NEM toimii pian alustana 2 milj. käyttäjän online pankille


#1162

Mielestäni Nem XEM aiheisten uutisten julkaisu täällä on ihan mielenkiintoista. Toki välillä toivoisi palstalla olevan keskustelua eikä pelkkää junk fake news floodia.

NEM on varmasti ihan hyvä ( tai ainakin oli) kryptopoletti jolla on käyttöä (kuten kirjanpidossa numerot on hyvä työkalu) . Ainut vaan että poustauksesi käsittelevät ainoastaan mielestäsi uutisia, kun omalla kohdalla “uutiset” menee kategoriaan hypetys.

Hype on aika varma merkki siitä vanhasta sanonnasta: “Siitä puhe mistä puute”

Kun paljon tekee niin välillä onnistuukin :slight_smile:
Tsemppiä

1F4giAj9FbZcPfVdudUFFM7vfCUDL1nYLz

-Raparperi


#1163

"NEM Ventures has been working with NEM Europe, Tech Bureau, Techemy and the Core Devs to work out how to adopt the Verified Token Framework for Security Tokens on #Catapult and are proud to be able say NEM is included as a founding member of the Blockchain Token Association and the #VTF. https://link.medium.com/qCmUmG5coS

About VTF👉 https://verifiedtokenframework.com


#1164

" Omniaz Launches Asia’s First ‘Smart Bottle’ Experience for Consumers in Partnership with Wine Connection’s 20th Anniversary"

kuva

http://www.asiaone.com/business/omniaz-launches-asias-first-smart-bottle-experience-for-consumers-in-partnership-with-win


#1165

“NEM announces strategic cooperation with China’s largest artwork database GUBI”

kuva


#1166

Mitä nämä kaikki NEM-uutiset tarkoittavat?

  • NEM-teknologia on toimiva ja monet uskovat siihen
  • mitä muuta?

Toinen ja ehkä aivan erillinen kysymys: miten NEM-teknologian toimivuus ja mahdollinen paremmuus vaikuttaa NEM-valuutan, XEM:n, arvoon?
Teknologia on koodaajien ja he saavat siitä palkkion. Mutta valuuttaan sijoittaneilla tilanne lienee eri?


#1167

Inside läppänä on vakiintunut “ninja-style” ja “behind the scenes”, joka tarkoittaa sitä, että jokainen uudistus on testattu, testattu ja testattu ennen julkaisua. Näitä ei myöskään hehkutella etukäteen, paitsi Catapultia, joka on
monen mielestä myöhässä. Virallista Launch-datea ei ole määritelty, joten aikataulussa siinä mielessä sekin.

NEM on alusta, johon on helppo rakentaa, kuten postauksista voi päätelläkin, teollisuus-standardoitu web-api: http://bob.nem.ninja/docs

Koodaajille kuuluu dev-staket. Mielenkiintoista sekin, että ne ovat koskemattomia. Yhteisövaroja on edelleen käyttämättä huikeita summia, joten kannustaisin kyllä kehittämään ja hakemaan varoja, koska jaossa on oikeasti tukea projektille ja tarvittaessa apua löytyy. Tiedossani ei ole, että Suomesta olisi vielä haettu tukea.

https://nemnodes.org/richlist/

https://nem.io/community-fund/

Sijoittajilla näyttäisi olevan positiivinen mielentila, koska supernode-tilien määrä on pysynyt vakiona. Esilouhittuna ei ole juuri inflaatiota, joten sijoittaja voi käyttää harvesting-ominaisuutta ja siirtopalkkion sisältävien blokkien määrä tavallaan arvotaan osallistujille. Supernoden palkkio on suurempi, mutta vaatii tällä hetkellä suurta panostusta, että minimikriteerit täyttyvät.

Catapultin myötä on tulossa paljon uudistuksia, joilla on positiivinen vaikutus valuutana arvoon. esim.
ProximaX joutuu odottamaan Catapultin launchia omien uudistuksiensa kanssa siltä osin, joka pohjautuu Catapult-teknologiaan. Ensi vuodesta tulee mielenkiintoinen.

Lopuksi vielä NEM/Mijin yhteys: https://nemtech.github.io/guides/transaction/atomic-cross-chain-swap-between-NEM-public-and-private-chain.html


#1168

tai siis tarkoitin sitä että eikö koodaajat voi myydä algoritminsa ja koodinsa dollareita vastaan kenelle lystäävät, aivan kryptoista irrallisina, kuten tavallista softaakin myydään?
Sellainen olisi mahdollista ja koodaajille kannattavaakin, jos joku maksaa riittävästi ja he eivät ole NEM/krypto-“fanaatikkoja” vaan voivat luopua luomuksestaan.
(Ymmärtääkseni kaikki NEM-koodit eivät ole julkisia)


#1169

Sopimuksilla suojattu. Kaikki ei tosiaan ole julkista. Viittasin dev-stakeihin lähinnä siksi, että heillä ei ole ollut tarvetta/halua niiden käytölle.


#1170

“GUIDE: Sending KAYA Mosaic token to a Wallet address”

kuva

kuva

“NEM (XEM) Integrates into New Partnerships, Healthy for XEM Considering Long-term”

https://www.cryptoglobalist.com/2018/12/04/nem-xem-integrates-into-new-partnerships-healthy-for-xem-considering-long-term/?amp

“NEM is one of the ten choices of Morgan Creek’s Digital Asset Index Fund. The manager is offering a $1 million wager that it’ll grow more than the S&P 500 over the next ten years.”

https://digitalassetindexfund.com


#1171

":mega::mega::mega:Dear NEM community, on behalf of HIT Foundation, a healthcare project building on NEM, I am excited to announce that V1 (Android) of our app is now available for downloading and testing.

Each user gets 400 HIT tokens when you sign up and onboard our app. Early onboarders get rewarded with more tokens. Please check it out and tell your friends.

Give us user feedback to help us improve to serve you better. Thank you for all your support to date!:mega::mega::mega:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fds.hit"

“ProximaX Sirius Launches Blockchain Test Network”

Empleos.io Blockchain Jobs Marketplace Platform is LIVE”

“NEMWill aims to empower you to access will writing seamlessly. We are the first blockchain will writing platform that preserves your crypto assets (and more), so that you can leave your beneficiaries with sizeable digital fortunes and assets after you pass on”

http://willyourlife.com/

“NEM powered Safekee is
the world’s first secure decentralized
cryptokeys Cold–Storage service,
made available to the masses via a
multi-currency crypto wallet!”

kuva

http://www.safekee.io/

" Now available in the chrome web store an NEM DNS browser extension

This extension automatically adds .NEM DNS blockchain browser support
Resolves domains from the NEM blockchain name systems

This extension allows you to easily visit websites at domain names from the NEM networks. There is no configuration - simply install the package and start browsing .nem domains."

“Save the Dates – Bankera Exchange Launch Is Confirmed!”

“NEM New Zealand University Takeover | Wellington”

kuva

“Crypto Launchpad | Ecosystem Member”

![1_hDtJ7noYgtaSY-XdS2fHaw|690x345]

(upload://vPM5mzylRaQjBOaxZeFC7ymGBjt.png)

Deutsche Bahn AG:n kahden biljoonan vuotuisen matkustajan liikkuminen ja niihin liittyvät
palvelut toteututetaan NEMsp-teknologialla.

“Unibright and Deutsche Bahn Vertrieb: Ecosystem Tokenization via Blockchain”

“Maecenas | Ecosystem Member”

ICYMI: Here’s the video demonstrating the Catapult application the #He3Labs team showed at Consensus NY 2018 back in May. Check it out!
:point_down:

In May 2018 at the Consensus NY show, He3Labs demonstrated an alpha version of its Threshold SaaS blockchain platform for business. It was the first application to demonstrate NEM’s version 2.0 Catapult blockchain technology – and was built in only a week.
The blockchain for business demo featuring He3Labs CTO, Russell Harvey, shows how key NEM blockchain features like aggregate transactions and multisig relationships bring business benefits for everyday applications like financial transactions.
He3Labs used an early alpha version of the forthcoming enterprise-ready Threshold SaaS DLT software platform to create the API-driven application and business system interface that offers security, auditability, and transparency.

XEM Official News From BitUniverse Link

Renewable energy veteran Ben Hill tells how he got involved with #Solo, a project building on #NEM, at Energy Storage News. Read the full story👇


via:https://twitter.com/NEMofficial/status/1076266063623581696

“Myth or Fact? 4,000 transactions per second on the private Catapult blockchain”

kuva

“A Year In Review by Lon Wong”

“Denarii Cash to officially moved to NEM blockchain”

“NEM Foundation to Develop Blockchain-Powered Copyright System for Journalists”

Crypto Predictions 2019: Alt-Coin Contenders XEM

“Under the right conditions, XEM could be a leader in the next bull run driven by utility derived from its unique transaction and Dapp capabilities”

https://bravenewcoin.com/insights/crypto-predictions-2019-alt-coin-contenders-xem

“Catapult Bison Update”


#1172

NEMillä ei oikein vahvasti mene:

Yhtä juttua tuosta uutisesta en oikein ymmärtänyt. Jos kerran NEM Foundationissa on ollut peräti 150 ihmistä töissä niin ovatko he kaikki olleet jotain markkinointiväkeä? Uutisessahan joku kehittäjä sanoo näin:

“There’s not a whole lot of people working on this platform. Even though it’s easy, the community isn’t really there unless you go to Japan,” the developer said. “We need more developer traction on this platform.”

Ollaanko siis lähdetty aivan hirvittävällä markkinointiporukalla liikenteeseen vaikka koodi on vielä aivan keskeneräinen? Jos näin on niin onpa huonosti suunniteltu projekti. Kurssi onkin ollut vapaassa pudotuksessa ja tällä meiningillä NEM on kovaa vauhtia kulkemassa kryptokolikoiden hautausmaalle satojen muiden floppien seuraksi…


#1173

Nemin(catapult) koodaajat on erillinen pieni tiimi, säätiön tehtävä on levittää sanomaa.
Löysä raha ilmeisesti käytetty loppuun ja juhlia seuraa krapula.


#1174

Mikä ihmeen NEM Foundation ? :wink:

XEM:t on kulkeneet kauan ennen sitä. Markkinointipellet keksi foundationin ja rahastivat sillä tyylikkäästi - kun eivät osanneet koodata :slight_smile:


#1175

Näyttäisi siltä että aikasemmassa NEM-säätiössä on tehty projekteja siiloissa, erikseen ja hajautettu ja jopa päällekkäin eikä se ole tuonut parhaita tuloksia.
Nyt uusi säätiö hakee lisärahoitusta tulevia projekteja varten.
Arvostan että uuden säätiön jäsenet ovat avoimesti puhuneet kipukohdista ja mitä niitten korjaamiseen yritetään tehdä ja kuinka tulevaisuudessa edetään ja mihinkä asioihin keskitytään.
Uusi säätiö mm haluaa keskittyä NEM-lohkoketjun teknologian kehittämiseen ja palkata lisää kehittäjiä.
Tämä ei tarkoita että NEM-lohkoketjun teknologia ei toimisi ja hyvinkin.
Toivottavasti pian saadaan Catapult myös yleiseen NEM-lohkoketjuun.
Tässä aika asiallinen näkemys nykytilanteesta.


#1176

#1177

There are many #mosaics in this world created by beautiful minds of different generations. One of them is now in @Paytomat Wallet. Please welcome NEM Mosaics! Store and use your #NEM based tokens and other cryptos in one wallet! :wink::rocket:

:white_check_mark:iOS http://bit.ly/iOSPaytomatWallet
:white_check_mark:Android- http://bit.ly/PaytomatWalletAndroid

“TheVault Ltd. to build NEM Blockchain based AI-powered blockchain solution for secure financial payments and trading”

“XEM Rises From Crypto Ashes as NEM Foundation Soldiers On”

https://hacked.com/nem-price-analysis-xem-regains-bullish-momentum-amid-plan-to-save-the-nem-project/

“Luxembourg Passes Blockchain Framework Bill Into Law”

“NEM [XEM] emerges as biggest winner among top 20 club; EOS, Litecoin [LTC] spirals”


#1178

“NEM Ventures invests in crypto savings platform Vimba”

kuva

“LuxTag partners with Dagang Net to offer blockchain-based eServices”


#1179

“XEM will be listed to GBX exchange (Gibraltar Stock Exchange) which is one of the first regulated, insured and national stock exchanges to list digital assets, the pairings will be XEM/USD, XEM/BTC & XEM/ETH”

What is Nemesis 2D?

“Nemesis 2D is a proof of concept that intends to let people acknowledge NEM functionalities, and a way to create a Non-Fungible Token-like environment.”

“Equicex Lists NEM #XEM


#1180

“Samsung Reveals Crypto Wallet for NEM”


#1181

Intercontinental Exchange (ICE), the parent company of New York Stock Exchange (NYSE), to list $XEM on their platform.

Congrats to our partners @LoyalCoin for their amazing new offer and for partnering with McDonald’s in the Philippines! Make sure to download the LoyalWallet at the Appstore or GooglePlay store.

$XEM is now available on @SwfCoin (https://t.me/swfcoin), a one-stop, cross-chain wallet & payments app that makes swapping, sending, & using 130+ cryptos simpler, faster and safer.

#SWFTBlockchain’s algorithm guarantees the best rates at the lowest fees (0.05%)

​​​​#NEM is listed on OnePageX.com :sunglasses:

Check the website onepagex.com for more information :information_source:

Catapultin virallinen roadmap tulossa tämän kuun lopussa. :+1::+1::+1: