Bitcoinit mobilepayhin nopeasti

Mobilepay on kätevä maksutapa, jolla pystyy lähettämään kaverille helposti rahaa puhelinnumeron avulla. Se toimii välittömästi danske bankissa, ja muidenkin pankkien asiakkaat voivat käyttää sitä. Kuitenkin niin, että jos sinulla on joku muu pankki kuin danske bank, maksu näkyy tililläsi vasta seuraavana päivänä. MobilePay-sovelluksessasi kuitenkin välittömästi.

Nyt on mahdollista muuttaa bitcoinisi mobilepay-maksuksi nopeasti reilulla kurssilla: https://localbitcoins.com/ad/306327/cash-out-your-bitcoins-mobilepay-fi

1 tykkäys

Ehkä vois joskus kokeilla.
Ollut vähän aikaa tuo MobilePay mutta ei ole tullut kokeiltua vielä, pankkitiedot ym valmiina kyllä.
Kenelläkään tutulla ei tunnu olevan käytössä.

Ei näyttänyt ainakaan äsken olevan ketään MobilePay bitcoinien myyjää localbitcoins sivulla.
Harvinaista vielä käyttö ?

Itse olen käyttänyt mobilepayta paljon. Tulee harrastusten puolelta tehtyä erilaisia ryhmämatkoja, niin sellaisilla se on pirun kätevä. Esim. laskun jakaminen, pienet valuutanvaihdot/vippaamiset jne. Mobilepaylla siirtää rahaa niin nopeasti, että jos esim. kahvilan jonossa jäpittää 5 tyyppiä, niin menisi todennäköisesti nopeammin niin, että yksi maksaa kaiken ja loput maksaa sille yhdelle mobilepaylla.

Hankalinta mobilepayssa on kirjautumisprosessi, johon menee helposti puolisen tuntia. Kuitenkin sen jälkeen rahan lähettäminen ja vastaanottaminen on todella ongelmatonta, eikä ole väliä minkä pankin asiakas olet.

Suomessa mobilepay (tai vastaavalla tekniikalla toteutettu kännylompsa) ei vielä ole lyönyt itseään läpi, mutta veikkaan että pian lyö. Tanskassa mobilepay on kuulemma jo lähes puolella väestöstä. Ruotsissa vastaava on nimeltään Swish, ja se on suosittu myös käyttäjien välisessä pienimuotoisessa bitcoin-treidauksessa.

Pistin nyt hintaa kilpailukykyisemmäksi, kaava on: min(bitfinexusd*USD_in_EUR, EUR_30d, krakeneur)

Eli käytännössä markkinahinnalla coinit euroiksi :blush:

Tehtävä suoritettu :smile:
Summa näkyi heti Mobilepayssa kun olit hyväksynyt kaupan.
Katsoin n. 4 tunnin päästä S-pankin tililleni niin rahat oli jo siellä.
Pienet summat näköjään siirtyy kai heti oli mikä pankki tahansa ?
Ehkä joskus vielä testaan ostoa niin näkee.
Häpeän tunnustaa mutta oli 1.kerta kun kokeilin localbitcoinsia.

Pari päivää sitten oli juttu että mobiilimaksaminen lisääntynyt pysäköinnissä

Hmm, en osaa sanoa - ensimmäistä kertaa kuulen että suomessa olisi pankkisiirrot menneet noin nopeasti eri pankkien välillä. Mukava kuulla että tuollaistakin tapahtuu :smile:

Ehkä siellä on sattunut joku ajo lähtemään juuri mihin tuo maksu ehtinyt ,en tiedä. Hämmästyin itekin.

Nostin ilmoituksen ylärajan 500 euroon, koska MobilePay on mahdollistanut suurempien summien lähettämisen päivässä. Danske bankkiin pitäisi tosiaan tulla rahat perille lähesä välittömästi, ja muihinkin pankkeihin hyvin nopeasti.

Linkki: https://localbitcoins.com/ad/306327/cash-out-your-bitcoins-mobilepay-fi

Laitoin ilmoituksen vahingossa pois aiemmin. Nyt on taas päällä-

Nyt kun muutamia transaktioita tehnyt mobilepaylla, huomannut että nuo transaktiot tuntuvat menevän todella nopeasti vastaanottajan pankkitilille. N. 4-5 tunnissa tuntuu olevan vastaanottajan pankkitilillä asti, pankista riippumatta. Mobilepay-sovelluksessa näkyy tietty välittömästi, mutta siis pankkitililläkin yllättäen saman päivän sisällä.

Hieman tarkennusta - ennen 16:30 tehty siirto pitäisi siirtyä saman päivän aikana, sen jälkeen tehty siirto seuraavana päivänä. Eli ennen neljää mobilepay on varsin sutjakas tapa saada rahat tilille illaksi, ilman siirtokuluja.