JSEcoin ICO kryptovaluutta. Helppoa ja kevyttä CPU louhintaa


#1

Tämä viesti on liputettu ja on siksi piilotettu väliaikaisesti.


#2

Onko tuosta mitään hyötyä jos noita kolikoita ei voi vaihtaa bitcoineiksi ja euroiksi? Voihan sitä kokeilla silti.


#3

Itellä löytyy 200 kpl noita, yhden louhin jo viime syksynä ja 200 tullut jostain mistä lie… Ajatus sinällään ihan ookoo, mutta mulle ainakin jäi hyvinkin epäselväksi että mitä niille tokeneille tekee? Mikä niistä tekee minkään arvoisia?


#4

Kolikko listautuu markettiin vasta myöhemmin tänä vuonna, joten kolikolla ei ole vielä todellista arvoa eikä sitä siten voi vaihtaa muihin cryptovaluuttoihin tai kotiuttaa euroiksi. Listautumisen jälkeen tämä tietenkin on mahdollista, kun valuuttaa aletaan ostamaan, myyymään ja vaihtamaan.


#5

Nostivat kattoa 200x eli lisäsivät saatavilla olevien kolikoiden määrää 200x, jolloin kaikkien ennen sitä louhineiden kolikot myöskin 200-kertaistui.
Tokenien louhimisesta saa myös tällähetkellä edellisen 0,005JSE sijaan 1JSE/ratkaistu yhtälö.
Ensisijaisena tavoitteena ja päämääränä näillä on luoda kryptovaluutta, joka on maailmanlaajuisesti hyväksytty. (Niinkuin varmaan kaikki)
Keskittyvät selainlouhintaan ja sivustovastaavien tarpeisiin eli esim. nettisivustot voivat tienata kolikoita kävijämäärillä ja louhijat/kolikoiden haltijat voivat ostaa sivustoilla. Marketissa sit tietysti ihan vain vaihtovälineenä muiden valuuttojen kesken, kuten mikä tahansa kolikko/token.
Tokeneita voi käyttää myöhemmin vaihtovälineinä kaikkien Etherium-lompakoiden kesken.
Heidän Whitepaper kertoo enemmän. Suosittelen tutustumaan.


#6

Tämä ei vastaa kysymykseeni. Pörssit joo määrittävät arvon, mutta miksi tämän coinin arvo pitäisi olla ylipäätään nollaa suurempi? Sivustojen ylläpitäjät saavat näitä palkkioksi mainostulojen sijaan, mutta miksi kukaan ostaisi näitä tokeneja? Eli toisin sanoen mitä esimerkiksi minä tekisin näillä tokeneilla?


#7

Iteltä löytyy vajaa 4k noita. Ihan kätevä mainailla jsecoinia sillon kun haluaa samalla käyttää nettiä, koska käyttää mainaukseen vain selaimen ylijäämätehot. Pitää vaan uus ikkuna aukasta, jolla nettiä selaa, ja jättää taustalle mainausikkuna auki että wörkkii.


#8

Projekti vain kuulostaa omaan korvaan paremmalta kuin onkaan. En edelleenkään käsitä mistä tokenin arvo muodostuisi. Tuo se vasta energian kulutusta on :smiley:


#9

Eiköhän se ihan kysynnän ja tarjonnan perusteella muodostu :wink:


#10

Paljos tätä ny kaivaa.
Kokeilin parilla koneella, toinen retro ja toinen uudempaa niin anto samanverran tehoja ulos. Mitään laskuria ei liene mistä näkis paljonko kolikoita vaikla päivässä saisi tietyllä teholla?


#11

Huoh… En mä jaksa enää taistella teidän kanssanne :smiley:


#12

Täysin spekulatiivinen sijoituskohdehan jsecoin on siinä missä suurin osa kryptoista. Arvo on listautumisen jälkeen se, minkä sille kysynnän ja tarjonnan perusteella ihmiset muodostaa. Ei siellä taustalla mitään varsinaista “bisnestä” ja tulosta tekevää yritystä ole, joka maksaisi jsecoinin omistajille osinkoja tms. Tietenkään sitä ei tiedä mitä tulevaisuudessa tapahtuu. Projektihan on ihan alkutekijöissä vasta.

Samahan noita on mainailla, kun suunnilleen ilmaisella saa ja edelleen tulee ihan hyvin kolikkoa. Listautuminenkin tapahtuu aika sopivaan aikaan nyt kesällä, kun kryptomarkkinat alkaa heräilemään taas. Listautumisen yhteydessä tai sen jälkeen voidaan hyvinkin nähdä jonkinnäköinen raketointi (varsinkin jos kryptomarkkinat alkaa raketoimaan taas) jolloin ainakin itse myyn suuren osan kolikoista pois.

Kannattaa lukea se whitepaper ihan kunnolla. Jos et näe potentiaalia kysynnän kasvulle ja sitä kautta arvonnousulle ja luotat omiin näkemyksiin täysin, niin eihän sun kannata mainata jsecoinia.


#13

Kun kerran jaksat noin kiivaasti kirjoitella, niin osaatko edes itse kertoa, mihin tokenia käytetään? Miksi kukaan ostaisi niitä nettisivun ylläpitäjältä joka käyttää tätä metodia “rahoittaakseen” toimintaansa?


#14

Varmaan ihmiset ostavat lähinnä arvonnousun toivossa. Kolikkoahan ei vielä pysty käyttämään edes mihinkään. Tai no jsecoinin omasta kaupasta (joka on testimielessä pystyssä) voi ostaa jotain pikku härpäkkeitä.

Suosittelenko ostamaan? En todellakaan, koska näitä kryptoja kasvaa nyt niin kuin sieniä sateella, eikä niistä tule menestymään pitkässä juoksussa kuin murto-osa. Ja osa on täysiä kusetuksia. Tämäkin voi ihan hyvin olla. Mutta kun käytännössä lähes ilmasella pystyy mainaamaan niin why not, paljon paskemmatkin kolikot ja ideat on menneet kaupaksi.


#15

Niin, tuo on kyllä totta. Mutta ainakin toistaiseksi voimme siis rajata, että tokenilla ei ole mitään käyttötarkoitusta eli ei myöskään fundamentaalista arvoa, paitsi keinottelu. Miksi siis myöskään kukaan nettisivun pyörittäjä siirtyisi käyttämään sitä? Mielestäni muutenkin altcoin kauppa on hieman rauhoittunut siitä mitä se oli ennen tammikuun romahtdusta. Nykyään tuntuu että vain kiillotettu paska menee kaupaksi. Bitconectilla sun muilla scammeillä on kyllä pitemmällä tähtäimellä hyvä vaikutus kun pistää ihmisiä edes vähän tarkemmin katsomaan mitä sikaa säkissä koittaakaan ostaa.

Toki aina saa onneaan kokeilla, ja satavarmasti se jossain välissä pörssiin listautuu. Kyllä sieltä jonkun pennin saa. Kannattaa vain myydä ekoina päivinä :slight_smile:

Esimerkiksi TenX token (PAY), mikä oli varsin toimiva, ja aivan legit maksukorttiprojekti, ennen kuin VISA lakkautti yhteistyön.Yritys järesti ICOn, mutta tokenilla ei vieläkään ole mitään todellista käyttötarkoitusta. Pelkkää keinottelua. Sille “saatetaan” keksiä joku reward-systeemi.

TenX:stä puheen ollen, suosittelen kilpailevaa projektia Monaco (MCO). Tarkoitus launchata tämän kuun aikana Aasiassa ja Euroopassa. Closed-Beta on jo käynnissa ja VISA yhteistyökumppanina tuntuu toimivan. Suosittelen vähintäänkin perehtymään!


#16

Niin ei siellä mitään fundamentteja ole ainakaan toistaiseksi taustalla. Sitä oon yrittänyt tässä sanoakin kaiken aikaa, että kyseessä on täysin spekulatiivinen tulevaisuuden odotuksiin perustuva sijoitus. Oishan se hinta luultavasti hieman eri luokkaa kuin 0.006 dollaria/kpl (tuo on lähtökohtaisesti hinta tulevassa ICO:ssa ennen listautumista) jos sillä pystyis jo kaupoista ostelemaan ja kaikki ois jo valmista ja toimivaa.

Tuntuu aika hyvin olevan kysyntää mainosten korvaajalle sivustoilla


#17

Heidän tavoite on esim. tarjota käyttäjille mahdollisuus maksaa ostoksensa heidän cryptovaluutalla ihan mistä tahansa verkkokaupasta. Tämä tarjoaa helpon tavan maksaa ostokset.
Eikä JSE:tä osteta nettisivujen ylläpitäjiltä, vaan niitä saa joko louhimalla itse tai sit ostamalla/vaihtamalla valuuttamarketista.
Nettisivujen ylläpitäjät voivat vain saada lisää JSEcoineja asettamalla JSE louhintascriptin sivuilleen, joka louhii sivujen ylläpitäjille valuuttaa, kun heidän sivuilla käy vierailijoita.


#18

Joo, meillä on toi JSEcoin mineri Kryptokeskuksenki sivuilla, toiminut kyllä hyvin, saa nähä tulevaisuudessa kuinka hidden minerit yleistyy :slight_smile:

Hyvää Kesää Kaikille
Aki/KKry


#19

1st Finnish KryptoKeskus (CryptoCenter) and RELA-coin, local- and Community-currency (both From Streets of Tampere, FINLAND) needs your help and support, TAKE YOUR ADBLOCKer OFF and open our websites (and keep them open) Kryptokeskus.fi and rela-coin.com!! Websites are mining JSEcoin for our own ICO!!! JEESIKÄÄ JA NOSTETAAN RELA-COIN, YHTEISÖ- JA PAIKALLISVALUUTTA yhteistuumin korkealle!! PITÄKÄÄ MEIDÄN NETTISIVUJA AUKI, louhitaan luvallisesti JSEcoinia meidän omaa valuuttaa varten, ni ei tartte ruinata rahaa!!! Kryptokeskus.fi ja rela-coin.com!!!

Jakakaa joka paikkaan tota yllä olevaa!!


#20

Tykkään aina kun on monta huutomerkkiä ja CAPSEJA!!!