HEAT Ledger, suomalainen startup ja 3.0 -kryptoalusta

Innovaation hienous tuossa kohtaa on siinä, että pienempiin osiin paloiteltu lohkoketju voidaan jakaa erinäisiin sijainteihin eikä siitä tarvitse olla kuin yksi osa nodella. Tällöin node voi osallistua lohkopalkkioden hakuun pienellä levytilalla. Onko tällaista mekanismia Bitcoinissa? Entä missään muussa kryptossa?

Järjestelmä sisältää useita muita merkittäviä ja uniikkeja innovaatioita.

Onnella on vähän tekemistä näiden asioiden kanssa. Kiitos kuitenkin!

Öö joo ei ole, tosin 60 gigaa saa mahtumaan parinkympin muistitikulle joten se ei ole ongelma edes bitcoinille jolla on kuitenkin n. satatuhatkertainen määrä käyttäjiä teidän kolikkoonne verrattuna. Tai joo, voin toki levyjärjestelmätasolla pistää blockchainin vaikka amazonin s3:een tjsp. Tai pistää jonkun helvetin Tahoe-LAFS:in pyörittämään tuhansien terojen verkkoon hajautettua levyjärjestelmää, jos sitä tilaa tarvii. Tuolla tasolla tuota ongelmaa ei ole järkevää ratkaista.

Te jäbät ratkotte ihan väärää ongelmaa. Teidän pitäs ratkoa sitä ongelmaa, että miten te ylipäätään saatte kakkakolikollenne käyttäjiä. Skaalautuvuus on teidän viimeinen murhe. Tietysti veikkaan että tän rahoituskierroksen jälkeen teidän murhe on myös se, että vihaisia sijoittajia on entistäkin suurempi määrä ja ette saa enää kolmatta kusetuskierr… siis rahoituskierrosta tehtyä.

FIMK:in kohdalla arviosi meni kyllä täysin nappiin.

Oli miten oli, tähän projektiin ei tosiaan kannata sijoittaa muuta kun FIMKEJÄ, jos niitä jollain vielä on. Lienee ainoa mahdollisuus cashata ulos alkuperäiset sijoitukset edes johonkin järkevään hintaan. Näin itsekin tein, sillä mitään FIMK:eillä ei tee :smiley:

On tämä kyllä hupaisa saaga ja onneksi pelissä ei ole kuin kahvirahoja.

Kunhan mainaajat jonain päivänä poistaa vain blocki koon rajoituksen Bitconista niin Bitcoinissa on tai on toteutettavissa jälleen kerran tämänkin coinin kaikki ominaisuudet ja hienoudet kuten kaikkien muidenkin FIMK:ien ja muiden coinmarketcapin shitcoinien.

Tuskin on tarvetta millekään erillisille 3.0 kryptoalustoille kun ne rakentuvat bitconin blockchainin päälle.Toki hiekkalaatikko testit eri coineilla on ihan hyvä tehdä ennenkuin ne siirretään oikeaan blockchainiin ja valuuttaan.

Onhan se mukavata, että täälläkin jossain ketjussa on pitkästä aikaa tapahtumia…

Ja vielä sokerina pohjalla tuo itselleni ennenkuulumaton, mainio “Ei karpeles sentään!” huudahdus.
Siitähän saisi vaikka bitcoin aiheisen paidan:D

Itse ainakin aion ottaa käyttöön kirouksena, Thanks Kbros:P

Jos nyt jotain tästä itse projektistakin… no, tää nyt menee vähän väärään ketjuun tavallaan…
Itse olisin saattanut jotain pientä pistääkin pari vuotta sitten tuohon fimkiin, mutta jotenkin oli vähän liian hankala… pitäisi olla jotain matalan kynnyksen lompakko hommia ym.
tai… en oikeestaan ole edes ihan varma, mutta jotenkin se muistaakseni oli liian monimutkainen, että olisi jaksanut perehtyä. En tarkoita, ettenkö olisi siitä varmasti selvitytynyt, mutta koska muutenkin hieman skeptisesti suhtauduin siihen, että mihin tarvitaan “kansallista” kryprovaluuttaa, kun kuitenkin ehkä yksi suuri innovaatio bitcoinissa on juuri tuo ylikansallisuus. Joo… on perustuloa ym. mutta jotenkin ei sekään oikein kuulosta kovin uskottavalta toimiakseen. (En tajua kuka sen arvon tuo sinne. Tai tietysti ne kauppiaat jotka olisivat suostuneet hyväksymään coinin… siitä kai se olisi tullut. Tuntui perstuntumalla vaan semi utopistiselta)
Ja tähän nojaten, sitten ei mielenkiinto riittänyt mihinkään kovin pitkäjänteiseen asiaan tutustumiseen, mutta jos olisi ollut esim. joku easywallet henkinen helppo lompakko softa, millä olisi päässyt alkuun, niin olisin ehkä kokeillut ja sitten selvitellyt tarkemmin.

HEAT Weekly crypto roundup #2 on julkaistu!

https://heatledger.ghost.io/crypto-roundup-2/

HEAT Ledger White Paper v1.01 on nyt saatavilla saitilta.

http://heatledger.com/HEATWhitepaper.pdf

Röyhkeä meno pojilla päällä, rahat pois hyväuskoisilta.

Lueskelin bitcointalkista Fitcoinin kommentteja, ne ovat kuin yksi yhteen FIMK-huijauksen kanssa, jossa myöskin kerättiin rahaa. Tulos tiedetään FIMK:n arvo nolla, kaupankäyntiä ei ole, perustulon lunastajiakin (ilmaista rahaa) on reilusti alle 200, uusia ei ole tainnut sitten lanseerauksen tulla. Eli täysin puuhateluprojekti, jossa kopioitiin NXT ja jauhettiin skeidaa muka omasta valuutasta, jonka menestyksen FIMK ry tulee varmistamaan.

Heatledger forumilta:

do YOU have a marketing plan other than hiring some “marketing personnel”? (which is not a plan)

Fitcoin: As you notice from the already successful ICO, we do have a marketing plan at this point we’re adhering to.

Tottakai vastaus on, että onhan meillä suunnitelmakin, selvästikään teillä ei ole yhtään mitään. Aivan samoin kuin FIMK:n suhteen, piti palkata myynnin edistäjiä ja mainostoimistoa yms. Mitään ei tapahtunut., paitsi tietenkin se mainostoimisto mikä ei sitten mitään tehnytkään.

Siinä ole oikeassa, että näitä rahankeräyksiä kyllä osaatte mainostaa, tämä on ihan älykkäästi tehty huijaus ja toimii jo toisen kerran.

Fitcoin: Through that business, the HEAT token will appreciate in value as a side effect, as it should.

Aivan samoin piti käydä myös FIMK:n osalta, mutta niin…hylättiin FIMK ja siirryttiin uuteen rahankeräykseen.

I think you need online tutorials about your tech and use cases.

Fitcoin: Yes there will be many use cases explained inside out and many of them implemented by the company on the HEAT chain itself.

Kaikki onnistuu tässä vaiheessa, tulossa on, pian alkaa tapahtumaan. Aivan kuten FIMK:ssa.

FIMK is doing well and HEAT is a clever plan designed to help FIMK marketing steam on with its non-profit status which is hard to market as itself.

Mitäköhän tämä tarkoittaa? Vastaus: Ei yhtään mitään, mutta hienoa, että FIMK:lla pyyhkii hyvin. Sijoittajat tosin menettivät rahansa, mutta muiden näkökulmasta onnistunut projekti.

Will i spend my heat in any store?
Fitcoin;: Yes, you sure will be able to

Niin myös FIMK:ta voi käyttää… Ry tulee palkkaamaan myynninedistäjiä ja maksamaan jopa insentiivejä siitä, että ottaa FIMK:n maksu välineeneksi. Mutta sitten ei kuitenkaan, rahankeräyksen jälkeen suunnitelmat muuttuivat tai pitäisi kai sanoa projektiot kuten Fitcoin asian ilmaisee. Se on totta, suunnitelmiin tuli uusi coini ja rahankeräys.

How can real life outside companies use HEAT and how will they know that they need it?
Fitcoin: How to use it has been explained previously and needs a separate discussion, which will no doubt come up soon enough.

Hyvä kysymys, jos oikeasti harkitsisi sijoittamista. Mutta ei puhuta asioista, jotka oikeita sijoittajia kiinnostaisivat…

FIMK wasn’t in hurry. We developed it for 2.5 years and now through HEAT we’re gonna push out the fruits.

Okei eli tämä on hyvä homma FIMK:lle, jee! Fitcoinin sanalla ei ole mitään arvoa, samaa skeidaa jauhetaan, joku aina saattaa uskoa…

En jaksa bitcointalkiin mennä postailemaan, antaa poikien kusettaa rahaa ulkomailta. Bittiraha yrityksenä on luotettava ja tämä foorumi antanut itselleni paljon. Tämä on myös harvinaisen asiallinen foorumi. Sen vuoksi olen tänne Fitcoinin toiminnasta postannut, jottei täällä kukaan hölmöile ja sijoita Heatiin. Itse olin imbesilli 2 vuotta sitten ja ostin FIMK:ta, joten kokemusta on. Vaikka silloinkin täällä Foorumilla kyllä varoiteltiin. Tämä on heidän uusin huijaus.

Moi,

mikäli on jäänyt hampaankoloon niin tule ostamaan Puhdistamon tuotteita fimkland.fi-sivustolta. 1 FIMK on arvoltaan n. 200 satoshia joten pääset hyödyntämään mielestäsi ‘huonoa’ sijoitusta ja samalla parantamaan elimistösi hyvinvointia.

En tiedä pidetäänkö tätä epäkorrektina mainontana, se ei ole kuitenkaan sen tarkoitusperä. Tarkoitus on helpottaa pahaa oloa. Valoa päiviin!

Moi,

Kiitos vaan tarjouksesta, mutta oloni on oikein hyvä ja virkeä, en tarvitse tällä hetkellä tuotteitasi, mutta ehkä myöhemmin. En myöskään 2 vuotta sitten ostanut FIMK-ta, jotta voisin hankkia puhdistamon tuotteita. Sijoitin, koska lupaukset FIMK:n eteen tehtävistä toimista olivat lupaavia ja ajattelin, että on pieni mahdollisuus, että niiden toimien jälkeen voi jotain syntyäkin. Mutta suunnitelmia ei toteutettukaan. Näiden suunnitelmien julkaisu ja uho, että olemme tosissamme vaikutti suuresti siihen, että itse ostin 500k FIMK:ta. Kyllä - luotin pelkkiin foorumilupauksiin. Mutta sinne meni, menin lankaan, tulin huijatuksi.

Eikä huolta, en sijoittanut FIMK:iin kuin kahvirahoja kuten tälläkin foorumilla opastettiin, joten kärsin tappion hyvillä mielin. Joskus sijoitukset onnistuvat ja joskus eivät. Se, että haksahdin puhtaaseen huijaukseen, harmittaa kyllä.

Kieltämättä, olen esittänyt varsin ikäviä kysymyksiä FIMK:n suhteen, mutta toisaalta sijoitin 2 vuotta sitten siihen rahaa. Kysymykset ovat selvästi herättäneet ärtymystä. Ilmeisesti kysymymykset FIMK:n nykytilasta, tulevaisuudesta ja tehdyistä toimenpiteistä ovat kiusallisia. Vielä hankalampia ne ovat jos peilaa niitä siihen mitä 2 vuotta sitten rahankeräyksen yhteydessä kirjoitettiin.

Nyt on sitten uusi HEAT-projekti meneillään samojen henkilöiden toimesta. Mielestäni on täysin relevanttia esittää kysymyksiä aiemmasta projektista, en voi ollenkaan pahoin kun niin teen. Myös Fitcoinin vastaukset ja kommentit sisältävät niin paljon huutamista, pilkun nussimista ja provosointia, että keskustelun lomassa olen sortunut niihin itsekin. Esittämäni kysymykset FIMK:sta ovat mielestäni olleet erittäin relevantteja. Eikä niihin edes pysty nyt vastaamaan, ainoastaan selittelemään ja takertumalla epäolennaisiin. Vastaukset on kyllä annettu viimeisen 2 vuoden aikana. Tulokset ovat nähtävillä ja johtopäätökset selviä.

Valo myös sinun päivääsi ja menestystä kaupallesi!

HEAT Weekly crypto roundup #nelonen julkaistiin eilen

http://heatledger.ghost.io/crypto-roundup-4/

HEAT Ledgerin ICOa, eli Heat Ledger Oy:n ensimmäistä rahoituskierrosta on reilu 12 tuntia jäljellä. Lopputunnit tulevat olemaan jännittäviä, sillä kaikilla hyväksytyillä kryptoilla (BTC, NXT, ETH) on hyvä mahdollisuus rikkoa hintataso 3:n raja, nostaen ICO:n loppuarvotasoa kerralla n. 25%. FIMK-staket ovat jo taso nelosella suuren suosion vuoksi.

http://heatledger.com/ico.htm

Osakeyhtiön julkinen kryptorahoitus on jo ollut menestys ja tulee toivottavasti ylittämään uutiskynnyksen tällä viikolla monissa kotimaisissakin medioissa.

Jos tämä nousee mediaan niin toivottavasti hommaa peilataan myös siihen, että samojen henkilöiden toimesta julkaistiin vastaava rahankeruu 2 vuotta sitten. Nyt silloinen FIMK on käytännössä kuollut kolikko ja miehet hypänneet uuteen kolikkoon, silloiset suunnitelmat heitetty romukoppaan. Asiallisen journalistisen jutun jälkeen voi sitten lukija itse pohtia miksi näin.

Hieman vastapainoa ketjussa oleville negatiivisille kommenteille. Mielestäni vaikuttaa aika hyvältä. En ole seurannut FIMK:iä, joten en osaa siltä osalta kommentoida. Katsoin ainoastaan tämän videon.

Ilmeisesti minkäänlaista HEAT-preminea ei ole? Äskettäin julkaistussa Iotassahan se tuntui olevan virhe, kun kehittäjät melkein kiristivät enemmistöä tekemään 5% foundation-lahjoituksen. Heatin tavoitteena on ilmeisesti saada pankkeja ym. ostamaan konsultointityötä, mikä toki voi onnistua, se tosin ei suoraan hyödytä julkisen lohkoketjun tokeneiden omistajia, ja julkiset ketjut ovat mielestäni muutenkin tärkeämpiä. Ainakin pankeilta voisi mielestäni pyytää lupaa julkistaa tieto mahdollisesta HEAT-yhteistyöstä. Toisaalta jos HEAT-kehittäjät omistavat tokeneja kohtuullisen määrän, niin markkina-arvon nousu esim. 50 miljoonaan dollariin antaa mahdollisuuden jatkaa toimintaa pidempään. Ainakin NXT-pääkehittäjä Jean-Luc on rahoittanut toimintansa omilla NXT-omistuksillaan.

HEATin omistajat voivat myös itse huolehtia, että se saa näkyvyyttä Bitcointalkissa. Tällä hetkellä siellä ei taida olla juuri mitään näkyvyyttä Altcoin-keskustelun pääsivulla.

Kiva nähdä välillä tervehenkistäkin palautetta!

PoS-järjestelmissä suuri osa arvokkeista lasketaan liikenteeseen kerralla. HEATissa genesis block alustavasti syyskuun 5. päivä sisältää 25 Miljoonaa HEATia. Niistä 1 miljoona (4%) on lukittu kehittäjätiimille siirrettäviksi vuoden kuluttua launchista.

Minä en olisi kaivannut mittavaa dev bountyä, koska henkkoht se vaikutti äkkiseltään jotenkin ahneelta. Pääkehittäjä kuitenkin halusi sitä omille perusteillaan ja asiassa tuli lisäksi esiin kääntöpuoli tiimin arvokeomistuksen puuttumisesta: tasokas kansainvälisen markkinointipuolen avainhenkilö perui tiimiin tulemisensa juuri ennen rahoituskierroksen alkua, yhtenä syynä vähintään yhteensä 10% dev bountyn puuttuminen. Perusteena on, että tiimin ei voi nähdä kunnolla sitoutuvan julkisen ketjun kehittämiseen ilman merkittävää omistusosuutta arvokkeista.

Tuo perustelu sai minutkin järkiini ja otimme käyttöön kohtuullisen cutin, siitä huolimatta että siinä on sitten mukana se vähemmän imarteleva puoli. Kaikkia ei voi miellyttää. Tähtäämme kuitenkin rahoitusmarkkinoille ja tulemme hakemaan uusia pääomasijoituksia osakeannilla, jolloin tiimin sitoutumisen täytyy näkyä kaikin puolin.

Arviosi konsultointityöstä on oikea, joskin pyrimme painottamaan vahvasti julkisen HEAT-lohkoketjun käyttöä osana varsin monipuolisiakin tulevia projekteja. Näin ollen osan yhtiön liiketoiminnasta on suoraan tarkoitus hyödyttää HEAT-tokeneiden käyttäjiä.

Bitcointalkin osastohuomautus oli hyvä, kiitokset siitä.

HEAT Crypto roundup #5
http://heatledger.ghost.io/crypto-roundup-5/

Huomenna olisi luvassa sitten tämän setin julkaisu ja kolikot pitäisi saada myyntiin. Toki tuttuun tapaan tiedotusta ei ole jaksettu hoitaa, eikä kukaan oikeastaan tiedä mitä huomenna tapahtuu. Ennakkotietojen perusteella yksikään isompi kryptopörssi ei ole lisäämässä tätä, joten herää kysymys miten näistä HEAT:eistä pääsee eroon ja missä niitä voi mahdollisesti myydä. Keinotekoisesti muodostonut kurssi tulee tosin puhkeamaan heti kättelysssä, kun pettyneet FIMK sijoittajat yrittävät epätoivoisesti saada edes alkuperäistä sijoitustaan takaisin.

Kukaan ei liene yllättänyt täällä, että mainostettu Launchi siirtyy tulevaisuuteen eli seuraava ETA on 12-15.9…

Uskomatonta, että tähän pelleilyyn on sijoitettu tuhansia euroja.

Satoja tuhansia euroja.

Joo näin taisi olla.

Veikkaan, että kurssi romahtaa rajusti kun aikaisemmin FIMK:iin rahojaan sijoittaneet myyvät välittömästi suurimman osan HEATEISTA. Sitten ihmetellään muutama kuukausi, kun vaihtovolyymi pyörii 1-5$ dollarin välillä ja fitcoin uhoaa täällä, mitä kaikkea upeaa on tulossa. Vuoden jälkeen kukaan ei edes muista puhallusta ja uutta coinia kehiin. Hyvin kyllä pojat keksineet harrastukselleen hyvän rahoitustavan, jota joku tosin voisi kutsua silkaksi huijaukseksi.

Kristallipallosi simakki kaipaa vähän kiillotusta.

Isoille softaprojekteille, ja isommille sekä pienemmille kryptoprojekteille on varsin yleistä että ne myöhästyvät. Viikon parin viive näissä hommissa ei merkitse mitään.

Kiva kuitenkin, että tiedotat täällä projektin käänteistä, suomeksi, suomalaisille, ja suomalaiseen tyyliin :wink: