Altcoinien osto- ja myyntipalvelut Bittirahaan

Onko Bittirahalla suunnitelmia muiden kryptovaluuttojen, kuten Ethereumin, lisäämiseksi valikoimaan Bitcoinin ohelle? Jos on, niin millaisella aikataululla?

XEM olisi hieno, pisin ketju foorumilla ja hyviä voittoja bittirahan käyttäjille tuottama kolikko :slight_smile:

En ota kantaa Bittirahan palveluihin, mutta mun mielestä ylipäänsä on huono asia, että on niin paljon altcoineja. Miksi? No siksi, koska yksi bitcoinin ideoista on se, että maailmassa olisi vain yksi valuuttaa. Se helpottaa kaupantekoa huomattavasti kun ei tarvitse vaihtaa valuuttoja keskenään mikä aina maksaa ylimääräistä vaihtokuluina.

Kerro minule yksikin syy miksi käytät jotain toista kryptovaluuttaa kuin bitcoinia?

P.S. Ehkä yhdelle kryptovaluutalle voisi olla käyttöä bitcoinin lisäksi, jotta siinä voisi testata pienemmässä mittakaavassa niitä päivityksiä mitä kaavaillaan bitcoiniin. Kuten esim. SegWit Litecoinissa. Mutta ei enempää! Ei me tarvita kymmeniä kryptovaluuttoja, jotka kaikki kilpailevat toisia vastaa, ja joista suurin osa kehitetty vain rikastumismielessä (eli eivät tuo mitää uutta, mitä ei bitcoinissa jo ole).

En käytä altcoineja, mutta kulut voivat olla melko iso syy käyttää altcoineja. Tällä hetkellä bitcoin-siirroista saa maksaa luokkaa pari euroa per siirto…

Prasoksen joihinkin palveluihin on tulossa altteja arviolta loppukesästä. Selkeästi alttitreidaukselle on kysyntää riippumatta siitä mitä mieltä kukakin niistä on.

Loistava uutinen, sillä kyllähän alteissa alkaa olla jo ihan vakavasti otettavia projekteja, kuten ETH, Ripple, XEM.