Bitcoin-kurssianalyysi

Toni Kosonen aloitti viikottaisten kurssianalyysien kirjoittelun Bittirahan blogipalstalla. Kommentteja ja kehitysehdotuksia kaivataan tulevia raportteja varten. Kommentoida voi joko artikkeliin suoraan tai tänne.

Kososen uusin kurssianalyysi julkaistu: https://bittiraha.fi/content/bitcoin-kurssianalyysi-932015-totuuden-hetki-lahestyy

Mielenkiintoinen tilanne markkinoilla, jännitettä ilmassa.

Nyt on synkkää analyysiä.

Uutta analyysiä kehissä: https://bittiraha.fi/content/bitcoin-kurssianalyysi-2542015-epatietoisuus-jatkuu

Uutta putkeen, tällä kertaa aiheena mm. riskienhallinnan perusteet.

Volatiliteetti nousussa?

Kososen uusin kurssianalyysi on tiukkaa settiä!

“Lohkokokojupakka näytti selkeästi aiheuttaneen ison laskun ja sen selviäminen vaikuttaa todennäköisesti siihen, mihin suuntaan kurssi seuraavaksi lähtee. Teknisen analyysin näkökulmasta tilanne on epävarma, joka antaa fundamenteille enemmän painoarvoa, varsinkin jos ne ovat näin merkittäviä.”

Uusi kurssianalyysi julkaistu! Todennäköisin skenaario on nousun jatkuminen, ja volatiliteetin kasvaminen.

Uutta kurssianalyysiä kehissä: https://bittiraha.fi/content/bitcoin-kurssianalyysi-12102015-tilanne-nayttaa-positiiviselta

Tuoretta analyysiä kehissä.

Uusi kurssianalyysi julkaistu! Yleisön pyynnöstä tämän viikon analyysissa mukana uusi “termejä ja vinkkejä” -osio, jossa on käyty läpi mitä erilaiset teknisen analyysin termit tarkoittavat. Osio tulee jatkossa mukaan kaikkiin analyyseihin.

Kososen uudessa kurssianalyysissa tilanne nähdään pääosin positiivisena.

Kurssianalyysikin toivottaa kaikille rauhallista joulua ja uuttavuotta :smile:

Vuoden 2016 ensimmäinen kurssianalyysi julkaistu! Tällä kertaa analyysissa pohditaan onko bitcoinin kurssi todella alkaneessa nousutrendissä, vai vallitseeko pitkän tähtäimen laskutrendi yhä. Muutoksen tuulet puhaltavat jokatapauksessa.

Uutta kurssianalyysia kehissä: https://bittiraha.fi/content/bitcoin-kurssianalyysi-222016-epavarma-tilanne-jatkuu-toistaiseksi

Uusi analyysi: https://bittiraha.fi/content/bitcoin-kurssianalyysi-1622016-nousun-todennakoisyys-kasvanut

Analyysiä kehissä: https://bittiraha.fi/content/bitcoin-kurssianalyysi-132016-odotettavissa-voimakkaita-liikkeita

Edelleen olemme konsolidaatiossa. Tyyntä myrskyn edellä, Bollinger Bandsit ja trianglen rajat alkavat siinä määrin ahdistaa kurssia, että luultavasti kohta alkaa tapahtua. Artikkelin lopussa tuttuun tapaan teknisen analyysin termit ja vinkit.

Kososen tuoreessa kurssianalyysissa todetaan, että bitcoin on ollut tasaisessa rangessa (vaihteluväli) pitkän aikaa, ja sen odotetaan purkautuvan johonkin suuntaan voimakkaasti aivan lähiaikoina. Todennäköisimpänä vaihtoehtona pidetään ylöspäin liikahdusta.

1 tykkäys

kyllä tosiaan näyttää loivalta - lieneekö tämä miten niihin kolmioihin vai mitä kuvioita ne on minkä sisässä pitäisi pysyä… nousuahan se enteilee - tai hidasta kuolemaa jolta se nyt näyttää mikäli pysyisi samana kuin kolmisen viime kuukautta