Bittrex-pörssi kusetus?

Miksi ihmeessä tuolla bittrex.com pörssissä on jokaisen valuutan lompakossa “Zero Balance” nappula?

Use Caution This will zero (0) the balance of your wallet and cannot be reversed. Please be absolutely sure you want to do this before you confirm. [b]Zero Balance[/b]
Tuo on aivan järjetön! Mitä hyötyä tuosta on?

Kun painaa nappia vahingossa, hillot siirtyvät ylläpidon omaisuudeksi!?

Tervetuloa vapaaseen markkinatalouteen, joka tekee rahoista eroonpääsemisen mahdollisimman helpoksi ja tehokkaaksi ;D

En ole kyseisestä pörssistä kuullut, enkä tiedä onko se sitten jotenkin muuten äärimmäisen hyvä paikka. Mutta eiköhän tuollainen “ominaisuus” kerro siitä että kyseistä palvelua kannattaa välttää?

[quote=“kangasbros, post:2, topic:2111”]Tervetuloa vapaaseen markkinatalouteen, joka tekee rahoista eroonpääsemisen mahdollisimman helpoksi ja tehokkaaksi ;D

En ole kyseisestä pörssistä kuullut, enkä tiedä onko se sitten jotenkin muuten äärimmäisen hyvä paikka. Mutta eiköhän tuollainen “ominaisuus” kerro siitä että kyseistä palvelua kannattaa välttää?[/quote]

Näi on.

Tunnetko yhtään poloniex.comia? Niillä oli jonkinlainen tietomurto, jossa coineja pöllittiin. Ylläpito teki parhaansa kattaaseen tappiot omasta taskusta, ja sitten kävi mahdollisesti vielä niin, että varas palautti hillot. Ota noista nyt selvää.

Onko muuten tälle bittirahan palstalle listattu jotenkuten luotettavia pörssejä? Entä olisko linkkiä bitcointalk.orgin mahdolliseen samankaltaiseen listaan? On muuten melkoinen hakeminen tuolta bitcointalkista. Etsin tässä pörssiä/lompakkoa monerolle, kun en ole vielä saanut kunnolla toimimaan lompakkoa omalla linux-koneella.

Olen käyttänyt Bittrexiä jonkin aikaa, enkä ole huomannut siellä mitään vikaa, joskin sivustona aika raskas. Käytän sitä, koska siellä on sopiva valikoima uudempia coineja joita haluan ostaa ja myydä. Missään pörssissä ei toki kannata säilyttää isompia rahoja kovin pitkään.

Zero balancelle en oikein keksi muuta syytä kuin sen, että jos sinne on jäänyt jotain randomia lelucoinia 1 satoshi, eikä sitä pysty mitenkään myymään eikä siirtämään, niin saldon voi nollata siistimmän näköiseksi. Tämä taas voi olla jollekin tärkeää, jos treidaa paljon eri coineja, kun sivuston näkymä on muutenkin hieman sekava. Jokseenkin turha/typerä ominaisuus joka tapauksessa. Bittrexillä on kyllä monen toiminnon yhteydessä selkeät vahvistusdialogit, joten tuskin tuota nyt ihan vahingossa tulee käytettyä.