Armory käyttö

Koetin haeskella missä nykykannettavassa kannattaisi pyörittää armoryä? Haluaisin pyhittää erillisen koneen tähän käyttöön. Mahdollisesti myös siirtää sen jossain vaiheessa offline koneeksi.
Pitäis olla pieni, helposti kaappiin mahtuva ja halpa.

Lisäksi mietityttää, eikö armoryn paperilompakoita tosiaan saa auki millään kevyemmällä ohjelmalla?

USB-PC on parempi vaihtoehto.

Mielenkiintoinen konevaihtoehto, mutta pikaisella googletuksella ei löytynyt sellaista johon armory mahtuisi?

Armoryn offline-puoliskoahan voi pyörittää lähestulkoon minkälaisella koneella hyvänsä. Se pyörii todella vanhoilla läppäreilläkin. Se kun ei oikeastaan tee mitään muuta kuin säilyttää privaattiavaimia ja allekirjoittaa siirtoja. Allekirjoitukset siirrellään sitten USB-tikulla sinne online-puoliskoon.

Se online-puolisko vaatii tehoa eli suht modernin koneen. Mutta sen suhteen ei sitten ole turvallisuuden suhteen niin tarkkaa, eli sitä voi pyörittää ihan vaikka sillä koneella mitä muutenkin käyttää. Se offline-armory on sitten kriittinen turvallisuuden osalta eli siihen kryptattu linux-käyttis, ja niin että sitä ei koskaan käytä netissä. Eli alusta loppuun offline.

Vaikka itse Armoryä edelleen käytänkin, voi nykyään paljon helpompi ratkaisu olla tilata yksinkertaisesti rautalompakko. Tämän hetkisistä suosittelisin tätä: https://www.ledgerwallet.com/products/12-ledger-nano-s

Käytän itse myös Ledgeriä eli tuollainenkin löytyy. Itselläni on useita erilaisia lompakoita.

En saa millään armoryä pelaamaan normikoneessa. Epäilen, että sillä on jotain tekemistä sen kanssa, että en tilanpuutteen vuoksi voi antaa sen asentua juurihakemistoon. Taidan päätyä halvinpaan nuc:kiin. Pitänee jatkossa vaihtaa pois armorystä. On se aika hankala.

Rautalompakkoon luottaminen tuntuu intuitiivisesti paperia hankalammalta.