Bitcoinsiirto jumissa! APUA TARVITAAN KIPEÄSTI! (solved)

Moi!
Minulle tuli ongelma bitcoin siirron kanssa (mihin laitoin pienen feen, low priorityn), minkä tein 25 lokakuuta 2016 kello 17:43. Sirron summa 0.04864031 BTC. Ongelma on, että siirto ei confirmoidu, vaikka aikaa on kulunut jo yli 24 tuntia!!

Ajattelin kysyä teiltä neuvoja, että onko mahdollisuutta jotenkin peruuttaa tämä siirto/lisätä bitcoinsiirron “feetä” tai saada jotenkin tämä siirto confirmoitua. Käytin siirtoa tehdessäni Mycelium lompakkoa androidilla.

Löysin myös hieman nettiä selatessani tämän, mutta en ole varma voiko tämä toimia.

“Basically, you can double spend the input and add transaction fees. Firstly, this sounds crazy but it works! Somebody also made an introduction video on how to do this: https://www.youtube.com/watch?v=ycq7O48aPvQ

JOS VAIVAUDUTTE VASTAAMAAN KIITÄN KOVASTI!

Menee joitain päiviä, niin siirto tippuu verkon jäsenien muistista pois. Tämän jälkeen voit tehdä uuden siirron. Voi myös olla, että siirto ei ole ylipäätään levinnyt verkossa kunnolla (mainaajille asti).

Doublespendaus toimii, mutta on hankalaa ja ei välttämättä toimi. Muutaman päivän kuluessa huomannet, että julkiset lohkoketjuskannerit eivät enää löydä siirtoa - silloin voit koittaa tehdä siirron uudestaan ja katsoa näkyykö se noilla saiteilla.

Rahat palautuvat sinulle.

Konfirmoimaton transaktio on periaatteessa vain toive siitä, että haluaisit tiettyjen rahojesi siirtyvän. Jos siirtomaksu on liian pieni, ei mainereita välttämättä kiinnosta toteuttaa toivettasi, ja lopulta toiveesi sitten vain unohdetaan.

Toisaalta rupesin juuri miettimään, että voiko joku toinen sitten myöhemmin kaivaa jostain omasta tallestaan tuon sinun unohtuneen transaktiosi, ja pistää sen uudelleen levitykseen. Olettaen siis, että et ole ehtinyt siihen mennessä lähettää noita unohtuneessa transaktiossa olevia rahoja jollekin toiselle.

Kiitos.

Nyt sitten vain odottelen, että rahat joskus palautuvat, koska transactiolle ei näytä tapahtuvan yhtään mitään…

Voi. Vaikka verkko pääosin unohtaisi siirron, se on silti allekirjoitettu & validi ja joku voi sen lohkoketjuun louhia.

1 tykkäys

Hei. Nyt alkaisi vaikuttamaan siltä, että siirto tallentuu siitenkin bitcoinverkkoon, koska yön aikana oli tullut 3 confirmatiota! (Tosi kauvan vaan siinä näyttää kestävän)

[quote=“Saz, post:7, topic:3449, full:true”]
Hei. Nyt alkaisi vaikuttamaan siltä, että siirto tallentuu siitenkin bitcoinverkkoon, koska yön aikana oli tullut 3 confirmatiota! (Tosi kauvan vaan siinä näyttää kestävän)[/quote]

Sitä low prioa ei kannata siirrolle laittaa ellei ole oikeasti sellainen siirto, jonka vahvistumisessa saa huoletta kestää. Laittaa low/high/normal oman kiireysasteen mukaan.