KryptoKeskus Ry (KKry)


#39

Jos nuo projektit joita hehkutat olisi oikeasti vakavastiotettavia projekteja edes luojiensa mielestä kaikella kunnioituksella sinä et saisi harrastaa tämänlaista sekoilua heidän nimissään se vain osoittaa ettei heitä itseäänkään todellakaa kiinnosta nuo projektit siinä mielessä kuin vaikka top100 kryptojen kehittäjätiimejä usko pois, yrittäjänä tiedän sen että kukaan tosissaan jotain projektia rakentava ei antaisi omissa nimissään tuonlaatuista sekoilua harrastaa piste


#40

Hieman kirjoituksiasi lukeneena huomaa nopeasti että olet turhat optimistinen kaiken suhteen hyvä esimerkki tuo onecoin, pointtina että kannattaisi hieman rakentaa itselle tervettä kyseenalaistamista kaikkeen ajatusmaailmaan koska kaikki ihmiset ja projektit eivät ole sitä mitä sanovat olevansa, kuten onecoin suuren suurella todennäköisyydellä ei ole koulustuspakettejen ostajille tie rikkauksiin


#41

Ei tämä Kryptokeskuksen uuvatti ymmärrä minkäänlaista kritiikkiä tai neuvoja. HEAT:n uskottavuus jo tosin mennyt ennen uuvatin ottamista maskotiksi, mutta kertonee vielä lisää kuinka tosissaan näitä projekteja vedetään. Mukana hyörii huumehörhöjä askartelemassa ja spämmimässä sekavia videoita ympäri nettiä.


#42

Haha, ootte te kyllä semmosia sulosuuksia :smiley:


#43

Mikä on EEROn koko nimi? Miksi hän ei osallistunut haastatteluun omilla kasvoillaan? Onko jotain salattavaa / peiteltävää? Huijaus kenties? Kyllä vaikuttaa siltä että sun sinisilmäsyyttäs käytetään hyväksi siinä toivossa että saat vielä joitain huijattua mukaan tuohon hommaan.

Ja lisäksi, miksi spämmit samoja linkkejä neljään eri keskusteluun? Eikö sun sekoiluihin riittäisi yksi topic? Huolestuttaa vain tänne eksyvien puolesta. Kun Suomen “kryptoskenen ykkösfoorumin” on täynnä spämmiä.


#44

Mistään Eerosta ei ole ainakaan HEAT:n sivuilla mitään mainintaan.

Tosin samalla sivulla mainostetaan vielä Cryptopiaa kauppapaikkana, joten sivujen päivittäminen lienee loppunut jo aikoja sitten.

Olen samaa mieltä, että tästä Kryptokeskuksen touhusta on haittaa skenen uskottavuudelle Suomessa ja bittirahan ylläpito voisi siivota turhat ketjut ja tämän yhden sekopään spämmit yhteen ketjuun.


#45

Älä nyt hyvä ihminen lähde tälläisen askartelupaskartelun kanssa ihmisten ilmoille.


#46

On tullu niin paljon mussutusta täällä, että aika varovaisesti tarttee noita streameja tehdä, eikä kaikki halua naamaansa “julkisuuteen”…

Suomen ykkösfoorumi on hyvä väylä infota ajankohtaisesta aiheesta… näkyvyys on nyt tärkeintä…


#47

Simakki, lähempä, erottuu just ihmetystä herättäen normimainosten seasta


#48

Joo mut sä aiheutat tällä haittaa koko skenelle!Tajua nyt saatana et täällä varsinkaan ketään ei kiinnosta toi pelleily(tuskin muuallakaan) joten tee sitä jossain muualla, täällä on jo varsin näkyvästi tuota roskaa. Ei voi olla noin tärkeetä spämmätä täällä ja tiedoks et kaikki näkyvyys ei ole tärkeää vain hyvästä näkyvyydestä on etua kun etsii sijoittajia tai yhteistyökumppaneita, ja jos on pakko jatkaa niin tee se edes asiallisesti yhteen ketjuun ja vain olennaista asiaa jos mahdollista, voisi joku ottaa edes puolivakavasti sinut kun nyt teet itsestäsi täydellisen pellen ja vain provosoit ihmisiä tarkoituksellisesti.


#49

Uskomatonta, että HEAT:in porukka antaa sun sekoilla tohon tapaan yrityksen nimissä.

Sä olet näköjään oikeasti pilannut aivosi pirillä ja muilla päihteillä, kun et tunnu ymmärtävän ettei sun sekoiluista ole kun haittaa. Luuletko oikeasti et jengi tuol kadulla innostuu, kun menet ton paskaisen kyltin kanssa heilumaan?

Jengihän tulee nauraa ja ihmettelee et miksi joku sekopäää heiluu tollaisen kyltin kanssa. Tod. joku soittaa kytät, jos käytös yhtä ala-arvoista kun täällä.


#50

Tämä lanka melkee ainoa syy tulla foorumille ottaa ilmainen huumori annos aamu kahvin kera. Kiitos Akille aamujen piristyksistä näin talven keskellä. Voitko tehä uuden haastattelun Tommi Vuorisen kanssa onecoinin tilasta ja tulevaisuudesta? Oli aika legendery edellinen onecoin haastattelu!


#51

jes, joku sentään snaijjaa pointin :smiley:

Tarttee kyllä ottaa kohta haastis et wtf, onko Kryptikselle jauhettu paskaa päin näköö… mut tarttee ny ensin odotella et mitä ne jenkeissä sanoo, ettei mee naama, jos hätäilee :slight_smile:


#52

Haluaisin kompata Tormeria. Nämä Kryptiksen langat on hilarious. Olenko sairas, vai onko muitakin, jotka melkein odottavat uusien kommenttien ilmaantumista ketjuihin. Pari kertaa olen räkäissyt aamukahvit näppikselle ja koira on herännyt hysteeriseen huutonauruuni.

Innokas kaveri tämä Aki, meriitti sinänsä…
Hauskaa että meitä on erilaisia ihmisiä. Enpä tiedä onko tästä oikeata harmia kenellekkään. Kryptotalous kypsyy maailmalla omaa tahtiaan, sillä välin repeilen täällä itsekseni, ketään pilkkaamatta, erilaisuutta kunnioittaen.


#53

Tänään onki ollu vähän iisimpi, ei niin virallinen duunipvän alku, Hostellilla videoiden tekstitysten tekoa… Kohta taas kyltin kimppuun!


#54

Itsekin ensin mielsin että harmitonta ja simakki ylireagoi mutta se että ympäri nettiä tätä fimk,heat,relat ratikkaan yms roskaa huudetaan kryptot samassa lauseessa joka forumilla jokapäivä tuskin auttaa ketään täällä Suomessa olevaa esim osakesijoittajaa tai yms ottamaan kryptoja kovin vakavasti ja innostumaan itse. Ja se että mahd. Moni suomessa olisi mukana vaikuttaa kyllä meihin kaikkiin esim sen kautta mikä paine eduskunnalle/verottajalle tulee laittaa asiat kuntoon yms. Ulkomaille tämä ei onneksi sentään ulotu se tästä vielä puuttuisikin.


#55

hyvä pointti, mitähä muailmanlaajusia kryptofoorumeita sitä löytäis XD :smiley:


#56

https://bitcointalk.org/


#57

Nooh, jos sitä koittais pysyä Suomen markkinoilla, erottuu helpommin joukostaki… :slight_smile:


#58

Menetitte uskottavuuden viimeistään Onecoin -casen myötä.

Kuinkas Onecoinille muuten kävikään juuri hiljattain? :wink: