Blockchain yrittää käyttää kameraa

Miksihän blockchain-lompakko yritti yhtäkkiä käyttää kameraani? :o

Wat?

Meinaatko blockchain.infon my wallettia?

Oletko varma että kyseessä oli juuri se sivu, eikä esim. toinen auki oleva tabi?

Vai liittyiskö QR-koodien skannailuun, jos hakkasit jotain siihen viittaavaa nappia siellä.

Vaikea sanoa tarkalleen, mutta Blockchain-lompakossa on toiminto QR-koodien skannaamiselle, jolloin se yrittää käyttää tietokoneen kameraa. Itsellänikin kävi kerran niin, että tuli ilmoitus että se yrittää käyttää (läppärin) kameraa, kun kokeilin kyseistä toimintoa.

Joo tuli ilmoitus nimenomaan että blockchain yrittää käyttää kameraa. Mutta sittenhän siinä ei ole ongelmaa jos se liittyy tuohon QR-juttuun, saatoin painaa vahingossa jotain nappia.

Tulipahan muuten mieleen, että kuinka käy, jos tuonne My Wallettiin tai cryptsyyn antaa 2-factor autentikointia varten vahingossa väärän puhelinnumeron? Voi olla hankala päästä sisään.

[quote=“kesämies, post:5, topic:1409”]Tulipahan muuten mieleen, että kuinka käy, jos tuonne My Wallettiin tai cryptsyyn antaa 2-factor autentikointia varten vahingossa väärän puhelinnumeron? Voi olla hankala päästä sisään.[/quote]Minulle on käynyt sillein että tekstarit vaan lakkas tulemasta vaikka oli oikea numero. Toisen kerran käytin google authia ja vaihdoin puhelinta hukaten avaimet…

Molemmilla kerroilla varmuuskopio pelasti päivän. :smiley:

Tehkää vain niinkun asiantuntijat suosittelee ja teipatkaa joku paperinpala webcameran yli. Tässä tapauksessa ei ilmeisesti mitään vahinkoa mutta on niitäkin haittaohjelmia jotka kytkee camin päälle ilman käyttäjän lupaa.