Haastateltava etsinnässä Oulun seudulta!

Hei bittiraha-ihmiset,

etsitään haastateltavaa AV-produktioon, aiheena Bitcoin ja muut kryptovaluutat. Mikäli olet sijoitus-, maksutapa- tai harrastemielessä ostanut/myynyt kryptovaluuttaa, haluaisimme kuulla tarinasi. Kuvaukset on mahdollista järjestää viikoilla 16 ja 18.

Terkuin,
Elina Niskasaari, Rätinä media

1 tykkäys

Ja yhteystiedot vielä perään, niin on helpompi ottaa yhteyttä:

[email protected]
ig: @ratinamedia
facebook: Rätinä

Elina

Kyllähän tuo kiinnostaa jos nimi muutetaan, naamaa ei esitetä ja puhe muunnetaan. Haastattelua ei myöskään esitetä somessa eikä varsinkaan facebookissa.

1 tykkäys

Valitettavasti näillä kriteereillä kauppoja ei synny! Vahvasti ollaan somessa mukana ja VARSINKIN facebookissa. :slight_smile:

Onko tämä Rätinä media joku oikia firma?
Google tai YTJ ei ainakana tunne. (enkä minä)

1 tykkäys

Kovan hauen perusteella saatoin löytää jotain, tuossa väitettiin että Facebook Rätinä mutta oikeasti voisi olla tämä

mutta eipä tuosa minulle tarpeeksi ole tietoa, kuka omistaa jne.

1 tykkäys

Yli 10miljoonaa viidessä vuodessa tienannut. Suostun haastatteluun jos kuvaatte Nokia 3110 ruutua jossa chattaamme kännytysten.

Noilla teidän ehdoilla saatte vain wannabe altcoin nörttejä mukaan jotka eivät tiedä edes mikä Blockchain tai Bitcoin ovat tai kuinka ne toimivat. (Ei tunnu yli 95% Bitcoin ihmisistäkään tietävän joten aika samantekevää ketä haastattelee lopulta)

1 tykkäys

Haastateltavia kannattais etsiä Panamasta :slight_smile:

Sieltä kun MOT:nkin kannattais etsiä Nallen et kump. papereit.

Toimittajien kimppakyytiin Rätinä mukaan :wink:

1 tykkäys

Rätinä media on jonkun oululaisen tubettajaharrastajan viritys.

2 tykkäystä

Hei ja kiitos kaikille vastauksista!

Tämä haastattelu saatiin tehtyä, ja voidaan olla oikein tyytyväisiä lopputulokseen. Jakso tulee youtubeen perjantaina 27.4., kanavamme löytyy niin ikään Rätinä-haulla.

Rätinä on siis Oulun ammattikorkeakoulun 3.vuoden journalistiopiskelijoiden LAB-produktio. Jaksoja ilmestyy yhteensä viisi, ja jaksojen aiheet herättävät toivottavasti keskustelua.

Facebookista löydymme nimellä Rätinä, Instagrammista @ratinamedia.

<3 Elina, Rätinä media

DTubessa? DTube on näkymä Steem-lohkoketjuun ja osa kryptoskeneä mutta on toki myös sosiaalinen media.

2 tykkäystä

Suosittelen Rätinämedialle siirtymistä pois YouTubesta DTubeen. YouTube on sensuureineen, keskushallintoineen ja käyttäjien demonetisointineen osa väistyvää maailmaa. DTuben sisältö on Steem-lohkoketjussa ja rahamäärät, jolla Steem-lohkoketju palkitsee sisällöntuottajat ja kuratoijat ovat täysin eri sfääreissä kuin YouTubessa tai Facebookissa.

2 tykkäystä


tuolta videolta löytyi loppupuolesta 5min pätkä jossa puhuttiin Bitcoineista.

Haastettelusta oli pätkitty lyhyt versio , minkähänlainen operaation on ollut selittää bitcoineista ammattikorkekoululaisille :smile: siis vähän kun itselle ensimmäistä kertaa