NEM toimii pian alustana 2 milj. käyttäjän online pankille

Olet varmaankin kysynyt samat asiat monta kertaa jo Proxima-chatissa, tosin tuote ei ole samanlainen, vaikka Catapult-forkki onkin.

Onko tasoitus vielä sama?

En edes tiedä mikä Proxima on. En ole seurannut Nem keskustelu enää pariin vuoteen irroitettuani otteeni xem coineista.

https://support.nem.help/hc/en-us/sections/360007615891-SYMBOL-FAQ

Eli tuolla paska poletilla saa skaalattua peräti reiluun 4000 TX/s onko oikein?

Epäselväksi jäi vielä että miten se skaalaus ongelma ratkaistaan Nem/Catapult/symbol/mikäliellä jos esim Visa haluaa tulla asiakkaaksi käyttämään blockchainia? Visalla on piikki aikoina n. 20 000 TX/s joka on vielä 5 kertaa enemmän. Ja se mitä maailman mittakaavassa tarvitaan muutaman vuoden sisällä on kymmeniä miljardeja TX/s, jotta voidaan skaalata johonkin muuhunkin kuin ranskalaisen viinitilan pullojen järjestyksessä pitämiseen niinkuin Nemin tavoite on.

Voit kiermurrella miten päin haluat eikä se poista paska polettisi skaalaus ongelmaa mihinkään. Ja kusetuksen promoaminen tekee sinusta huijarin myös. Tälläkin sivustolla on jengiä rahat Nemissä kiinni eivätkä takiasi ymmärrä että sen arvo menee nollaan jo
todennäköisesti tänä vuonna täysin hyödyttömänä ja toimimattomana kolikkona.

Ensinnäkin, tuo oli päivitys. Ei vastaus sinulle. Toiseksi, en ole missään muodossa kiinnostunut
vastaamaan asiattomuuksiin. Keskustelu päättyi siltä osin tähän. Lohkoketjujen tulevaisuuden haasteet ovat jossain ihan muualla, kuin tps-luvuissa, jota sinä et nähtävästi ole sisäistänyt.
Kaikilla saa toki olla oma mielipide.

No kerro nyt edes mikä on Nemin/catapultin kohde käyttäjä ryhmä jos kaikki asiat, koneet ym iot jutut jotka tuottavat siirtoja yhdessä ylitse tuon rajan on poissa pelistä. Sen lisäksi isot ihmis massat eivät kuulu Nemin piiriin koska saavat verkon jumiin. Onko kohde ryhmä jokin harrastelu porukka kenties jonka harrastajia on vain vähän maailmassa?

Tiedän ettei sinulla ole vastauksia mutta et halua myöntää sitä. Kovin ikävä huomata vuosien chillauksen jälkeen tukevansa turhaa projekta joka ei ole koskaan toiminut edes. Mutta ei hätää pahiten et metsään mennyt vaan BTC porukka jota vietiin ihan kympillä.

Kerro toki mitä suurempia haasteita on edessä kuin 4000tx/s kykenevän projektin tps haaste jota edes teoriassa ei pystytä ratkaisemaan?

Hyvinhän NEM on toiminut ja Äänestyksen toiminnallisuus on hyvä. En tiedä onko muissa…

a) olet siis rikkonut sääntöjä; 4 stakea / hlö oli liikaa
b) hylkäsit kolikon jo 2 vuotta sitten.

Miksi se enää kiinnostaa sua? Epäiletkö tehneesi nyt tällä kertaa taloudellisen rikkeen…

https://explorer.nemtool.com/#/poll?id=5e1cda164cda5604292f2f3a

“The bank is aiming to issue 24,000 LBCoins on its online store. The store will provide its customers with dedicated wallets where they can store the coin, although they will also be able to transfer their LBCoins to NEM wallets.”

" LBCoins to NEM wallets." :muscle::smirk::+1:


Best of the Future Meets Best of the PAST: Using Symbol Blockchain & Axon IoT To Authenticate Precious Metal Coins, Bullion, and Jewelry

"Symbol’s atomic Aggregate Bonded transactions act as smart contracts. They are able to transfer ownership, pay the seller, and update the coin’s chain of custody in one transaction on the blockchain. "

https://iodlt.com/2020/01/18/best-of-the-future-meets-best-of-the-past/

“Crypto Booking Platform Travala Now Accepts XEM As Preferred Payment Method”

[https://www.travala.com]

1 tykkäys

Ei paha tämä Travala-diili!!

“NEM is ranked 5th on Token Metrics right now. Its scoring 87%.”

https://beta.tokenmetrics.com/nem

“NEM Ventures, the venture capital and investment arm of the NEM blockchain ecosystem, today announced it has joined the Decentralized AI Alliance (DAIA), an alliance of more than fifty diverse organizations in the interrelated Artificial Intelligence (AI), Internet of Things (IoT) and blockchain ecosystem working together to democratize the use and control of AI.”

“Women in Crypto - Alexandra Tinsman”

“Bimtrazer will apply artificial intelligence and Blockchain technology (Symbol from NEM) to construction control building for the FIFA World Cup 2022.”

https://gostake.com/

Hei Kauppalahti,

Satutko tietämään kun XEM - XYM opt-in tapahtuu niin pitääkö kaikkien xemien nano-lompakossa olla “vested” vai riittääkö vaan että xemejä lompakossa ja sitten tilaisuuden koittaessa suorittaa opt-in toimituksen?

Kiitos jo etukäteen!

Terve!

Ohjeita ei ole viela tullut. Talla hetkella Opt-in
aikataulu olisi optimistisesti Toukokuu .Itse arvelisin, etta riittaa, jos valuutat on lompakossa.
Jos aikoo hankkia lisaa, niin toukokuussa voi olla aika kallista.

1 tykkäys

https://symbolnodes.org/

" Using The Symbol Blockchain, IODLT’s Axon, and Swarm Learning To Sniff Out The Coronavirus"

https://iodlt.com/2020/02/12/symbol-blockchain-swarm-learning-axon-coronavirus/

[AEM+ Multi Currency Wallet App [supporting Symbol (XYM) Testnet and NEM Blockchain (XEM)] is live!"

Labrys.io recently completed the integration of Trezor Hardware Wallets with NEM’s upgraded blockchain protocol, Symbol. The project was completed in 12 weeks and included the serialization of all transaction types on the NEM blockchain.”