Bitcoin osto ei näy lompakossa, osoite kuitenkin sama kuin aiemminkin?

Tevehdys kaikille!

Ostin Bitcoineja Bittirahasta ja siirto näyttää toteutuneen sähköpostilinkkien perusteella, tosin siirto ei näy missään muodossa lompakossani. Ostin sinne samoihin aikoihin pienemmällä summalla coineja ja ne tuli perille, niidenkin viestit tulivat samaan aikaan minulle, kun tämän matkalle jääneen oston. Tosin tässä ostossa joka tuli perille QR-koodi oli uusi, vanhankin koodin pitäisi silti toimia. Olenko nyt menettänyt coinit/rahat? Ei kukaan ole voinut välistäkään vetää, kun ne ei näy edes talletuksena kyseiseen lompakkoon.

Miten etenisin asian kanssa, ystävällisiä vastauksia odotellen!?

BTW, yhellä tutulla käsvi äskettäin samanlainen fiba, näytti bittimaatille ton QR-koodin ja 300€ katosi kuin tuhka tuuleen, lompakko samassa paikassa kuin minullakin. Eihän tää nyt näin voi mennä. Onko mitään keinoja saada niitä takaisin tai näkyviin lompakoissamme?

  1. tarkista siirto tradeblock, blockchain.info palveluista (julkisista blockchain explorereista)
  2. jos siirto näkyy blockchainissa, niin vika on vastaanottavassa lompakossa
  3. jos siirto ei näy blockchainissa, niin vika on lähettäjän

En tajua miten jengi kirjoittaa näitä kilometrin mittaisia avautumisia ilman että edes kertoo mitä lompakkoa on käytetty… Ja toinen että toi siirto kannattaa tosiaan tarkistaa sieltä blockchainista, niin sekin jeesaa paljon asian selvittämisessä.

Vaikea sanoa mikä lompakko on kyseessä, kun se sijaitsee kauppapaikan alaisuudessa. Siirto näkyy vihreänä BC:ssä ja osoitteeseen on aiemminkin mennyt coineja, joten se ei ole väärä. Mitä vastaanottaja voisi tehdä asialle? Voiko siinä olla useamman päivän viivettä, että näkyis lompakossa?

Kauppapaikka on ilmeisesti asiasta vastuussa. Yleensäkkin tällaisessa tilanteessa jos vastaanotettu suoraan johonkin palveluun. Paras tapa selvittää asiaa on pommittaa kauppapaikan supporttia.

Tässä ei oikeastaan vaikuta mitä lompakkoa käytetään, kauppapaikalla on todennäköisesti oma softansa millä käsittelevät siirtoja. Tällöin kukaan ulkopuolinen ei oikeastaan voi auttaa asiaa.

Näin ajattelinkin, kiitos avusta!

Käytä coinmotion.com?