Bitcoin Cash ja Coinmotion

Hei! Onko missä vaiheessa BCHin saaminen CMn lompsaan? Coinbasella taisi ainakin jo cashit ilmestyä käyttäjille. Tiedän kyllä, että tammikuu on deadline, mutta kun himottaa tuo BCHn hinta. Lähemmäs 0,2 bitcoinia jo! Mutta siis missä mennään tässä vaiheessa?

Niin tämä kiinnostaisi itseäkin mikä tilanne. Ja se, että tuleeko Bitcoin cash säilytysmahdollisuus Coinmotioniin? Eli jokainen voi sitten itse päättää mitä kolikoille tekee Coinmotionissa. Vaihtaako euroiksi bitcoiniksi tai joksikin muuksi. Vai pitääkö Bitcoin cashit säilytyksessä Coimotionissa.

Alkaa vaan itseä tuo säilyttäminen kiinnostaa enemmän kuin vaihtaminen johonkin muuhun. Kun ajattelee, että Bitcoin saattaa peruutella ehkä jopa 10000$ . Tämän arvion vedin aivan omasta hihasta sitten. Niin aika hyvin siitä näyttää valuvan arvoa sitten ainakin Bitcoin cashiin nostamaan sen arvoa taas. Mikä tietysti mukavaa jos vaan sattuu olemaan “ilmaiseksi” saadut Bitcoin cahshit tallessa.

Mutta mitkä on Coinmotionissa ajatukset asian suhteen? Tuleeko Bitcoin cashille Coimotioniin säilytys mahdollisuus viimeistään tammikuussa? Vai joutuuko tekemään jonnekin muualle lompakon noille tai jonkun paperilompakon jne? Itse tietysti mielelläni pitäisin Bitcoin cashit Coimotionissa säilytyksessä jos vain mahdollista. Sieltä ne sitten olisi helppo vaihtaa mihin haluaa.

Täysin samaa mieltä! Tuo bitcoin cashin säilytys mahdollisuus olisi loistava juttu, jäisi turha venkslaaminen pois jos noita haluaa säilöä.

Coinmotionissa treidaus muihin valuuttoihin ei Suomen verottajan kyttäämisen takia
kannata.

Kannattaa mennä Coinbaseen siellä on kohta bitcoin cash. Coinbase brittiläinen mutta
käytännössä on virossa.
Sepa maksu käy.

Coinbase on kyllä ihan USA, posti tulee Kaliforniasta.
Tosin osa euromaksuista kyllä kiertää Viron kautta ja jokin tytäryhtiö viritelmä on briteissä ollut ainakin joskus.

Aika vaikeata ollut alku coinbasellekin tuo cashin treidauksen kanssa joten ihmettelen jos coinmotion saa sen toimimaan nopeasti hyvin. Tietenkin vaihtomäärät eri luokkaa.

1 tykkäys

Viimeksi kun kysyin Bcashista - taisi olla pari päivää sitten - puhuivat edelleen tammikuusta.

Itsellä merkittävä summa Coinmotionissa kiinni bcashia. Polttavat halut alkaisi olemaan vaihtaa ne bitcoiniin. Toki asiasta silloin varoiteltiin Prasoksen toimesta ennen forkkia, tyhmyyttäni jätin varani Coinmotioniin forkin ajaksi, en uskonu että tuollaisella kusetuksella onnistuttaisiin saamaan BCH/BTC arvo noin hurjiin lukemiin. Lähinnä kiinnostaa nyt, kun tämä ensimmäinen prosessi bcashin kohdalla on tehty, niin onnistuuko tulevaisuudessa uusien forkkien korvaus nopeammin? Itse suosisin kuitenkin suoraa tukea, kasvattaisihan se teidän liikevaihtoannekin.

Tarkoittanet Coinbasea jossa mahdollisuus vaihtaa bcashia? Tietääkseni Coinmotionissa ei muutakun vaan bitcoinia.

Ei vaan nimenomaan Coinmotionia. He hyvittävät bitcoineina myymällä bcashit.

Beatcoin, ne jotka forkin aikaan(1.8.2017) omistivat Bitcoinia, omistavat myös saman verran Bitcoin Cashia. Ongelma tässä on nyt se, että ne jotka säilyttivät Coinmotionissa Bitcoineja forkin aikana eivät ole saaneet vielä haltuun Bcashia tai minkäänlaista korvausta. Coinmotion on luvannut hoitaa asian tammikuuhun mennessä. Sama juttu Bitcoin Goldin kanssa, joka tuli vähän myöhemmin syksyllä kuvioihin.

Ok eli bcash joka nyt näkyy tilassa “unavailable” on käytetty jossain sisäpiirikaupassa ja tulee sitten uusille käyttäjille tammikuussa?

Bcashit hyvitetään ajallaan tammikuun aikana. Mutta cashin ja goldin jälkeisistä forkeista emme ole luvanneet mitään, ja pidän todennäköisyydet hyvin pienenä että mitään niistä tullaan hyvittämään ellei kasva jollain tapaa merkittävän arvokkaaksi tai tunnetuksi.