Bitcoin tuhoutuu tänään

No, niin vielä ehditte myymään, joitakin tunteja aikaa ennen täydellistä romahdusta. Craig Wright, jonka KAIKKI (siis ihan KAIKKI) tietävät bitcoinin alkuperäiseksi keksijäksi, uhkasi vuosi sitten paljastaa jotain hurjaa bitcoinistä tähän päivään mennessä:

Tänään se tapahtuu, odotamme aivan kauhuissamme.

Iltaa,

Varaudun piikkilanka-aidoin ja lukituksin mun omaan firmaan, on ollut kovasti haaveena. Ihanaa joku iso talo missä asua ja 200e dokaaminen baarissa ei tuota ongelmia taloudellisesti. Verottaja jo hiillostaa, koska 2700 jenkki dollaria on iso summa 24h. -Tuottoa.

Jotain hämmästyttävää tapahtui eikä bitcoin mennytkään nollaan! Craig Wright varmaan jumittui liikenneruuhkaan tai floridalaisen oikeuslaitoksen pyöröoviin pariksi viikoksi mikä on täysin ymmärrettävä excuse. Mutta siis ensimmäinen päivä ensi vuonna Seychelleiltä tulee kaveri joka ojentaa herra Wrightille salkun jossa on about miljoonan bitcoinin privaattiavaimet! Ja siitäkös riemu seuraa! Plus tokenin 200.000 bitcoin dumppaaminen paljastuu aivan säälittäväksi projektiksi kun ihka oikea Satoshi Nakamoto pääsee tykittämään sydämensä kyllyydestä! Miljoona bitcoinia markkinoille myyntiin! Ja aito oikea bitcoin SV pump saaduilla myyntimiljardeilla! Myykää äkkiä bitcoinit ennen vuodenvaihdetta ja ostakaa bitcoin sv:tä!