Aloittelijalle Antminer s9 tai vanhempi + psu tilaus?


#1

Olisin kiinnostunut jonkin hyvän minerlaitteen ostamisesta jolla voisi louhia vaikkapa litecoinia.
Katsoin youtube videoista että antminer s9 on tällä hetkellä kovimpia mutta mistä noita
voisi tilata ja onko kokemuksia ulkomailta tilaamisesta?
Myös S7 malli voi tulla kyseeseen.


#2

Suosittelisin ihan aluksi tutustumaan aiheeseen paremmin ja katsomaan kannattaako sähkökulujen ja muiden kulujen osalta kohdallasi.

Antminer S9 ja S7 louhivat vain bitcoinia sekä muita SHA-256 algoritmin kryptovaluuttoja.

Esimerkiksi Antminer L3+ ja BW.com BW-L21 ovat litecoin louhintalaitteita.


#3

Hei ja kiitos vastauksesta. Olen tietoinen, että nuo sähkökulut voivat yllättää jos käytössä on tehokas louhija.
Litecoin on kyllä myös yksi vaihtoehto mutta en tiedä onko sitten jotain vaihtokuluja jos vaihtaa Litecoinia Bitcoiniin?

Minulla oli aiemmin BFL:n pieni “lottokone” mutta sillä ei tehnyt mitään nykyisen vaikeustason noustua niin korkeaksi.

Älytön melu tekee noista laitteista epäkäytännöllisiä sijoittaa oikein mihinkään asuintiloihin ellei sitten ullakolle tai ulkovarastoon.


#4

Jos oot kiinnostunut DASHIN mainaamisesta niin mulla olis 1kpl antminer D3 virtalähteen kera tulossa tossa marraskuun loppupuolella. Paa viestiä spostiin [email protected] jos oot kiinnostunut.


#5

Niin ja jäi vielä laittamatta tohon edelliseen viestiin et onnistuu mainaaminen myös muita x11 kolikoita.


#6

täsmentäisitkö mitä takoittaa DASH ?


#7

Uudet Antminerit kannattaa tilata suoraan Bitmainin, eli valmistajan omasta verkkokaupasta.

http://shop.bitmain.com/

Siihen on kolmekin syytä: Jos ostat joltain kolmannelta osapuolelta maksat yleensä kohtuu kovan preemion. Toisekseen laitteen takuu toimii vain ja ainoastaan laitteen alunperin Bitmainilta ostaneen kautta, jos toimii. Kolmanneksi, kusettajia on todella paljon enemmän “tarjoamassa” näitä laitteita kuin rehellisiä myyjiä, joten mihinkään random nettikauppaan tai tuntemattoman nimimerkin Bitcoin osoitteisiin ei rahojaan kannata lähetellä.

Toki käytetyt laitteet sitten erikseen, mutta niitä en kyllä Suomen ulkopuolelta lähtis ostelemaan ilman perinpohjaista myyjän taustojen selvittämistä.

Ongelmana vain Bitmainin kaupan kanssa on se, että yleensä kun sinne tulee uusi erä myyntiin, menevät nämä erittäin nopeasti kaupaksi. On siis syytä olla hereillä ja seurata esimerkiksi Bitmainin Twitter tiliä, jossa yleensä ilmoittavat edellisenä päivänä kun uusi erä on tulossa myyntiin. Lisäksi verkkokauppa on täysi susi ja kaatuu satavarmasti ruuhka-aikoina. F5 tulee kyllä tutuksi tuon kanssa. Bitmain, shopping experience from hell. :slight_smile:

Toki nyt siellä on pitkään roikkunut S9:ä myynnissä, kun tuohon erään kelpuuttavat maksuvälineeksi ainoastaan Bitcoin Cashia. Sitähän kyllä saa helposti vaihdettua sekä euroilla, että Bitcoineilla, mutta on tietysti jokaisen oma asia haluaako tukea tuota Bitmainin itsensä synnyttämää “roskarahaa”.

edittiä: pariinkin otteeseen


#8

Joo oon samaa mieltä tompan kans tosta bitmainin sivuilta tilaamisesta et se on vaikeeta justiin ton kaatuilemisen takia. Supportilta kestää kauan vahvistaa maksu et mullakin meni aiva viime tippaan ennenkun sain maksuni vahvistettua.

Eli dash on x11 kolikko joka on mainattavaa. Tolla antminer D3 pystyy mainata muitakin x11 kolikkoja jota voit kattella esim.
https://whattomine.com/asic sivuilta. Jos sulla on kiinnostusta niin tehdään virallinen kauppakirja henkilökohtaisesti että voit olla varma mistä maksat. Lisätään siihen pykälä et lupaan hoitaa tarvittavat takuu asiat bitmainin kans.

Ei oo todellakaan tarkotus tulla tänne foorumille kaupitteleen mitään mitä ei ole olemassa koska on tarkotus jatkaa crypton parissa jatkossakin ja pysyä foorumin lukija.


#9

Supportilta kestää kauan vahvistaa maksu et mullakin meni aiva viime tippaan ennenkun sain maksuni vahvistettua…
Lisätään siihen pykälä et lupaan hoitaa tarvittavat takuu asiat bitmainin kans.

Kuinka kauan supportilta kestää hoitaa takuuasiat? Kuka korvaa, jos laiteinvestointi vanhenee käsiin takuuosia odotellessa?


#10

Mistäs tuota takuuasian hoitamista voi tietää muutakun lukemalla bitmainin keskustelu palstoja ja uskoa niihin. Louhiminen muutenkin on vähä semmosta hommaa et kun ostat jonkun laitteen niin menee muutama kuukausi ja taas tulee markkinoille parempi ja tehokkaampi. Niin se menee joka laitteessa nykyään joka sisältää elektroniikkaa.


#11

Kyllä takuuasiat hoituvat jälleenmyyjän kautta, kunhan siitä on sovittu kaupanteossa. Itse ainakin hoidan takuuasiat samaan hintaan. Maksettavaksi jää ainoastaan lähetyskulut Kiinaan. Myynnissä olisi 2 kpl AntMiner D3:sta virtalähteineen. Jos kiinnostaa niin ota yhteyttä [email protected]. Teen kaikista kaupoista sopimukset ja näytän tilaustiedot sekä todistan henkilöllisyyteni. Pääasia että kaikki ovat tyytyväisiä! Lisäksi ohjeistan uutta käyttäjää laitteen käytössä ja voin antaa hyviä vinkkejä. Tämä kuuluu palveluun!


#12

Vähän epäilyttää alkaa maksamaan laitetta bitcoineilla kun haiskahtaa rahanpesulta.
Minkähintaisia nuo ovat käytettynä noin niinkuin alkaen hinta euroina?

Miten ootte hoitanut tuon minerin meluasian? Meinaan, että ainakaan ihan jossain kerrostalon asuintiloissa tuota on mahdotonta alkaa harrastamaan?


#13

Kiitokset tarjouksista


#14

Kiitos vinkistä. Löysin artikkelin Antminer L3:sta jossa mainitaan, että sähkönkulutus on alhainen. Tietenkin nuo sähkönsiirtokulut ovat sitten asia erikseen. Ilmeisesti myös aika hiljainen on.


#15

Ei ole resursseja ostaa auton hintaista laitetta alottelijalla