Bitstamp -verifiointi

Olen yrittänyt saada aikaan verifiointia tuonne, viimeksi postasin 600 ppi kuvat ajokortista (pahvinen) ja sähkölaskusta.

Mutta ei tunnu menevän homma eteenpäin. Mt. Coxiin riitti kamerapuhelimella otetut kuvat e.m. dokumenteista, mutta Bitstampille ei vissiin skannatutkaan?

Eikö ne suostu suomenkielisiä asiakirjoja hyväksymään vai mistä on kysymys? Kokemuksia?

Oma verifikaatio meni ajokortilla ja sähkölaskulla. Suomeksi oli kaikki. Sieltä pitäisi tulla ilmoitus kumpi dokumenteista on hylätty.

Firman verifikaatio onnistui suomenkielisellä kaupparekisteriotteella eli kielestä ei ole kiinni.

Kaikista kuvat iPadilla.

Mitään palautetta ei ole koskaan tullut sieltä, vaikka olen yrittänyt useasti.

Nyt laitoin support ticketin ja nostin kissan pöydälle :o

[quote=“jarif, post:3, topic:1193”]Mitään palautetta ei ole koskaan tullut sieltä, vaikka olen yrittänyt useasti.

Nyt laitoin support ticketin ja nostin kissan pöydälle :o[/quote]

Outoa. Mulle tuli tällainen sähköposti aikoinaan:

[i]We regret to inform you that your verification request has been denied.

Reason:
Thank you for sending us your documents however they did not meet our verification standard. The utility bill must not be older than 3 months.We kindly ask you make the proper adjustments and try again.[/i]

Luulen tuon pahvisen ajokortin olevan syynä. Onko sellaista muissa maissa edes käytössä enää?

Pitäis vissiin passi uusia tämän takia sitten. Ruotsin passi… no sen saa kyllä nopeammin kuin Suomen passin ilmeisesti. :wink:

Kyllä ne kelpuutta suomalaiset dokumentit, ei siinä hätää. Ainostaan Support Ticket -vastaaminen kestää heillä, joskus jopa viikon!

[quote=“Rider, post:4, topic:1193”][i]We regret to inform you that your verification request has been denied.

Reason:
Thank you for sending us your documents however they did not meet our verification standard. The utility bill must not be older than 3 months.We kindly ask you make the proper adjustments and try again.[/i]

Luulen tuon pahvisen ajokortin olevan syynä. Onko sellaista muissa maissa edes käytössä enää?[/quote]

Et ilmeisesti ymmärrä englantia kovin hyvin? Tossa lukee, että “utility bill” eli dokumentti jolla todistit osoitteesi (esim. vuokralasku yms.) on yli 3 kk vanha. Sen pitää olla tuore, alle 3 kk vanha.

[quote=“archangelus, post:7, topic:1193”][quote author=Rider link=topic=1279.msg9737#msg9737 date=1381918641]
[i]We regret to inform you that your verification request has been denied.

Reason:
Thank you for sending us your documents however they did not meet our verification standard. The utility bill must not be older than 3 months.We kindly ask you make the proper adjustments and try again.[/i]

Luulen tuon pahvisen ajokortin olevan syynä. Onko sellaista muissa maissa edes käytössä enää?
[/quote]

Et ilmeisesti ymmärrä englantia kovin hyvin? Tossa lukee, että “utility bill” eli dokumentti jolla todistit osoitteesi (esim. vuokralasku yms.) on yli 3 kk vanha. Sen pitää olla tuore, alle 3 kk vanha.[/quote]

Siis tuossa oli se syy miksi se oli hylätty. Aloituspostaajalle pitäisi kanssa olla syy ilmoitettu, jos mikään ei ole muuttunut Bistampilla.

Tuo oma sähkölaskuni, jonka sinne joskus lähetin, ei todellakaan ollut yli 3kk vanha. Joskus siis myös turvallisuusosastolla ollaan huolimattomia.

Itse laitoin alle viikko sitten skannerilla kuvat ajokortista ja ekomaksusta bitstamppiin(ei ollut muuta laskua lähettyvillä) ja samana päivänä tuli hyväksyntä. Mt.Gox taas ei hyväksynyt samaa kuvaa ekomaksusta :stuck_out_tongue:

Riippuu varmaankin käsittelijästä

Eipä kestänyt kuin muutaman tunnin!

[quote=“Bitstamp”]Benedikt Potisek 2 hours, 51 minutes

Dear Jari, according to our logs, we did not receive any documents from you. Please note that in order for the upload to be successful bot your government issued ID and your proof of residence documents are required. Please also note that in order to meet our verification standards, your proof of residence document needs to be in paper form, submitted as a high resolution image, sent to your name and address, no older than 3 months. if you should have any further questions, please contact us again. Best regards, Benedikt Potisek[/quote]

Vaan sitä en osaa sanua miksi heidän lokien mukaan mitään en ole lähettänyt!

No laita dokkarit menemään uudemman kerran jos ne siellä Sloveniassa ovat jostain syystä kadonneet. Ehkä tällä kertaa tärppää paremmin.

Mikäs tällaisen asiakkaiden turhanpäiväisen ahdistelun taustalla on? Heräsin vasta tähän, kun en enää saakaan tehdä siirtoja ilman noita verfiointeja? Onko tämä jotain byrokratiaa mihin firmojen oli pakko suostua saadakseen jatkaa toimintaansa? Onko enää mitään tahoa missä saa toimia anonyymisti?

Kokisin tuon enemmänkin positiivisena asiana.
Tavoitteena on tietysti rahanpesun kitkeminen.

Mutta silti tuo asuntotodistus on järjetön, kun missään muussa asiassa ei tarvita noin paljon ja miksi juuri asunto? Mitenkäs sit matkustelijat ja muut ilman vakinaista asuntoa olevat voivat rekisteröityä tuonne?

Asunnottomat bitcoin-harrastajat lienevät aika pieni kohderyhmä

Väliäkös sillä onko iso kohderyhmä, jos kuitenkin palvelun pitäisi olla tarjolla kaikille. Ongelman ydinhän nyt on siinä, etten virallisesti maksa mitään asumiskuluja niin mitenkäs saisin oikeudet tuonne, jos en reggaa jollain bulvaanilla?

Jos haluaa daytreidaamista harrastaa, on melkein pakko vaan hoitaa nuo verifioinnit jotenkin. On se sitten Goxiin tai Bitstampiin. BTC-E:tä saattaa päästä käyttämään ilman verifiointeja, ja sielläkin voi treidailla.

Jos haluaa ihan vaan ostaa tai myydä ilman sen kummempia kikkailuja, parempiakin vaihtoehtoja tässä mielessä on. Bittirahan palvelussa ei kysytä mitään papereita ennen kuin vaihdettavat summat liikkuvat kymmenissä tuhansissa euroissa. Se on myös palveluna nopeampi, rahansiirto Bittirahalle hoituu useimmissa tapauksissa selvästi nopeammin kuin Bitstampiin, ja osto voi sitä kautta tapahtua samana päivänä.

Myyntien osalta etuna on tilityksen nopeus, jos haluaa rahat tilille nopeasti. Rahat on lähes aina perillä seuraavana pankkipäivänä myyntitilauksen tekemisestä, ja parhaimmassa tapauksessa jopa samana päivänä jos ottaa tilityksen meidän käyttämistä pankkitileistä. Tilitystä tietystä pankista kannattaa pyytää erikseen, koska muuten ne tehdään mielivaltaisesti.

Joo, jos satut olemaan ilman asuntoa ja treidaamaan pitäisi päästä mutkattomin vaihtoehto lienee ostaa ensin coinit bittirahan poikien kautta ja sitten siirtää ne johonkin treidailusaittiin. Voittojen kotiutus eurofiatiksi sitten päinvastaista reittiä.

Tulee luultavasti halvemmaksi kuin kämpän vuokraaminen vain sen takia että saisit yhden sähkölaskun aikaiseksi. 8)

Noihan ei siis enää auta, koska valuutta on jo aiemmin siirretty bitstampsiin ja nyt sieltä ei saa mitään ulos ilman tunnistumista. Kauppaa voi kyllä vielä käydä normaalisti.

Vaihdat coineiksi, ja myyt coinit Bittirahalle -> saat euroja tilillesi ilman verifiointia.