Bitmit.net - Huutokauppa / Osto & Myynti -sivusto

https://www.bitmit.net/fi/hotauctions

Huuto.net tyylinen saitti mistä löytyy vähän kaikkea perunalastuista puutarhakalusteisiin. :slight_smile: Luokittelutoiminnot melko ok ja pystyy etsimään tavaraa lokaalisti jne.

Saa myös käyttää mun referralia jos huvittaa :slight_smile:

http://bitmit.net/en/?ref=12201

Pitää taas kysellä tyhmii mut mikä ihme on vialla kun yritän tehdä myynti ilmoitusta Bitmit:iin mut tulee ‘‘Invalid shipping option description (Must be < 36 and > 2)’’ vaikka on jo hinta lähetyksiin 3e ja 20e?

Kaksi veikkausta: piste pilkun sijaan shipping kuluissa, tai et ole kirjoittanut mitään kuvausta toimitustavasta tekstikenttään.

Kiitos avusta. Ei oo pilkkua tai pistettä.

Joo sainkii sen kuntoo, johtu just toimitus kuvauksista.

Bitmit kaikkine päivityksineen on muuten tyyppiesimerkki siitä mikä bitcoin-ohjelmistokehityksessä usein tökkii:
Koodajalla on selkeä visio ja osaaminen totetuttaa se, mutta lopullinen käyttöliittymä on täysin armoton jos loppukäyttäjä tekeekin jotain hivenenkin poikkeavaa. Toivoisin todella että käyttöliittymien testaaminen ihan tavallisilla ihmisillä yleistyisi. Esimerkiksi piste/pilkku keissi, kuinka vaikeaa olisi muuttaa ohjelmistoa niin että se korjaa käyttäjän virheen automaattisesti ?

Aina ei kannata lähteä siitä että “käyttäjän pitää oppia”, sovelluksesta saa tehdä helppokäyttöisen ja se voi ihan konkreettisesti muuttua rahaksikin kun oma tuote ei turhauta osaa käyttäjistä kilpailijoille. Elämme maailmassa jossa applen tuotteille on kysyntä.

Totta. Ei ollu itellää viel puol vuotta sit mitää tietoo tietokoneist tai Bitcoineista ja nytkin oppiminen tuntuu olevan vaikeaa joistain osa-alueista. On paha pohja olettaa et kaikki tietää valmiiks Bitcoinista, escrowsta, salauksista, laista ja tietotekniikasta. Tuntuu kyllä siltä että joka juttuun tarvitaan näitä tietoja.

Semmonen juttu viel et onks toi turvatalletus niiku escrow vai mikä se on ja miten se noil toimii?

Ei hirveest tost noiden ohjeest/selityksest selvää saanu.

[quote=“Meister, post:6, topic:637”]Semmonen juttu viel et onks toi turvatalletus niiku escrow vai mikä se on ja miten se noil toimii?

Ei hirveest tost noiden ohjeest/selityksest selvää saanu.[/quote]
Joo, se tarkoittaa sitä että bitmit pitää rahat kunnes asiakas kuittaa saaneensa tuotteen. Homma toimii ihan hyvin kokemukseni mukaan, mutta ymmärtääkseni jos riita tulee ja dokumentaatio on puutteellinen niin ratkaistaan usein sen käyttäjän eduksi jolla on enemmän palautetta. Eli ainakin aloittavan käyttäjän saattaa kannattaa napata kuvat lähtevistä paketeista ja säästää mahdolliset postikuitit.

Mulla ei ole ollut ensimmäistäkään riitaa ~50 myyntiä ja ~20 ostoa takana.

Mites se sit todistetaa et se joka vastaanotti paketin myös myöntää sen eikä vaan väitä ettei mitään ole tullut ja peru Bitmit:ltä rahalähetystä? Tuleeko paketin vastaaoton yhteydessä joku ilmoitus Bitmit:lle että rahat voi pistää eteenpäin vai pitääkö tosiaan venata kayttäjän tunnustusta sinne palautteeseen?

Aina pitää lähteä siitä, että sovellus on helppokäyttöinen. Sovelluksen PITÄÄ olla niin helppokäyttöinen, että sitä osaa käyttää KAIKKI. Sovellus (tai mikä tahansa) on sitten hyvä, kun sitä osaa käyttää lukutaidoton ilman käyttöohjeita. Kaikki muu on vain “tarpeeksi” hyvää eikä usein sitäkään.