Itiksen Bittimaatti

Yritin ostaa automaatista btc, käytössä oli suoraan automaattista saatu sileä 50e. Kone ei ottanut rahaa vastaan. Kun tungin rahaa aukkoon, ei reagoinut mitenkään. Olin edeltävästi skannannut QR koodin ja automaatti pyysi laittamaan rahat sisään.

Selvitämme asiaa. Aika poikkeuksellinen ongelma kyseisessä automaattimallissa, mutta katsotaan mitä saamme selville.

Milloin itiksen bittimaatti täytetään? Kävin tänään nii oli tyhjä ei pystyny myymään.

Itiksen Bittimaatti on taas huollettu ja myyntisaldoa on hyvin.

Itiksen maattia täytetty ja myyntisaldo on kunnossa!

Maattia taas täytetty ja myyntipuoli kunnossa!

Piti nostaa vähän käteistä itiksen maatista, mutta mitä ihmettä. Nostolla 1btc = 358 euroa, kun coinmarketcap näyttää 1 btc=400 euroa.
En nyt sentään ihan laillisesti ryöstettäväksi suostu. Onko tälle tosiaan käyttäjiä tällaisilla jäätävillä ryöstökursseilla?

Saako udella montako MH/s on sulla tehoja rigissä?:slight_smile: Paljonko tuottaa 24h?

Itiksen kuluja on äskettäin säädetty, ostokulu on normaali 7% mutta myyntikulu on 10%.

Tämä on nyt väliaikainen kokeilu jolla yritetään saada kysyntä ja tarjonta tasapainoon. Maatin kysyntä on siis ollut liian suurta. Se on ollut tyhjä 50% ajasta vaikka olemme täyttäneet sitä niin usein kuin järkevästi mahdollista.

Pidämme kaikista tärkeimpänä sitä, että automaatti olisi mahdollisimman usein täytettynä eikä tyhjänä. Pyrimme nyt löytämään tasapainoa kulua säätelemällä eikä tämä nyt välttämättä ole mikään lopullinen ratkaisu.

Saisi kyllä tulla vähän kilpailua tähän bisnekseen. Ei ihme että ryöstökursseja voidaan ylläpitää, kun Suomessa 1 toimiva bitcoin automaatti mistä saa käteistä.

Tämä ei pidä paikkaansa. Coiner.fi ylläpitää 2-suuntaisten automaattien verkostoa, 7 automaattia joista kaikista pystyy myös nostamaan käteistä.

Kulut taitaa coinerillakin olla kohdillaan, automaattien pitäminen täytettynä on työlästä.

http://www.coiner.fi/#!sijainti/c1qi2

Disclaimer: itse työskentelen LocalBitcoins.com:lla, joka valmistaa noita maatteja (muttei operoi). Eli jos joku haluaa alkaa pyörittämään omaa bitcoin-automaattia, voi ottaa minuun yhteyttä :slight_smile:

Maattien ylläpito ja erityisesti täyttäminen ei ole ilmaista ja automaattista puuhaa. Ne setelit siellä on tietyllä tapaa niukka resurssi, jonka hinnoitteluun pätee kysynnän ja tarjonnan lait.

Setelien täyttöön liittyy myös regulatiivisia, turvallisuus-, ja likviditeettikysymyksiä. Me ainakin olemme kartoittaneet kaikki vaihtoehdot hyvin ja ainoa ratkaisu korkeampaan täyttötasoon lyhyellä tähtäimellä oli myyntikulujen nosto. Seuraamme nyt tilannetta ja säädämme kuluja kysynnän mukaan.

Katos vaan, jotenkin mennyt ohi tuo että noista voi myös nostaa. Kiitos tiedosta. Hyvä juttu että kilpailua on sentään jonkin verran.

Itiksen maattia täytetty, eli on taas osto- ja myyntisaldot kunnossa.

Itiksen maattiiin tehty täydennystä! Nyt on myynti- ja ostosaldot kunnossa.

Täyttö tehty, eli nyt on taas osto- ja myyntisaldot kunnossa!

Täyttö tehty, eli osto- ja myyntisaldot jälleen kunnossa!

Täyttöä tehty eli Itiksen maatissa on nyt osto- ja myyntisaldot kunnossa.

Maattia ladattu eli nyt on osto- ja myyntisaldot kuosissa!

Moi, itiksen maatti ei toimi kumpaankaan suuntaan nyt.