120ponzi - Se parempi ponzi

Jo yli 7BTC:tä on kiertänyt tämän sivun kautta ja kaikki on maksettu luotettavasti!
Ponzin pitäjä ottaa 1% itselleen joten on epäntodennäköisempää että hän lähtisi käyttäjien rahojen kanssa koska saa palkkion muutenkin.

http://120ponzi.yolasite.com

[size=20pt]Moderoijan edit:
Ponzi-huijaus
[/size]
[i]"Ponzi-huijaus eli Ponzi-järjestelmä on pyramidipelin muoto, jossa joku kerää pääomia kuviteltua tai olemassa olevaa sijoituskohdetta varten luvaten sijoituksille nopeaa ja korkeaa tuottoa: korkeampaa kuin mistään muusta sijoitustoiminnasta on mahdollista saada. Sijoituskohde voi olla kultavaranto, kaivos, öljyesiintymä, lomaosake tai mikä tahansa tuottoisalta kuulostava kohde. Todellisuudessa mitään laillista liiketoimintaa ei harjoiteta tai se on vähäistä.

Alussa sijoittajille maksetaan luvattua korkoa tai tuottoa sijoituksille niistä varoista, mitä myöhemmät sijoittajat tuovat järjestelmään. Nopeat ja runsaat tuotot saavat monet osallistujat sijoittamaan rahat uudestaan järjestelmään ja houkuttelemaan mukaan uusia sijoittajia. Ideaa markkinoidaan ja levitetään henkilökohtaisen suosittelun periaatteella tutulta toiselle samoin kuin verkostomarkkinointia ja ketjukirjeitä."[/i]

[quote=“Holdaaja, post:1, topic:1738”]Jo yli 7BTC:tä on kiertänyt tämän sivun kautta ja kaikki on maksettu luotettavasti!
Ponzin pitäjä ottaa 1% itselleen joten on epäntodennäköisempää että hän lähtisi käyttäjien rahojen kanssa koska saa palkkion muutenkin.

http://120ponzi.yolasite.com[/quote]

Et ole saanut omaa panostasi takaisin ja yrität nyt saada jonkun seuraavan idiootin nalkkiin?

Olen saanut jo useamman kerran rahani takaisin, enään ei ole mitään tuolla koska siirryin uudempaan (=nopeampi) ponziin eli tänne http://ponzicoin.co.vu

Tiedän kyllä mikä ponzi on, tämän takia pitääkin osata lopettaa ajoissa.

Tietenkin voisin yrittää pelastaa omat hiluni ja väittää tätä ihan hemmetin hyväksi vaihtoehdoksi mutta ei nyt kehtaa - oppirahat on maksettu ja tämä(kin) ponzi todettu puhtaaksi kusetukseksi. Joten älä sekaannu vaan tee rahoillasi jotain mukavampaa & järkevämpää.

BTC: 1ATV6xmFAzBnVXi9qLTx9qxcTp9r6Lc3HG