Bitcoin ->tilisiirto kiinaan? onnistuuko

Palvelua jonka kautta bitcoineilla tilisiirto kiinaan?
Tarkoitus ostaa elektroniikkaa aliexpressistä. Maksu vaihtoehdot visa,mastercard, western union, maesto, tilisiirto(muttei ainakaan suomesta),qiwi wallet, webmoney. En omista luottokorttia(opiskelijana se olisi aina tapissa :D)

Löytyisikö bitcoinista apuja? Eli olisiko jotain toimivaksi todettua palvelua johon lähetän coinini ja ne tekisivät tilisiirron kiinaan (aliexpressille).
Bitcoin masteri olisi hyvä olla näitä varten. Vai turvaudunko vain esim western unioniin.

VISA Electron tulee mieleen. Opiskelijakin sellaisen saa.

No ei ole tietoa, kovin monimutkaiselle vaikuttaa.

  1. Mikset myisi Bitcoinisi pois Suomessa, eli vaihdat ne euroiksi ja sitten otat ton webmoneyin vaikka käyttöön. Miten toi webmoney toimii niin osaat varmaan itse selvittää, minä en tiedä.
    http://en.wikipedia.org/wiki/WebMoney

  2. Ostat eletroniikan jostain sellaisesta kaupasta missä Bitcoin käy maksuvälineenä.
    https://www.bitcoinstore.com/

Electron ei taida toimia ihan missä vain. Visa Debit on siinä mielessä parempi, että toimii yleensä kaikissa Visa-paikoissa, vaikka onkin vain pankkikortti. Siksi sitä on saanut suomalaisistakin pankeista sen jälkeen kun vanha pankkikorttisysteemi lakkautettiin pari vuotta sitten. (Briteissä opiskelijana 1990-luvulla sai Visa Debitin tuosta vaan, hyvä että Suomenkin tietoyhteiskunta pääsi vihdoin samalle tasolle.)

Ei perinteistä luottokorttia, koska se mikä näillä tuloilla jää säästön menisi muuten kuun lopussa visa laskuun:D
Ongelmanahan oli ostaa nettikaupasta ilman luottokorttia. Ajattelin vain, jos bitcoineilla olisi voinut jotenkin ratkaista pulman, en keksinyt järkevää tapaa. Pettymys, niin moni hehkuttaa bitcoinia kätevänä. Olisi kätevää, jos joka maassa olisi bittilasku palvelu :stuck_out_tongue:

Ongelma ratkesi kuitenkin prepay masterilla. Näin myös mainoksen, että sellaisen voi myös ostaa kaverille joululahjaksi ;D ja kortin saa heti.

Kyllä visa electronilla voi maksaa netissä ihan kuin credit kortillakin.