Anonibet.com

Törmäsin tälläiseen Bitcoin-urheiluvedonlyöntisivustoon äskettäin, joka vaikuttaa aika pätevältä. Siellä voi lyödä vetoa ties mistä ja erilaisia vetoja löytyy laidasta laitaan. Siellä voi esimerkiksi lyödä jääkiekon MM-kisoista vetoa. Eri vetomahdollisuuksia löytyy noin parikymmentä per ottelu.

Bitcoinit siirtyvät sinne välittömästi, kotiutukset ovat manuaalisia. Jonkinverran kirjoitusvirheitä löytyy sivuilta, ei selvästikään ole englanninkielen natiivi tuo ylläpitäjä. Bugejakin on sivuilla hieman. Siitä huolimatta tämä on paras Bitcoin-vedonlyöntisivusto!

Kertokaa tähän ketjuun kokemuksistanne jos pelailette tuolla.

Pelasin huomiseen Suomi-Slovakia otteluun Suomen puolesta, kerroin 1.45 Suomen voittoon. Esim. Veikkauksella kerroin on 1.3, eli ihan ok kertoimia antaa myös :slight_smile:

Alustavat kokemukset tästä saitista todella hyvät. Vedin pari vetoa Suomen peliin ja ne onnistui, kotiutin nyt kaiken sieltä ja withdraw onnistui lähes välittömästi. Näin sen pitää toimia :slight_smile:

Entisenä/nykyisenä lähes pro-vedonlyöjänä harmittelen, ettei ainakaan vielä ole rekisteröity Euroopan talousalueelle. Voitot eivät siis ole verovapaita. Eihän tällä oikeasti ole merkitystä pienien vetojen kannalta, mutta ihan noin huomautuksena.

Kertoimista täytyy sanoa, että wau! Ne ovat pelaajan kannalta kohdallaan!

Paljos panostit ? :slight_smile:

Ihan hyvä pointti Riderilta, isojen summien kanssa tuolla on merkitystä varsinkin jos aikoo niitä rahoja muuntaa euroiksi tulevaisuudessa.

Mun vedonlyönti on täysin harrastuspohjalta, harvoin itseasiassa lyön vetoa mistään ylipäätään. Mutta ihan mukava saada pientä lisäjännitystä noihin lätkäpeleihin.

kettulille vastaukseksi, että pikkusummalla löin vetoa. Muutamalla kympillä siis, euroissa mitattuna.

Hienosti toimii kyllä. Oli taas vetoja Suomi - Sveitsi ja onnistui. Kotiutus meni läpi ongelmitta. Printing money. :smiley:

Jalkapallon EM-kisojen aikaan tuli pelattua useita vetoja täällä. Vedot eivät menneet kovin putkeen, mutta sivustolle taas kiitokset hyvin toimivasta palvelusta ja hyvistä kertoimista.

Kokeilen saittia para-aikaa ja hyvältä näyttää. Alussa on hieman sekava kyllä, mutta kaipa siihen tottuuu. Voittoa on tulossa 3 BC verran, jos nyt onnistuu :slight_smile:

eikö onnistu kotiutus easywallettiin? :frowning:

Miksei onnistuisi?

Kyllä onnistuu, ainoastaan satoshidice-tyyliset pelit eivät toimi easywalletilla, koska ne perustuvat identiteettiin yhdistettyihin bitcoin-osoitteisiin.

Taitaa muuten olla kuollut sivu? siirsin 0,97BTC tossa kuuden aikaan eikä ole vieläkään lisätty tonne anonibet tilille.

Laitoin myös viestiä supporttiin mut ei sieltäkään mitään ole vastattu, onneks en siirtänyt enempää.

[quote=“PaavoPesusieni, post:13, topic:105”]Taitaa muuten olla kuollut sivu? siirsin 0,97BTC tossa kuuden aikaan eikä ole vieläkään lisätty tonne anonibet tilille.

Laitoin myös viestiä supporttiin mut ei sieltäkään mitään ole vastattu, onneks en siirtänyt enempää.[/quote]

Tsekkasin Bitcoinin kansainvälisiltä forumeilta, enkä ainakaan löytänyt mitään viitteitä siihen, että tämä sivusto olisi kuollut. Miten kauan olet odottanut vastausta?

[quote=“Technomage, post:14, topic:105”][quote author=PaavoPesusieni link=topic=59.msg2383#msg2383 date=1354561500]
Taitaa muuten olla kuollut sivu? siirsin 0,97BTC tossa kuuden aikaan eikä ole vieläkään lisätty tonne anonibet tilille.

Laitoin myös viestiä supporttiin mut ei sieltäkään mitään ole vastattu, onneks en siirtänyt enempää.[/quote]

Tsekkasin Bitcoinin kansainvälisiltä forumeilta, enkä ainakaan löytänyt mitään viitteitä siihen, että tämä sivusto olisi kuollut. Miten kauan olet odottanut vastausta?[/quote]

Dec 03 2012 18:02 Deposit Order 0.97
Laitoin viestiä supportiin varmaan puol tuntia sen jälkeen, eikä sieltä ole mitään vastattu.

blockexplorer katoin niin näkyy menneen se summa tohon depo osotteeseen joka näkyy tuolla anonbetillä deposit sivulla, mutta saldo on 0 silti.

[quote=“PaavoPesusieni, post:15, topic:105”][quote author=Technomage link=topic=59.msg2384#msg2384 date=1354564413]

Dec 03 2012 18:02 Deposit Order 0.97
Laitoin viestiä supportiin varmaan puol tuntia sen jälkeen, eikä sieltä ole mitään vastattu.

blockexplorer katoin niin näkyy menneen se summa tohon depo osotteeseen joka näkyy tuolla anonbetillä deposit sivulla, mutta saldo on 0 silti.[/quote]

Deposit/Withdraw Rules-sivulla kerrotaan että The minimum bitcoin deposit amount is 1 BTC.

Kesällä tuota palvelua viimeksi käytin ja kaikki toimi loistavasti. Twitter-, Facebook- ja Blogger-päivitykset antavan sen kuvan, että toiminta ei olisi enää kovin aktiivista.

[quote=“bitgarden, post:16, topic:105”][quote author=PaavoPesusieni link=topic=59.msg2385#msg2385 date=1354565052]

Deposit/Withdraw Rules-sivulla kerrotaan että The minimum bitcoin deposit amount is 1 BTC.

Kesällä tuota palvelua viimeksi käytin ja kaikki toimi loistavasti. Twitter-, Facebook- ja Blogger-päivitykset antavan sen kuvan, että toiminta ei olisi enää kovin aktiivista.[/quote]

No voi helvetti, mitä jos talletan vaikka 0.3BTC, meneekö sitten sinne tilille se vanha talletus myös?

0.03 BTC on niin häviävän pieni summa, että kannattanee kokeilla siirtää se entisen siirron jatkeeksi. Potentiaalinen rahallinen menetys ei tuosta merkittävästi kasva.

Oli tuo alle 1BTC tullut sinne tilille, ja vedonlyönti voittokin maksettiin nopeasti bitcoin tilille, hyvä sivusto. :slight_smile:

Anonibetistä on julkaistu uusittu versio. Edelleenkin ilmeisesti ihan suosittu saitti, ja nyt sitä on kehitetty eteenpäin huomattavasti.