Prasos oy listautuminen


#7

Monero!!! Kiitos!!!


#8

Prasos aikoo palkata lisää työntekijöitä ja laajentaa sijoituspuolelle. Se suunnittelee erilaisia sijoitustuotteita Bitcoinin ja muiden kryptovaluuttojen ympärille ja aikoo tarjota myös sijoitusneuvontaa.

https://www.kauppalehti.fi/uutiset/bitcoin-buumi-nakyy-suomessa-kryptovaluuttavalittaja-kerasi-ennatykselliset-2-5-miljoonaa-euroa/dqPqvyHg

Uutta tulee niin miten aiotte pitää kaikki langat käsissä vai karsitaanko jostain?
(Coinmotion, Pikaosto/myynti, Bittimaatti, Denarium)

Eikö tänä vuonna pitänyt tulla jo jotain sääntelyä ja muutoksia vai onko ne siirretty ?
“EU työstää sääntelyä virtuaalivaluutoille ja sääntelyn on määrä tulla voimaan vuonna 2019.”


#9

Olin yksi idiooteista ja sijoitin Prasokseen. Mikäköhän on Prasoksen tilanne tällä hetkellä näin sijoittajan kannalta? Onko Prasos tulossa pörssiin tms…


#10

Prasoksen hinta tänään privanetissä 30 EUR, siis -61% antihinnasta.

BTC samassa ajassa -68.5 %. Onhan tuo parempi ollut kuin BTC, ja maksanee osinkoakin.


#11

joo huomasin, että oli heti halvempi privanetissä. tuntui, että rekt tuli heti.:smiley:


#12

Mutta en hirveästi välittäis tälläsestä aikavälistä. Jos massa-adoptio tapahtuu joskus niin pelkästään se, että Prasos saa osan Suomen markkinoista tekisi siitä melkoisen rahanpainokoneen joksikin aikaa. Ei se huono BTC-johdannainen ole.


#13

kannattaa odottaa ensin 10 vuotta ja katsoa sitten


#14

En usko Prasoksen enää tokenevan sen tämänhetkisestä tilanteesta, kun markkinoille tulee joka tapauksessa lisää toimijoita.


#15

Meinaatko, että tämän hetkinen tilanne on jotenkin huono vai mitä tarkoitat?


#16

Täysin luokatonta palvelua Coinmotioninlta. Eilen illalla tehty BTC siirto toiselle tilille ja homma edelleen “kesken”. Kokeilin huvikeni tänään tehdä toisen ja sama juttu. Viesti lähetetty tukeen, ei vastausta. Tunnistautunut käyttäjä ja siirtänyt euroja ja BTC aiemminkin. Useita pörssejä ja lompakoita käyttänyt mutta tällästä paksaa ei oo tullut vastaan. Tosiaan lisää toimijoita puskee markkinoille ovista ja ikkunoista, näillä esityksillä ei todellakaan mitään jakoa.


#17

Hei! Tämä on hyvin epätavallista. Asia on selvityksessä.


#18

Asia on nyt ratkaistu ja siirto saatu eteenpäin. Tässä on tapahtunut jonkinlainen inhimillinen virhe, mutta saat tarkempaa vastausta asiaan liittyen Coinmotionin päässä.

Lyhyesti kyse oli siitä, että tilisi oli vielä statuksella jossa BTC-siirrot hyväksytään manuaalisesti, ja sen suhteen oli jotain ongelmaa tänään. Nyt tilisi on nostettu statukselle, jossa siirrot lähtee automaattisesti, joten jatkossa tätä ongelmaa ei tule.

Pahoittelut ongelmasta.


#19

Asia kunnossa, kiitos.


#20

Eikö Bitcoin cash ole helpoin noista lisätä valikoimaan? Jätätte vain rahaa pöydälle hylkimällä coineja. Firmaan 5 numeroisen luvun sijoittaneena olisin melko kiitollinen, kun henkilökohtainen viha coineja kohtaan jätettäisiin pois ja sen sijaan alettaisiin tekemään rahaa sieltä helpoimmasta päästä lähtien.


#21

HEAT-pörssihän tukee ny ERC20-tokeneitaki ja on kans suomalainen…
heatwallet.com


#22

Ei tarvitse kuin lukea Speden viesti alta niin ymmärrät.


#23

Itse oon ainaki tyytyväinen ettei bcashia ole otettu coinmotioniin treidattavaksi. Kyseinen kolikko on kuitenkin menossa nollaan niin turha sellaisen scamcoinin takia nähdä vaivaa:)

Prasos on vaikuttanut suuresti koko suomen bitcoin skeneen. Ilman prasosta meillä ei olisi edes tätä foorumia missä jengi voi avautua. Full steam ahead. Tulevaisuus tulee olemaan vihreä kuin kynttilä.

Vapaassa markkinataloudessa kun ollaan niin laittakaa nyrhijät kilpailua pystyyn;)

@@@


#24

Meinasin viime Slush tapahtumassa sijoittaa prasos oy:n osakeantiin, mut kun standilta löytyi yrityksen edustajaksi ainoastaan autistisia koodaajia, niin tuli vaan sellanen vaistonvarainen epäluottamus, et näille jätkille en rahaa anna kun yritys on selvästi epäkypsä, vaikka itsekkin olen autistinen koodaaja.
Ketjua lukiessa päätös taisi olla oikea.


#25

Tähän pienenä sivuhuomiona, että Prasos on nykyään esillä aktiivisesti merkittävillä sijoitusmessuilla, ja Sijoitus Invest sattui olemaan samaan aikaan kuin Slush. Käytännössä siis Slushissa oli merkittävän osan ajasta paikalla varamiehitys, koska meidän kannalta se ykköseventti oli Sijoitus Invest.

Tälle ei oikein voi mitään kun on kuitenkin suhteellisen pieni firma ja ei voi samat henkilöt olla kahdessa paikkaa samaa aikaa. :slight_smile:


#26

niin mitkäköhän ovat prasoksen lähitulevaisuuden suunnitelmat? onko aikeita pyrkiä pörssiin? ja jos on niin millä aikataululla. Ja litecoin näköjään tuli bitcoinin rinnalle coinmotioniin…mikäköhän oli syy juuri sen valintaan? ehdotan seuraavaksi digibyten lisäämistä. :smiley: