasin ekan kerran Cloudbettiä vedonlyöntiin. Todella hyvin toimii, selkeät sivut, ei tarvitse odottaa yhtään vahvistusta talletukselle. Kiitos HJK:n viimehetken maalien tuli tehtyä pikku tili tälle torstaille:) Kotiutin ison osan ja samantien tuli lompakkoon. Kertoimetkin kohtuullisen kilpailukykyisiä.

Tuuppasin vielä betsin Unideselle illaksi, Unidese pelannut hyvin vaikeita vastustajia vastaan kun taas Lazio rämpinyt heikoimpien kanssa. Lähes viiden kertoimella päivän ykköskohde.

Jos haluaa käyttää mun reffulinkkiä nii tässä se:) Kaikille sen kautta avanneille lupaan lähettää vuoden ajan ilmaiseksi omia vihjeitä sähköpostiin, pistä viestiä.

Toivottavasti joku lähti eilen kyytiin ja 4,8 kertaista bitcoininsa:) Udinese oli juuri niin yllätysvalmis kuin arvelinkinkin. Syksyn suurin ylikerroin.

Tänään hieman maltillisempi kerroin, TPS-HIFK. TPS kärsii sekavan pelinsä lisäksi myös uusista loukkaantumisista, HIFK:lla alla tappio CHL-pelistä keskiviikkona, mutta tänään vastus on paljon heikompi. HIFK:n jauhava ja todella tasainen neljän kentän peluutus tulee todennäköisesti viemään pisteet stadiin. Kaikki yli 2,3 kertoimet kelpaavat peliin.

Hifki peli meni pieleen, mutta tämän päivän betsit näyttää hyvältä, olen lähettänyt ne kahdelle, jotka käytti mun reffulinkkiä rekisteröitymiseen:)

Lähetän siis ilmaisia vihjeitä vuoden ajan niille, jotka rekisteröityy oheisen linkin kautta. Pistäkää yksityisviestiä, jos haluatte vihjeet.

Hyvin osu vinkit tänään :slight_smile:

Ja Juventus hoiti homman puhtaasti 3-0. Tänään Bitcoinit palautuivat 2,43 kertaisina!

Mukaan vaan, lähetän siis ilmaisia vinkkejä vuoden ajan niille, jotka rekisteröityy mun reffulinkin kautta cloudbettiin:) Lähinnä seuraan jalkapalloa ja lätkää, voitollista peliä takana jo 15 vuotta.

Jos rekisteröidyit ja haluat vihjeet laita yksityisviestiä.

Tänään kohteena oli juuri päättynyt Cesena-Milan ja vedot oli sisällä sille, että pelissä tulee yli 2,5 maalia. Toisinkävi, vaikka näytti jo saletilta kun 19min kohdalla peli oli 1-1, mutta enempää maaleja ei sitten nähtykään. Toisella puoliajalla Milanon punainen kortti vähän passivoitti peliä. Kerran pallo jo oli Milanin häkissä, mutta seepra löysi maalin edestä jotain hässäkkää.

Mutta jos haluat jatkossa näitä “hyviä” vihjeitä niin rekisteröidy cloudbettiin mun reffulinkin kautta ja pistä yksityisviestiä niin laitan vihjeitä tulee.

Maanantaina harvoin löytyy pelattavaa, mutta tänään näin on. Ottelu alkaa klo 21 ja mahdollisuus on yli tuplata bitcoinit.

Lähetän vuoden ajan ilmaisia vihjeitäni siis omia näkemyksiäni, joita myös itse pelaan, niille jotka rekisteröityy mun reffulinkin kautta:)

Jos rekisteröidyit ja haluat vihjeet laita yksityisviestiä.

Ja Bitcoinit tuplattu, udinese voitti maali-iloittelun 4-2. Tulosveto olisi kyllä mennyt metsään, mutta Udinesen kotivoitto reilulla kahden kertoimella oli hyvä betsi.

Huomenna on ainakin yksi erittäin makoisa kohde!

Rekisteröidy mun reffulinkin kautta ja laita mulle viestiä niin saat vihjeet vuodeksi.

Tänään oli synkkä päivä, molemmat vihjeet pieleen. TPS jäi niukasti bluesin jalkoihin. Juuri päättynyt Barcan peli puolestaan meni vihkoon reilummin,barca oli tehoton ja puolustus vuoti yllättävästi, kauden kolme ekaa maalia omiin tässä pelissä. Oma analyysikin pielessä.

Jos haluat mukaan näihin tappiollisia vihjeisiin->

Rekisteröidy mun reffulinkin kautta ja laita mulle viestiä niin saat vihjeet vuodeksi.