M: AntMiner S9 13.5 Th/s (500), A3 (250), D3 (250), L3+ (250), B3 (1000) (käytettyjä)


#10

S9-koneiden hinnat laskettu vielä lisää, nyt 650 Eur tasolle. Mikäli kukaan ei tarjoudu ostamaan edes yksittäisiä koneita, niin päätynen huomenna myymään 8700 eur tarjouksen tehneelle kaikki. joten jos olettte kiinnostuneita, niin nyt äkkiä viestiä tännepäin että tiedän että kiinnostusta on.


#11

Näyttäisi siltä että ostaja taisi perua ostoaikeensa koska ei ole vastannut yhteenkään viestiini sitten sunnuntain, joten koneet yhä täällä ja lisäsin B3 koneen kanssa mukaan ja näin ollen päivitin myös könttähinnat.


#12

morjens,kuinka saan yksityisesti viestiä sinulle,tv valoa


#13

sori,huomasin että sun numero löytyy,soitan huomenna


#14

normaalisti 10-20 välillä kun soittelee niin on hyvä, huomenna voit kokeilla jo soitella aamu 9 pintaankin, mutta 9 - 10 pintaan voi olla että en vastaa, mutta voin soittaa takaisin heti kun on hyvä kohta.


#15

Muiden paitsi S9:ien ja B3:n hintaa laskettu.


#16

Millaisia powereita nuo L3, D3, A3 tarvitsee tai millaiset niihin käy?


#17

Itse olen käyttänyt ihan Bitmainin omia, mutta ulkomuistista heitän että tehotarpeet olivat suunnilleen:
L3: 800 wattia, D3, 1100 Wattia, ja A3 1200 tai 1300 wattia. Jokatapauksessa, D3 ja A3 kohdalla tehon tarve kohtuu sama, ollen muistaakseni A3:lla hitusen enemmän.

Mutta kai niihin periaatteessa käy virtalähde kuin virtalähde kunhan potkua piisaa, ainakin muistelisin että joskus 2000-luvun alussa kun tuli vielä tietokoneiden kanssa sisäpuolellakin jotain tehtyä, niin samanlaisia ne johdot taisi olla kuin noissakin.


#18

S9-koneita nyt kaksi vähemmän myynnissä. Könttähinnat päivitetty.


#19

Lisälaskua S9 ja könttä hintaan.


#20

Paljonko ne S9 nyt maksaa?


#21

Paljonko nuo D3 tuottaa ja mitä niillä tehdään?


#22

S9 tällä hetkellä minulta sen 550 eur kappale, siihen päälle PSU 150 eur jos ei omasta takaa löydy, mutta tarjouksiakin saa tehdä.

D3 on minun arvioni mukaan paras kone silloin jos saa käyttää lämmityskäyttäöön, tekee dash coineja: https://www.cryptocompare.com/mining/calculator/dash?HashingPower=19600&HashingUnit=MH%2Fs&PowerConsumption=1300&CostPerkWh=0.15&MiningPoolFee=1

Käytä laskurissa 19000, kun en tarkkaa lukemaa musitaa, olisikohan ollut 19,3, saan sen kyllä jostain tarkistettuakin.

Dashissa on se että siitä on turha kuvitella voittoa saavansa koska noita koneita on liikaa markkinoilla, mutta siinä on se hyvä puoli että se tekee kokoajan vain sen vähäisen tappiota ja koneita menee pois päältä ja tulee takaisin päälle sen muakisesti kuinka kannattavaa se on, joten voittoa sillä ei saa tehtyä, mutta se saattaa loppupeleissä olla kaikkein kannattavin kone lämmityskustannuksissa säästämistä ajatellen, koska se teki jouluna sen hitusen takkiin per kuukausi, ja samoin se tekee nytkin.
Joten toisin kuin muut koneet, niin tämää tuntuu pysyvän tasaisen tappiollisena kokoajan tehden sen hitusen tappiota, kun taas muut koneet menevät tasaisesti kokoajan huonommaksi.

Joten jos jouluna sinulla oli kone joka teki plusmiinus nollaa, niin nyt se tekee jo puolet tappiota, kun D3 tekee edelleen sen saman pienen määrän tappiota kuin joulunakin, ilman että on suoranaisesti huonontunut ollenkaan.

Muutoin nuo D3:t on tosiaan surkeita että kukaan ei maksa niistä mitään, ja ne vielä pysyykin kaikkein heikointen pystyssä, että täytyy parin viikon välein varautua joutumaan tekemään niille jotakin, mutta lämmityskannattavuudessa etenkin pidemmällä tähtäimellä nuo taitaa päihittää kaikki muut. Tämä siis omana mielipiteenäni.


#23

S9:n hinta pudotettu 500 euroon.


#24

Pudotin muiden kuin S9 koneiden hintoja.


#25

Laskin S9;n hinnan 400 Euroon, nyt siis S9 + PSU yhteensä 550 Eur.


#26

Sellainen ennakkovaroitus että jos suunnittelee ostavansa konetta, niin nyt saattaa olla se hetki. BitCoin on juuri nostanut arvoansa varsin reippaasti, joten voi olla että kohta nostan näidenkin koneiden hintoja ylöspäin.

Henkilökohtaisesti kuitenkin arvelen että on varsin todennäköistä että kyse on vain väliaikaisesta piikistä ja bitcoin menee kohta taas takaisin alle 6 tuhannen, josta johtuen en vielä koneiden hintojakaan nosta, mutta jos käykin niin että ei olekaan piikki kyseessä, niin silloin nyt saattaa olla se mahku saada kone halvimpaan mahdolliseen hintaan.


#27

Diffi nousee poolissa hinnan myötä!


#28

Näin siinä voi tosiaan kanssa käydä. Kysymyshän on ennenkaikkea paljonko tuo bitcoin tuosta nousee jos lähtee yleensäkään nousemaan. Itse olen viimeaikaisen käyttäytymisen perusteella vielä hieman skeptinen ettäkö lähtisi noin nopeasti nousemaan kun nyt lähipäivinä nousua on näkynyt, mutta jos esimerkiksi nousisi 8 tuhannen paikkeille takaisin, niin louhinta alkaisi olla taas ihan kannattavaa puuhaa vaikeusasteen nousukin huomioon ottaen, riippuen tietysti kuinka nopeaan se sitten päättää nousta, mutta jokseenkin tuntuisi että äkkinousu 8 tuhanteen ja sen jälkeen luonnolliseen tahtiin nousua, niin se voisi olla riittävä että kestäisi vaikeusasteenkin nousun. Ei se siis silloinkaan mikään kultakaivos olisi, mutta että ainakin olisi plussan puolella.


#29

Lähti tuossa sen verta monta konetta menemään että tein hinnan noston nostamalla S9-koneen hintaa satasella.