Blockrun - Bitcoin Auctions

Mielenkiintoinen uhkapelaamisen ja huutokaupan yhdistelmä. Blockrun on siis bitcoineilla toimiva erittäin hyvin toteutettu senttihuutokauppa. Hengasin palvelun developerin kanssa paljon San Josen konferenssissa, erittäin pätevä ja luotettava sälli.

http://www.blockrun.com/

Totaalinen killer-konsepti tämä kyllä. Kaikista Bitcoin-uhkapeleistä itseäni eniten koukuttava so far. Kovin montaa bidiä en ole tehnyt, mutta kytiksellä olen ollut jo aika monessa. Toistaiseksi tappiolla, mutta seurailen ja yritän saada hyviä diilejä. Bidaan tosin vain tuotteista, jotka oikeasti kiinnostaa.

Todella mielenkiintoisia tuotteita tuolla, tänään meni mm. yksi Pebble-älyrannekello. Sitä yritin bidata, mutta hinta karkasi. Sitten yritin bidata 1 bitcoinista, mutta siinä kävi huono tuuri, bidasin aivan lopussa ja ehti tulla todella nopea tuplablokki - eikä siirto ehtinyt lohkoon.

Hyvä että ehdit luonnehtimaan tuota itsekin jo uhkapeliksi. En ehtinyt pätemään. ???

Tämä on kyllä henkilökohtaisesti ollut mielenkiintoisimpia ja parhaiten tehtyjä Bitcoin-pelejä. Viimeisimmässä Pebble-huutokaupassa päätin jyrätä vastustajan makso mitä makso (tämän strategian järkevyydestä voi olla montaa mieltä), ja voitin sen lopulta hintaan 1 BTC.

http://www.blockrun.com/auctions/pebble-watch-2

Vähän kallis kello tuli lopulta, mutta sainpahan voitettua yhden.