Kurssin suunta...?


#719

$3000-4000 ostellaan 2019 lopun ja 2020 aikana. Näköpiirissä ei ole mitään syytä miksi toimimattoman ja keskeneräisen crypton arvo nousisi eikä laskisi.


#720

jos ei nouse, niin miksi annat sitten edes tuon arvon?


#721

Mainaajat alkaa tekee ympäri maailman tappiota jonka jälkeen ehkä uusi kehityskierros salamaverkkojen kera alkaa olemaan loppusuoralla ja hinta lähtee nousemaan.


#722

Jokainen piikki näyttää olevan entistä matalammalla eli pump n dumppia koko Bitcoin ja jokainen pumppi aina vähän tyrehtyneempi kuin edellinen.

Vieläkö joku hölmö tähän uskoo? Enää en jaksa edes nauraa pyramidihörhöjen “BTC 50k ensi vuoteen mennessä!”-horinoille. Uskottavuus samaa tasoa kuin Onecoinilla.


#723

Aika vaikeata tosiaan uskoa että näillä ostomäärillä mitä pörsseissä sisässä niin saataisiin kovin isoa nousua kun samaan aikaan myyntejäkin tapahtuu.
Bitstampin luvut parilta päivältä suunnilleen suhteessa samat kun esim bitfinexin…


#724

Itse saatan BTC-sijoittajien silmissä vaikuttaa yltiönegatiiviselta ja katkeralta, mutta olen suoraan sanottuna ärsyyntynyt siitä, miten vaikeaa ihmisille on analysoida Bitcoinia objektiivisesti eli puolueettomasti.
Omaa ostosta on vaikea sanoa huonoksi.
Tuntuu että tapahtui kurssille mitä tahansa, BTC-holdaaja saa käännettyä sen päässään positiiviseksi. Hinta laskenut? Terve korrektio ennen nousua. Hinta nousussa? Tämä on se raketti suoraan miljoonaan dollariin ja massa-adoptioon.


#725

taas on kurssia manipuloitu sanon minä, ei ole normaali droppi jos viikossa 1000 euroa alaspäin


#726

Katso tuosta Bitcoinin kurssikehitys, niin saat perspektiiviä ja mielesi rauhoittuu. Logaritminen kurssikäyrä on edelleen erittäin vahvasti bullish.

https://d.tube/#!/v/investing/p32yw0ul


#728

Vahingossa poistui äskeinen viesti. Aikamoinen mutu-video kaverilla siinä


#729

Voisitko perustella?


#730

Litecoin se vaan laskee. Nyt jaksan enää kerran kuukaudessa edes katsoa koko coinbase sijoitusta, kun tuli tuota jälkikasvua joten vaipparalli jatkukoon…Niin ehkä pistän vauvalle oman kryptotilin.
Ei muuta kuin HODL. Olen tosin laittanut osan bittilompakkoon ettei kaikki pörssissä."


#731

Hän jauhaa bullmarketeista eksponentiaalisen graafin pohjalta aivan liian pitkältä aikaväliltä. Graafien tulkitsemisessa tulee käyttää huomattavasti tarkempia arvoja, kuin tarkastella kehitystä vuositasolla. Lisäksi kaverin tietämättömyydestä kertoo esim. se, että hän uskoo btc:n voivan tippuvan 3k tasolle, kun 5,4k on hyvin pitkälti pohja, josta se ei alemmaksi mene (mainaajien kannatavuus).


#732

Minun mielestä kertoo suuresta tietämättömyydestä jos ei pidä ihan normaalina että bitcoinin hinta voi tippua 3k tasolle ja vielä alemmas…


#733

3-4k on täysin mahdollinen. 5.4k on vaan pohja siinä matkalla johon päätä hakataan kuten tähän 6 tuhanteenkin.


#734

Kiitos perusteluista.

Miksi tulee käyttää tarkempia arvoja kuin vuositasoa?

Uskonpa kuitenkin, että Bitcoin voi periaatteessa mennä vaikka nollaan, vaikka mainaamisen kannattavuusraja onkin tuo mainitsemasi, jos vaan kysyntää ei riitä. Jos hinta tippuisi alle kannattavuusrajan, mainereita lopettaisi ja järjestelmä säätäisi vaikeustasoa alaspäin, jolloin yhden Bitcoinin mainaamisen kuluisi vähemmän laskentatehoa, jolloin se olisi halvempaa.


#735

Minkä takia BTC laskenut vuorokaudessa 400 € ? omituinen droppi taas


#736

Pistää väkisin hiukan hymyilyttämään eilinen tekninen analyysi ja hehkutus bittirahan sivuilla :smiley::+1:


#737

111K btc dumppi taholta, jonka lompakko on ollut
koskematon 4 vuotta.


#738

No mutta eihän tekninen analyysi mitään tiedettä ole, joutavaa sanahelinää vain. Ei esim. support- ja resistanssitasoilla ole mitään merkitystä. Kuinkahan monta supporttasoa vaikkapa Nokian osake on rikkonut kun on romahtanut huipustaan noin 66 eurosta nykyisiin lukemiin? Tai kaikki historian aikana konkurssiin menneet pörssifirmat?


#739

Kauppalehti: “jyrkkää laskua”, (huom -9%)
Yhtenä syynä laskuun varmaan mainittu Goldman Sachsin kryptosuunnitelmien lykkääminen.

https://www.kauppalehti.fi/uutiset/uutinen/jZXKyyYF