Bittirahan viikkokatsaus viikolle 20

Joka viikko ilmestyvä Bittirahan viikkokatsaus viikolle 20 löytyy osoitteesta https://bittiraha.fi/viikkokatsaus-20-2019-kerralla-kuuhun-asti/

Artikkelin aiheista voi käydä keskustelua tässä ketjussa! Toiveita tuleviin artikkeleihin otetaan myös vastaan.

Herman

Jutussa puhuttiin EMA200 ja SMA200 käppyröistä 200 viikon juttuina. Eikös noi kumminkin ole 200 päivän asioita?

Näin olen antanut itseni ymmärtää. 200 viikkoa on aika huikea pätkä!

Juu ja taitaa taas vaihteeksi olla muutenkin uskosta teknisen analyysin käppyröihin vedetty liian rankkoja johtopäätöksiä. Nimittäin jos odottaa moisen uskonnon perusteella kurssin vielä joskus tippuvan mehukkaaseen ostopaikkaan 5800 dollaria niin ehkäpä vielä kuolinvuoteellakin ihmettelee että miksi uskoi moiseen hömppään…

1 tykkäys

Käppyrät on taiteen laji mutta…

Viikkokatsaus ehkä vähän turha kun jonain viikkoina tuntuu tapahtuvan enemmän kiinnostavaa ja joskus vähemmän. Tietenkin riippuu mitä pitää kiinnostavana :wink: Väkisin väännetyt jutut voi pahimmillaan viedä kiinnostusta kryptoista ja jos sisältö on liikaa “bitcoin pelastaa maailman” tyylinen.

Parempi jos katsauksia ja kommentteja silloin kun asiat tuoreita. Siinäkin tietty vaarana että jotkut asiat muuttuu vielä saman päivän aikana.

Kiitos palautteesta! Viikkokatsaukseen pyritään samaan mahdollisimman mielenkiintoisia ja ajankohtaisia aiheita, mutta toki tämä aina rippuu lukijan kiinnostuksen kohteista. Uutisoinnissa pyritään kertomaan mahdollisimman kattavasti eri aiheista, myös negatiivisista alalla tapahtuvista asioista.