Bitcoin-kurssianalyysi

kyllä tosiaan näyttää loivalta - lieneekö tämä miten niihin kolmioihin vai mitä kuvioita ne on minkä sisässä pitäisi pysyä… nousuahan se enteilee - tai hidasta kuolemaa jolta se nyt näyttää mikäli pysyisi samana kuin kolmisen viime kuukautta

Kurssi on isossa kolmiossa tällä hetkellä eli lyhyellä tähtäimellä laskussa, ja pidemmällä tähtäimellä nousussa. Ei ole vielä breikannut selkeästi mihinkään suuntaan vaikka tänään vähän laskua tulikin. Odotettavissa kuitenkin on että isosti liikahtaa jompaan kumpaan suuntaan pian.

1 tykkäys

…kai se on myönnettävä että nousuun uskon minäkin… ei vain ole itsellä coinia tarpeeksi :slight_smile:
Kolmio oli juuri se kuvio jota tarkoitin.

Bitcoinin kurssi on pysytellyt kohtalaisen tasaisena yhä edelleen, mutta se on tyyntä ennen myrskyä. Kohta alkaa tapahtua. Kososen analyysissa pidetään ylöspäin purkautumista edelleen hieman todennäköisempänä vaihtoehtona.

Kososen kurssianalyysit ovat viime aikoina olleet asian ytimessä. Kurssi nousi ennakoidusti. Mutta nyt kysymys kuuluu, että mitä seuraavaksi?

Uusi kurssianalyysi julkaistu! Lähitulevaisuuden osalta nousun jatkuminen on todennäköisin skenaario, mutta tilanteeseen sisältyy myös epävarmuustekijöitä.

Uusi kurssianalyysi julkaistu! Tilanne on ollut taas melko rauhallinen, mutta silti mielenkiintoinen. Kurssi voi liikahtaa kumpaan tahansa suuntaan lähiaikoina. Mielenkiintoisena lisänä artikkelissa on kommentoitu Ethereumia, DAO-joukkorahoitusta ja niiden tämän hetken vaikutusta bitcoinin kurssiin.

Kososen uudessa teknisessä analyysissa pohditaan mitä tulee tapahtumaan viime aikaisen kurssinousun jälkeen. Jatkuuko se samantien, vai tuleeko pidempi korjausliike? Molemmat vaihtoehdot näyttävät mahdollisilta.

Kosonen aloittaa uuden kurssianalyysien sarjan, jossa keskitytään bitcoinin pitkän tähtäimen kurssikehitykseen ja fundamentaaleihin. Ensimmäisessä kirjoituksessa otetaan esiin bitcoinin kurssin vahvasti spekulatiivinen luonne.

Entä nouseeko vai laskeeko kurssi? Sitä on vaikea kenenkään ennustaa. Kosonen näkee sekä vahvan nousun että ison korjausliikkeen mahdollisina vaihtoehtoina.

Uusi tekninen analyysi julkaistu! Tilanne on lievästi sanottuna mielenkiintoinen. Bitcoin nousi hurjasti, teki laskukorjauksen, ja nyt ollaan taas nousussa Brexit-uutisten siivittämänä.

Se kannattaa huomioida, että analyysi on kirjoitettu ennen Brexit-äänestystuloksen julkaisua.

Ja muistakaa, että Bittirahan / Prasoksen palvelut ovat toiminnassa joka ikinen päivä eli myös pyhäpäivisin. Toivotamme hyvää juhannusta.

Lohkopalkkion puoliintuminen lähestyy, ja markkinoilla volatiliteettia riittää! Kestääkö support-tasot, jolloin nousu voisi jatkua, vai mennäänkö ryminällä alas? Mielenkiintoista tilannetta analysoi Toni Kosonen uudessa teknisessä analyysissaan.

Uusi tekninen analyysi julkaistu! Tällä hetkellä olemme tasaisessa konsolidaatiovaiheessa, josta kurssi tulee ponkaisemaan joko ylös tai alas. Analyysissa ollaan varovaisen positiivisia, eli ylös mennään hieman todennäköisemmin kuin alas. Perustelut alaspäin liikkumisellekin ovat kuitenkin olemassa.

Bitfinex-draama vähän hankaloittaa kurssin teknistä analyysia, ja erilaisten skenaarioiden määrä on tällä kertaa kirjava, mutta jotain selkoa tilanteeseen on kuitenkin saatu!

Kososen uusin pidemmän tähtäimen kurssianalyysi julkaistu! Analyysissa kommentoidaan Bitfinex-hakkerointia, lohkopalkkion puoliintumista, Bitcoin ETF-rahastojen kehitystä, ja katsotaan miltä tilanne kurssiteknisesti näyttää.

Yhteenvetona tilanne ei ole edelleenkään yksiselitteisesti positiivinen, vaan on mahdollista että bitcoin on edelleen nk. bear marketissa.

Kososen uusin tekninen kurssianalyysi on julkaistu! Tilanne näyttää vahvasti siltä, että jonkinlainen räjähdys on lähiaikoina tapahtumassa, ja todennäköisimmin ylöspäin. On myös viitteitä alaspäin suuntautuvista skenaarioista, joten ei kannata kuitenkaan liikaa innostua.

Kososen tuoreessa teknisessä analyysissa käydään läpi bitcoinin mielenkiintoista kurssitilannetta. Tällä hetkellä näyttää siltä, että isompi liikahdus ylöspäin on todennäköisimpiä skenaarioita lähitulevaisuuden osalta.

Kososen tuore kurssianalyysi on julkaistu! Markkinoilla vallitsee yhä odottava tunnelma, sillä merkittävää liikahdusta kumpaankaan suuntaan ei ole tapahtunut. Perinteisesti tämä on tarkoittanut sitä, että kun se liikahdus vihdoin tapahtuu, tapahtuu se voimakkaasti. Analyysissa käydään läpi merkittäviä support-, ja resistanssialueita.

Kososen tuore tekninen analyysi on julkaistu! Pientä kurssiliikehdintää on ollut nähtävillä viime päivinä, mutta suurta breakouttia ei ole vielä nähty. Analyysissa painotetaankin sitä, että tilanne vaatii nyt kärsivällisyyttä, ja kaiken ytimessä on se osaako tunnistaa todellisen breakoutin sitten kun se tapahtuu.

Uusi tekninen kurssianalyysi julkaistu! Vaikka kurssi hieman nousikin äskettäin, on tilanne edelleen epäselvä. Seuraava liike voi olla kumpaan tahansa suuntaan. Selvää trendiä ei siis ole näkyvissä.

Kososen tuore tekninen kurssianalyysi on julkaistu! Kurssi on noussut merkittäville resistanssialueille, joiden läpäiseminen tai siinä epäonnistuminen voi olla pidemmän tähtäimen kurssitrendin kannalta hyvin merkityksellistä.