Bitcoin puoliintumisjuhla, kesäpäivä ja saunailta 16.7.2016 - Helsinki

https://www.facebook.com/events/560746684105980/

Bitcoin puoliintumisjuhla, kesäpäivä ja saunailta 16.7.2016 Helsingissä

Tervetuloa viettämään bitcoin-kesäpäivää ja saunailtaa sekä siinä ohessa juhlistamaan bitcoinin halvingia eli lohkopalkkion puolittumista.

Helsingin Bitcoin-Meetup-ryhmä järjestää yhdessä kotimaisten bitcoin-yritysten Bittiraha.fi :n sekä LocalBitcoins.com :n kanssa vapaamuotoisen kesäpäivän sekä saunaillan bitcoinin historiallisen merkkipaalun kunniaksi.

Bitcoinin lohkopalkkiohan puolittuu aina 210 000 lohkon välein eli noin joka neljäs vuosi ja tämänhetkisen arvion mukaan puoliintuminen tapahtuisi 10.7.2016 (http://bitcoinclock.com/ ). Tämä on jälleen historiallinen hetki bitcoin-maailmassa ja tämän kunniaksi olisi mukava juhlistaa tätä kryptovaluuttaporukalla.

Ajatuksena on, että vietettäisiin puoliintumista seuraavana viikonloppuna vapaamuotoista rentoa kesäpuistopäivää ulkosalla (tarkempi paikka vahvistetaan tässä kesäkuussa). Mukaan petankkeja/mölkkyjä/frisbeeta jne. sekä omia eväitä. Päivä tulisi tästä jatkumaan saunaillan merkeissä (saunatila vahvistetaan tässä kesäkuun aikana). Halukkaat toki jatkavat sitten iltaa pidemmälle.

Tapahtuma on avoin kaikille bitcoinista ja kryptovaluutoista kiinnostuneille ja sen on tarkoitus olla rento, vapaamuotoinen ja maksuton. Toivomme, että osoittaisit mahdollista kiinnostusta/osallistumista FB:n event-napeilla tai vaikka tähän viestiketjuun, jotta saadaan noin suurin piirtein tietää kuinka suurta saunaa oltaisiin varaamassa.

Ohjelmaa päivittyy ja tarkentuu eikä ole mitenkään lyöty vielä lukkoon ja ideoita paikasta ja saunasta saa heittää. Tämänhetkisenä puistoajatuksena voisi olla Alppipuisto. Ja kun heinäkuussa voi sataa myös räntää, niin otamme mielellämme ajatuksia vastaan myös backup-paikasta sadepäivän varalta. Ajatuksia siis ilmaan! :slight_smile:

Ilmoittaudu siis mukaan ja tule viettämään mukavaa kesäpäivää ulkoillen ja saunoen. Ja tule ennen kaikkea mukaan juhlistamaan merkittävää merkkipaalua bitcoinin historiassa!

Tervetuloa!

1 tykkäys

Saako tämän ilmoituksen laittaa bitcoinsuomi.fi sivustolle?

Hei,
juu, ja kiitokset, kyllä voi laittaa.

Päivitän vielä nuo paikat tässä alkuviikosta. Sauna varmistui viime viikolla ja puistopaikkakin varmistuu tässä kohta :slight_smile:

Ok, kiitos. :slight_smile:

Tässä linkki sivuston uutiseen aiheiseen:

http://bitcoinsuomi.fi/bitcoin-puoliintumisjuhla-kesapaiva-ja-saunailta-16-7-2016-helsingissa/uncategorised/bitcoin-puoliintumisjuhla-kesapaiva-ja-saunailta-16-7-2016-helsingissa

Pientä päivitystä Helsingin Bitcoin Halving Party ja Kesäpäivän ohjelmaan :slight_smile:

Olemme varanneet nyt saunatilat Helsingin Vallilasta (http://www.saunaonline.fi/saunatilat/saunamesta) Tilaa löytyy rutkasti ja sauna on käytössä koko päivän aina yöhön asti. Osoite Elimäenkatu 9 A. Omat juomat voi ottaa mukaan, samoin oma pyyhe. Sauna toimii myös varapaikkana sateen varalta.

Puistopaikaksi taas ehdottaisimme Lenininpuistoa Linnanmäen kupeessa. Mukavan rauhallinen, löytyy myös pikku hiekkakenttä petankkeja ja grillejä yms. varten ja kävelymatka saunalle Vallilaan.

Bitcoin halving on tapahtunut, verkko on edelleen pystyssä ja kurssikaan ei ainakaan ole laskenut :slight_smile: Tätä voidaan siis juhlia tulevana lauantaina :slight_smile: Tässä taas hieman tilannepäivitystä.

Puistopäivä
Kesäpuistopäivä on siis alkaen 13 Lenininpuistossa (google maps 60.189146, 24.944072) . Kulttuuritalon puolella Lintsin kupeessa löytyy hiekka-aukio ja suihkulähde ja kivinen shakkipöytä, joten siihen on hyvä pystyttää bitcoin-leiri :slight_smile:

Tähän liittyen, kenellä vaan löytyy mölkkyjä, petankkeja, muita pihapelejä, ottakaa mukaan. Ja jos vaan viitsitte, niin ilmoitelkaa myös tähän viestiketjuun mitä pelejä löytyy, niin saadaan hyvät turnaukset aikaiseksi.

Ja mikäli grillaus kiinnostaa, niin sehän taitaa olla jopa sallittua Helsingin puistossa. Eli mukaan voi ottaa kertakäyttögrilliä tai vaikka pallogrilliä. Pieni pallogrilli kustantaa noin 20€ ja tällaisenhan voi hankkia vaikka kimppaan. Voin itsekin olla mukana grillien tai pihapelien kimppaostoissa.

Sauna
Halving Partyt jatkuvat sitten ulkoilun jälkeen saunomisen merkeissä. Sauna on siis saunamesta.fi ja osoite Elimäenkatu 9. Kävin tänään hakemassa avaimen ja tila näytti tosi hyvältä. Saunalta löytyy paljon istumapaikkoja ja paljon jääkaappitilaa omille juomille ja eväille. Saunalta löytyy TV normi hdmi-piuhalla jos joku haluaa läppäriä virittää ja toki löytyy myös kaiuttimet normikaiutinliitännällä.

Saunaan varatkaa sitten OMAT PYYHKEET. Erikoissiivous EI kuulu hintaan, joten pyydämme, että jokainen huolehtii sitten omalta osaltaan siisteydestä (roskat roskiin ja tyhjät tölkit niille varattuun paikkaan). Saunalle voidaan tilata pizzoja tai muuta. Lisäksi sisäpihalla on rutkasti rauhallista tilaa, joten periaatteessa grillaustakin voidaan jatkaa saunomisen ohella. Ja saunalle voi ja saa ottaa halutessaan lautapelejä tai pelikortteja tai muuta ajanvietettä :slight_smile:

Sauna on käytössämme klo 12-02, joten valomerkki tulee sitten viimeistään noin 01:30 :slight_smile:

Sateen sattuessa
Mikäli tulee aivan älytön sadepäivä, ja ulkona kastuu liikaa, niin siirretään tuo Lenininpuiston event suoraan saunalle. Sisäpihalla löytyy parkkipaikka ja katoksia, joten ainakin jotkut pihapelit onnistunevat myös, samoin grillaus. Ja sateen sattuessa ainakin sitten lautapelejä, pelikortteja yms. mukaan, niin saadaan mukava päivä aikaiseksi :slight_smile:

Pidetään viestiketjua aktiivisena ja päivitelkää myös mitä pelejä löytyy. Ja jos joku haluaa hommata kimppagrilliä, viestiä vaan tulemaan :slight_smile:

PS. Ja suuret kiitokset sponsoreille, Bittiraha.fi & LocalBitcoins.com :slight_smile: