Bitcoin ja ETF

Tänään / huomisen aikana pitäisi tulla SEC:ltä päätöksiä tuosta ETF:stä?
Miten on muiden ajatukset kuinka käy kurssin?

Tänään joku näytti Bitstampissa ostaneen pikku satsin, kurssi käväissyt USD 1350. Sisäpiirin tietoa tai riskisijoitus? Sahannut on muissakin, en mene vannomaan että Stamp oli ekana.

Milloinkas se päätös nyt oikeasti on tulossa? Luin jostain, että lauantai olisi takaraja, mutta SEC on kiinni viikonloppuisin? Ei jaksaisi selata koko internetiä läpi tutkimassa…

Kurssillahan on kaksi suuntaa, joko ylös tai alas. Myönteisellä päätöksellähän lähdetään ylös ja helvetin lujaa, kielteisellä varmaan jonkin verran alas. Sitä kuinka paljon, on hankala veikata, mutta jotain suurtahan tässä odotetaan, suuntaan tai toiseen.

Mitään uutista ei ole tullut tai en ole sitä löytänyt. Kurssipiikki ylöspäin vaikuttaa sisäpiiriostolta. Uutinen pitäisi tulla ulos 11.3 mennessä eli tänään. Veikkaan että hyväksyntä tulee ja mennään ylöspäin ja lujaa.

Noniin… Mikäli olen nyt ymmärtänyt oikein niin jenkkilän virastot voivat toimia niinkin myöhään kuin 6:30pm, tarkoittaen, että Washingtonin (-5) aikavyöhykkeellä kellon ollessa nyt puoli kaksi, virastot menevät kiinni siellä viiden tunnin päästä? Eli tällä logiikalla päätös pitäisi tulla Suomen aikaa puoli kahteen mennessä yöllä. Korjatkaa jos olen väärässä…

Rejected. Fuck this shit.

Mitenköhän pirun alas tässä mennään vielä tänä yönä? Oston paikka joka tapauksessa…

Ihme, ettei ainakaan vielä tuon alemmaksi.

Pakko venata vielä. Ei oo tuntia menny kun droppas. Ehkä kadun tätä vielä mut kukapa tietää…

Hyvähän tämä asia on että SEC hylkäsi ETF hakemuksen. Jos mietitte asiaa niin miksi ihmeessä Bitcoinia varten tarvitaan ETF? Bitcoin on tehty korvaamaan keskitetyt tahot eikä bitcoinin käyttäminen, myyminen ja hankkiminen edellytä lupaa yhdeltäkään auktoriteetilta.

ATH $1365 ja siitä tiputus $1000. Tippui yli 30% ei ETF:lle

Uutinen oli odotettu ja markkinat reagoivat maltillisesti. Vähän harmittaa ettei ollut hereillä, kun kurssi oli ylhäällä. Onneksi droppi ei ollut isompi.