2019 voimaan tuleva kryptovaluuttojen sääntely?

Tämän poimin bittirahalta saadusta emailista joka koski Nordean tilin poistumista käytöstä. Eli siis :
“2019 voimaan tuleva uusi kryptovaluuttoja koskeva sääntely…”

Mitä tästä tiedetään vai tiedetäänkö vielä yhtään mitään?!

Luonnollista kehitystä. Bitcoinin ongelma on siirtomaksut ja kun ne poistuu, niin sääntely ei haittaa ja jos haittaa, niin bitcoineja on paljon ihmisillä ja jos niitä ei pääse käyttämään, niin se tarjonta luo oikeaa kysyntää valuutan normaaliin käyttöön. Mulle on ihan sama mitä valuuttaa käytän, kunhan sitä voi käyttää. Bitcoinin käytettävyys on aina ollut vähän sitä sun tätä. Siirtomaksut pois ja bitcoinhinta irti dollarista, niin valuutta on valmis käytettäväksi. Bitcoinissa ei ole muuten mitään vikaa ja se ei edes tarvitse mitään lisää. Skaalautuvuus on ihan hyvä tälläkin hetkellä. Siirtomaksut ja louhijoiden toimiminen rosvopankkiireina tekee bitcoinista fiat valuuttaa surkeamman, mutta kun nuo pari pientä ongelmaa ratkaistaan, niin ei siinä mitään vikaa sitten ole.

Siirtomaksut eivät ole minusta ongelma. Bicoinlompakoitahan voi siirtää kuluitta jos luottamus on kunnossa.
Siirtokulujen poistumista odotellessa voi lohduttautua sillä ettei mitään rahaa siirretä ilmaiseksi, kaikki maksuvälineet ottavat siivunsa vaikkei se asiakkaille näy.

Minusta on todellinen ongelma on hinnoittelu. Kun tuotteet hinnoitellaan bitcoineina niin pelko valuuttakurssitappioista poistuu ja muuntomaksut menettävät merkityksensä. Ne jos mitkä ovat turhia.