Bitcoinit dollareiksi halvalla

Moi, osaatteko sanoa mikä olisi halvin, nopein ja helpoin tapa vaihtaa bitcoinit dollareiksi?

Amerikkalaiset tuntuvat suosivan Coinbasea, vaikka siinä on ihan mahdoton ID-tunnistusmekanismi hölynpöly tarkistus. Mutta ihmiset tuntuvat pitävän siitä Bitcoinien ostoon amerikassa. En kyllä osaa sanoa onko Bittirahan tyylistä ei tarkistusta vaativaa myyntitapaa…

Kiitos tiedosta, ei kyllä huvittaisi henkkareita sinne lähetellä mut jos ei parempia ehdotuksia tule niin täytyy sitä kokeilla.

Aikalailla kaikki nuo isoimmat/suosituimmat fiat<->BTC exchanget vaativat tuon käyttäjän tunnistuksen :confused: Tuon takia eivät siis ole mitenkään nopeita eivätkä helppoja vaihtoehtoja.
LocalBitcoins.com voisi olla helppo ja nopea tapa, muttei aina niin halpa.

Muitakin vaihtoehtoja löytyy konversion suorittamiseksi erinäisillä uudemmilla teknologioilla. Kuitenkin käyttötarkoitukset/mahdollisuudet eivät saata osua kohdilleen tarpeisiisi… eli mikä on tuon BTC->USD käyttötarkoitus?
Onko esim tarkoitus saada dollarit istumaan jollekin tilille säilöön, josta sitten pääset niitä itse halutessasi käyttämään? Vai onko tarkoitus vain lähettää jollekin tutullesi dollarit jotka bitcoineista saat?

Tarkoitus olisi tietää valmiiksi millä kaverini saisi muutettua coinit helpoiten dollareiksi.
Itsekkin asustelen nyt puoli vuotta jenkeissä joten tieto tulisi minullekkin ehkä jossain välissä tarpeeseen.
LocalBitcoinsia en muistanutkaan, voisin sieltä vilkuilla. Kiitos.

[quote=“Meister, post:5, topic:2672”]Tarkoitus olisi tietää valmiiksi millä kaverini saisi muutettua coinit helpoiten dollareiksi.
Itsekkin asustelen nyt puoli vuotta jenkeissä joten tieto tulisi minullekkin ehkä jossain välissä tarpeeseen.
LocalBitcoinsia en muistanutkaan, voisin sieltä vilkuilla. Kiitos.[/quote]

ATM verkostotkin ovat nykyään melko kattavat, varsinkin osissa-aluein amheriikkaa… eli jos asustat kaverisi likellä ja käteinen on heille helppokäyttöinen tapa asioimiseen, voisit esim. käydä heille näyttämässä tai heidän puolestaan nostamassa bitcoinit seteleiksi :slight_smile:
Ixquickista/googlesta kun etsii ‘Bitcoin ATM map’ hakusanalla, kannattaa katsoa parista eri palvelusta noita tuloksia kun tulokset eroavat jonkunverran :stuck_out_tongue: Noita kartta ja muita listaspalveluitakin tullut kasa uusia viime etsimän ^^

LocalBitcoinsiakin vastaavia palveluota löytyy mitkä ovat enempi jenkkipainotteisia, mutta noissa ilmeisesti huomattavasti vähemmän treidaajia. Ixquickaamisella noitakin löytää, mutta hehe, suosittelen kyllä tuota LocalBitcoinsia kun tukee samalla kotimaista firmaa :slight_smile:

Automaateista löytyy kattavin kartta täältä: http://coinatmradar.com

Tuon ylläpitäjä on ihan huikea kaveri. Se tietää kaikki muutokset meidän Bittimaattien sijainteihin lähestulkoon ennen kuin ollaan ehditty julkaistakaan niitä missään.

Sitten yksi hieman purkkavaihtoehto on että vaihdat btc - eur esim bittirahan kautta missä et tarvtse tunnistusta jos summat eivät ole (käsittääkseni tuhansia euroja) isoja ja sitten vaan eurot dollareiksi. Hieman säätöä ja mahdollisesti hieman enemmän kuluja mutta voi olla nopein tapa jos on kiire ja ei halua odottaa esim coinbasen id-tunnistautumisen menoa läpi tai muuten vaan ei halua henkkareista lähettää sinne kopiota ja pienemillä summilla anonyymia.

Menee todella paljon kuluja tuossa eurojen vaihtamisessa dollareiksi. Nordea ryöstää n. 25e 500$ lähettämisestä. Ja koska minulla ja kaverilla on jenkeissä eri pankki nii siitäkin siirrosta pitäisi maksaa 25$ bank of amerikalle ja siinä menisi pari päivää. Western unionilla toki tulee vähän halvemmaksi mutta sekin on 12$ kuudenkympin siirtosta. Täällä jos missä todellakin tarvittaisiin Bitcoinia, rahan siirto on törkeän vaikeeta ja kallista. Tuo map vaikutti sellaiselta mihin pitää tutustua lisää.

Ei pidä unohtaa veroja joten eipä taida olla kovin kannattavaa.

Olettaen että tämä ketju on liitoksissa tähän toiseen ketjuun: “Perhe tarvitsee apua

Itse lähettäisin bitcoinit perheelle ja tosiaan neuvoisin joko käyttämään ne suoraan tarpeiden ostamiseen bitcoineja hyväksyvässä kaupassa, taikka käväsemään Bitcoin/crypto ATM:llä :slight_smile:

Cyrptoja hyväksyviä kauppoja Coloradossa on ihan mukavasti, mutta jos ei perheelle tarpeellisia bitcoineja hyväksyviä kauppoja löydy, jotkin nettikaupat ja palvelut voinevat olla ihan käteviä. Esimerkiksi purse.io:n kautta mahdollisesti saatavat alennukset voivat olla tiukoissa tilanteissa pelastus :slight_smile:

Kyllä liittyy siihenkin.
Suosittelin heitä samaan mutta itse en löytänyt montaa paikkaa colorado springsin läheltä joissa käy Bitcoinit. Monumentissa sijaitsevasta automaatista kerroin myös.
Pitääkin suositella myös purse.io
Kiitos.

Parin viikon sisällä alcurEX aloittaa bitcoin ja altcoin vaihdon USD Euro ja Yen valuutoiksi local market tyylisesti.