FIMK - kansainvälinen POS-perustulovaluutta julkaisijana Krypto FIN ry

Idea ei ainakaan ole kusettaa ihmisiltä tai Kelalta varoja, jotta voi pyörittää muutaman vuoden ajan omaa ”valuuttaa”.

FIMK on todettu täällä todisteiden kera täysin kuolleeksi projektiksi, ja tämän Kryptokeskuksen torvelon sekoiluita voit löytää ympäri nettiä.

Näistä kummastakaan ei varmasti ole suurta hyötyä alan uskottavuudelle.

2 tykkäystä

“Lompsa on FIMK-ohjelmisto, jolla pääsee käsiksi kaikkiin FIMK-vertaisverkon toimintoihin.”

https://lompsa.com sertifikaatti vanhentunut melkein kaksi kuukautta sitten. Ei tuolla sivustolla näytä mitään tärkeää / järkevää olla, mutta kannattaa varmaan korjata jos tuota on edelleen tarkoitus mainostaa. Mainostatte turvallista kommunikointia ja salattuja pikaviestejä, mutta myös forum.fimk.fi sertifikaatti on vanhentunut melkein 1,5 vuotta sitten.

https://www.ssllabs.com/ssltest/analyze.html?d=lompsa.com&latest
https://www.ssllabs.com/ssltest/analyze.html?d=forum.fimk.fi

En rehellisesti sanottuna ymmärrä miksi tästä fimk-hommasta täytyy jatkuvasti bittirahan forumille spammata. Näistä postauksista ei edes saa selvää käsitystä mistä projektista on kyse ja missä mennään lukematta vuosia vanhaa threadia. Eikö näistä voi tehdä tietopläjäystä FIMKin omille sivuille ja päivittää uusimmat muutokset sinne. Voi sitten kiinnostuneet sieltä seurata. Bittirahan forumille sitten viestiä kun jotain maata järisyttävää on saavutettu. Ja kyllä - minun ei tätä ole pakko lukea. Sen ymmärrän :slight_smile:

Foruminne SMF 2.0.7 versio kannattaa ehdottomasti päivittää tietääkseni vähintään 2.0.15 versioon tietoturvahaavoittuvuuksien takia.

Todennäköisesti FIMK:n kaikki kehitys kuopattu jo vuosia sitten, josta sun löydötkin kertoo. Jostain syystä tämä yksi kaveri päästetty työkokeiluun ja nyt touhuaa omin päin projektin kanssa.

HEAT ja siihen liittyvät jutut on kuitenkn hyvä muistutus siitä, että edes suomalainen taho ei välttämättä ole luotettava ja rahat voi menettää nopeasti sijoittamalla epämääräisiin projekteihin.

Lienee selvää, että FIMK:n ja HEAT:n takana olevat henkilöt tietävät ettei projektista ole tulossa menestystarinaa.

Kokeilkaas väliaikaista osoitetta wallet.fimk.fi

FIMK:hän on viimeiset pari vuotta pyörinyt toiminnassa lähestulkoon itsekseen, joka on mielestäni aika kova suoritus.

ja jep, suojausvarmenteet ja muut tällä hetkellä paukkuu, mutta maanantaista vasta alkaakin FIMK:n herättely ja fixailu. Ensimmäisenä tartteekin ottaa ja listata kriittisimmät hommat ja siitä lähteä priorisoimaan. Meikäläiselle just hyvä harjoituskohde millä lähteä alalle opettelemaan. Toi SMF-forum neuvo on juuri oikeaa jeesiä tähän hommaan! Kiitos!

Sille että päivitän tänne FIMK:n ja Kryptokeskuksen Threadeihin, ei voi mitään. Mielestäni aiheellinen paikka, onhan täältä nähtävissä kaikki vänkääminen ja vittuilukin vuosien varrelta, niin miksi ihmeessä ei saisi sitten tietoa päivityksistäkin pistää?

Olen kyllä lukenut nuo kaikki FIMK:n viestit täällä, ihan vuosienkin takaa. Jopa eräästä toisesta threadista, missä oli pohdittu porukalla täällä että millainen kryptovaluutta Suomeen olisi kova, ja sieltä käsittääkseni on FIMK:n ajatus sitten lähtenyt.

Jospa tällekkin foorumille saataisiin samalla lisänäkyvyyttä.
Itse ainakin olen täällä saanut huomattavasti näkyvyyttä, ja “kryptopiireissä” kummasti tiedetään KryptoKeskus, sen Aki ja RELA-coin. Toimivaa ei parane mennä vaihtamaan :smiley:

Ei muuta kuin kaikki osallistumaan meikäläisen työkokeiluun, ja seuraamaan sen etenemistä sivuillamme kryptokeskus.fi, tarkoituksena on näin somettamalla saada jengi messiin, ja samalla valaista kryptovaluutan toimintaa ja hommia “massalle”.

1.Video työkokeilustani:

Tietoturvaa ei hoidettu ollenkaan sivuilla, jotka on osittain rikki ja käyttökelvottomia. Monta vuotta “pyörinyt” itsekseen. Kukaan ei ole aikoihin sanonut mitään tuolla forumilla muuta kuin että projekti on kuollut. Ja nyt sitten pitäisi olla valmis sijoittamaan tämmöiseen rahaa kohti rikastumista ja maagisesti tulee jostain kauheasti käyttäjiä kun tilannetta menee korjaamaan yksittäinen henkilö työkokeiluun. Tyhmä pitää olla että tämmöiseen uskoo.

Lolz, on täällä kyllä niin positiivista ja kannustavaa porukkaa :smiley: täähä on pahempi foorumi alaspainannassa kuin ylilauta :smiley:

Onko tässä joku koittanut houkutella sijoittelemaan?

lil did they know, ja onneksi ei ole niiiiin uskonasia tämä sometusbuumi ja FIMK:n kunnostus (jos siinä ylipäätään siis onnistun, luulisin perusjutut saavani ajettua kuntoon). Voitte itse seurata ja vaikuttaa tähän myös, niinkuin tässä ketjussa jo on tehtykin.

Uus video valmisteluista taas ulkona, ja vielä on paljon pakkaamattakin, aamulla klo 6:00 meitsi starttaa kohti Vantaata!

ps. Youtubesta löytyy kans nuo Aki Ylinen-kanavalta, jollei tahdota tukea meitä sen vertaa että kryptokeskuksen kautta (JSEcoin taustalouhintaa siis siellä) tahdota seurata kohellustani…

miksi tälläisistä paskakolikoista edes keskustellaan? voisi nämä fimik, heat jne langat poistaa, täyttä paskaa.

Koska tämä työkokeilussa oleva hörhö päättänyt ”pelastaa” FIMKIN.

Kyl täällä ihan kunnon meininki tuntuu olevan, tiukkaa toimistohommaa ja datailua. On kyllä mielenkiintosta hommaa ja aivan erilaista ku aikoinaan sähköasennus, raksa- tai kaivurityöt. Ja tuntuu olevan hyvä tiimikin täällä HEAT:lla kasassa!

Illalla saa sumakkikkikkiki taas lisää vinguttavaa kun teen iltakoostevideobloggauksen päivän touhuista :slight_smile:

Ja siis, FIMKistä ja työkokeilusta kun on näyttänyt nousseen kuohahdus (puol kasilta aamulla oli jo yli sata vierailijaa käyny kryptokeskuksen sivuilla) ja kommentteja tullu et kuinka FIMK:n lompsat avataan yms, niin tyhmempikin osaa laskea yks plus yks

Sä olet oikeasti näköjään todella tyhmä jätkä. Usko nyt että FIMK ei kiinnosta ketään ja joku sata vierailua nettisivulla ei kerro suosiosta vaan sen puutteesta.

1 tykkäys

Tervetuloa toimistolle, Aki! :slight_smile:

https://lompsa.com palvelee jälleen standardien mukaisesti.

Uudet tilit ja email-muotoiset tilitunnisteet muotoa @lompsa.com ja @fimk.fi pitäisi myös olla nyt helposti rekisteröitävissä.

Perustuloon kirjautuminen ja tauolla ollut kuukausittaisen fimk-perustulon maksu tsekataan lähipäivinä innokkaan FIMK-projektiavustajan myötävaikutuksella.

Kiitos Kiitos! On komiaa olla edelläkävijöiden kelkassa! Intoa meikässä riittää kyl :smiley:

Väsyneet silmät.

joo, oli vatsatautia tossa loppuviikosta, ni meni aikataulut niin tiukoille, ettei ehtiny ennen lähtöä nukkua…
Nyt kun pääs hotlan puhtaiden vällyjen väliin, ni uni maitto, ja iha eri vireystaso ny päällänsä :smiley:

HEAT:n Taloustyypin Haastattelu, FIMK/KKry kävelevän kyltin suunnitteu, FIMK ja HEAT servereiden ja lompakoiden asentelu ja Linux Mint:n asennus oli tän päivän hommia… #FIMK #HEAT #taloustyyppi #FIRE #KKry#KryptoAki #työkokeilu #bitcoin #altcoin

FIMK lohko nro 3000000 eli 3. miljoonas FIMK-lohko lähenee vakaasti mutta yhtä varmasti kuin jo 4,5 vuoden ajan! https://lompsa.com/#/activity/fim/blockchain/latest

Block height 3000000:n louhijalle Krypto Fin ry maksaa 30 000 FIMK bonuksen.

Louhimaan näillä avuin:


http://fimk.fi/material/fimkchain.zip

1 tykkäys

Svante Lehtinen on äärimmäisen taitava ja röyhkeä huijari, joka on toteuttanut useamman huijauksen samalla kaavalla: kopio olemassa olevan lohkoketjun, lupailee ummet ja lammet ja siirtyy uusien kusetusten suunnitteluun. Svantella on sysimusta historia valehtelusta esim. juuri Fimk:n suhteen. Tämä selviää vaikka tätä ketjua lukemalla.

Ilmeisesti tämmönen säännöllinen valehtelu ja hehkuttaminen eri foorumeilla edelleen saa jonkun kiinnostumaan ja hyväuskoisesti luovuttamaan rahansa Svantella.

Fimk ei ole koskaan ollut mitään muuta kuin kusetus, jolla kerättiin satojatuhansia euroja. Ainoa konkreettinen teko rahojen keräämisen jälkeen tältä rikolliselta on ollut Heat ja tottakai uusi rahankeräys. Kun seuraava kryptonousukausi käynnistyy eiköhän Svantella ole jälleen esitellä “uusi” lohkoketju ja rahankeräys sen “kaupallistamiseen”.

Iljettävää.

1 tykkäys