Ansaitse rahaa radion kuuntelusta

http://bit.ly/1hObD21

Tämä palvelu maksaa radiostreamin kuuntelusta puhelimen yli. Jos liittymässäsi on paljon pakettiminuutteja, niin voit muuttaa käyttämättömät rahaksi. Jos voit soittaa ilmaisia voip puheluita lankalinjaan niin sillä tienaa jo hyvinkin. 10tä eri numerosta voi soittaa yhtäaikaa.

[i]This unique service works by calling the number displayed from either your Mobile, Fixed Line, Skype, Vonage or other telephone/VoIP account which gives you ‘free’ minutes as part of your calling plan.

Once connected to our system you’ll be rewarded a small amount for every minute you are connected and listening to the selected radio broadcast.

Your reward in exchange for listening to the radio stream could be one of the following:

PayPal credit
Amazon Voucher
Bitcoin (BTC)
Litecoin (LTC)
Charity Donation
Once you’ve signed up you’ll then need to register your phone numbers (which can be a maximum of 10 per account) before you can begin dialling in to the radio streams.[/i]

Täällä samanlainen www.coinbycall.com ,tämä maksaa noin 2.5-kertaisesti enemmän kuin cash4minutes. Rahaa tulee noin 0.005 USD minuutissa ja radioasemana helsinkiläinen bassoradio.

Eli kuuntelemalla bassoradiota 1000 minuuttia saa kasaan miniminostorajan 0.01 BTC ???

Joo tällä hetkellä niillä on kurssi 1000 satoshia minuutissa. Saa siinä kuunnella, mutta itse kuuntelisin bassoa muutenkin. Saa sillä kuukaudessa sen 20-25 $, sitä voi sijoitella kaiken maailman HYIP-ohjelmiin sitten. Ei harmita niin paljon jos häviää :smiley: kun raha on ollut ilmaista.