BCH:t ulos vanhasta paperilompakosta?

Moro! Tilanne olisi se, että minulla on vanha paperilompakko, josta on siirretty bitcoinit pois 08/17 jälkeen toiseen osoitteeseen. Elokuussa - 17 tapahtuneen forkin peruina sieltä alkup. lompakosta pitäisi löytyä vielä vastaava määrä (kuin bitcoineja oli) BCH:ta.

Löysinkin jotain keskustelua aiheesta, mutten mitään äärimmäisen helppotajuista.

Olisiko kellään linkkiä ohjeeseen/menetelmään kuinka BCH:t saa talteen vanhasta BTC paperilompakosta ja kenties vaihdettua bitcoineiksi?

Ajattelisin että olisi kehitetty vihdoinkin joku erittäin helppo tapa siirtää ne BCH:t käyttökelpoiseen muotoon, sitten vuoden 2017…

Dängjuu!

Esim. Exoduksen (multilompakko) BCH walletiin… https://support.exodus.io/article/87-can-i-import-a-private-key

Eiköhän sinulla ole siellä nyt sekä BCHABC (BitcoinCash) että BCHSV (Bitcoin SV) joten huomaa ettet siirron jälkeen hukkaa vielä sitä privaa vaan touhuat samat BitcoinSV osalta.
Tutki ainakin se julkinen osoitteesi esimerkiksi blockchair:ssa
kummankin forkin lohkoketjusta.

Blockchair on ihan hyvä työkalu kunhan hetken ällistelee kuinka sitä käytetään niin että saa irti hiukan enemmänkin kuin tarvii.

Niille kummallekin kannattaa tehdä paperilompakko jonne neitseellisiin osoitteisiin siirtää ne. Aika riskaapelia on ollut kun olet aikanaan BTC siirron jälkeen jättänyt sen sinne koska silloinhan nettikoneesi on jo “nähnyt” yksityisavaimen siihen (joka on sama kaikissa forkkiketjuissa tietenkin) Toki onhan nuo nyt hinnaltaan BTC verrattuna kuitenkin lähinnä käpyjä mutta kuitenkin tyhjää enemmän eikähän tulevaisuuden ennustaminen taas ole ihan helppoa ellei usko kahvinporoihin tai sammakoihin. Tosin eiköhän ainakin BTC edelleen - toistaiseksi - ole ns kukkulan kuningas ja uutta kingiä tuskin koskaan sentään noista kahdesta tässä sanotusta tulee.

Pääasia siis oli vain muistuttaa että siellä lienee muutakin kuin BCH(ABC)

eli tuossa suoraan ne tässä tarvittavat lohkoketjuselaimet:

(BCHABC) https://blockchair.com/bitcoin-cash

(BCHSV) https://blockchair.com/bitcoin-sv

…ja sitten on ennen BCH-forkkia vielä Bitcoin Gold, ja moni muukin merkityksettömämpi.

Näissä hommissa oon oppinu ettei mitään kolikkoo kannattaisi ylenkatsoa, ainakaan näin alkuvaiheessa.