Bitcoin t-paidat


#1

elikkäs olisin kiinnostunut nuista bitcoin t-paidoista. jos joku tietää sivuja josta voi ostaa niitä, niin tähän treadiin voi niitä listailla :slight_smile:


#2

Eikö olis fiksua tehdä noita ite? Joku kimppatilaus kasaan ja paitapainattamoon juttelemaan.

http://www.iusecoins.com/


#3

[quote=“Rider, post:2, topic:247”]Eikö olis fiksua tehdä noita ite? Joku kimppatilaus kasaan ja paitapainattamoon juttelemaan.

http://www.iusecoins.com/[/quote]

niin no siinä on ideaa. (ehkä) ensimmäisenä suomessa alkaa nuita myymään 8)

tuo ei kyllä paha hinta ole tuolla sivulla, jos tuohon nyt tulee postitus samaan hintaan eli 1,66btc ?


#4

Ilmanen postitus jenkkeihin. Muualle maksaa kyllä.

Eiköhän Bittirahan verkkokauppaan (joka julkastaan lähiaikoina??) tule t-paitoja. Olis tosiaan ideaa aloittaa itse myymään vaikka noita t-paitoja, mutta ei ole aikaa ainakaan mulla :smiley:


#5

Meillä on 100 Bitcoin T-paitaa myynnissä täällä assyillä. Niitä jää yli ja ne tulee postimyyntiin ens viikolla. :slight_smile:

Laadukkaita paitoja ovat.


#6

[quote=“Technomage, post:5, topic:247”]Meillä on 100 Bitcoin T-paitaa myynnissä täällä assyillä. Niitä jää yli ja ne tulee postimyyntiin ens viikolla. :slight_smile:

Laadukkaita paitoja ovat.[/quote]

hienoa! pystytkö hintoja sanoa? :slight_smile:


#7

17,99€ + postikulut tulee näillä näkymin olemaan hinta. Meillä on verkkokaupan väsäys käynnissä tällä hetkellä, veikkaisin että ens viikolla saadaan se avattua!

Alkuunsa sinne tulee t-paitoja, Bitcoin Magazineja, Casascius coineja. Tarkoitus lisätä nopeasti mainaamiseen liittyvää oheissälää. Tuotteita tulee lisää sitä mukaa, kun saamme ideoita. Ehdotuksia otetaan vastaan. :slight_smile:

Verkkokaupassa voi maksaa bitcoineilla ja euroilla. Hinnoittelu tulee olemaan europohjainen.


#8

Ostiko sieltä Assyiltä edes kukaan muu paitoja kuin minä? ???

Edit: Ehdotan Raspberry Pi:n jälleenmyyntiä.


#9

Osti toki. Ylipäätään taisi kauppa käydä paremmin tapahtuman loppupuolella. Itsekin ostin noita Bitcoin T-paitoja 2 kappaletta, hyviä paitoja ovat. Ostin mustan ja valkoisen molemmat. Jatkuvasti olen pitänyt niitä. :slight_smile:

Edit: Ehdotan Raspberry Pi:n jälleenmyyntiä.

Hyvä idea, joskin meillä on alkuvaiheessa ajatuksena olla myymättä mitään missä on säätöä takuuasioiden osalta. Saatetaan tosin sortua jossain vaiheessa. :slight_smile:


#10

Täältä löytyy bitcoin-aiheisia paitoja ja mukeja

https://www.printmotor.com/bitcoinfanituotteet/