HEAT Ledger, suomalainen startup ja 3.0 -kryptoalusta

Heatin joukkorahoituksessa myytiin kaikki olemassaolevat Heatit, joten uusia rahoituskierroksia ei voi samalla tavalla järjestää.

Minä sijoitin Heatiin enemmän kuin kahvirahoja, mutta en kaipaa mitään budjetteja. Aiemmin linkkaamani videohaastattelu oli hyvä, ja se riittää todisteeksi, että heillä on riittävästi näkemystä kryptovaluutoista. Projekti voi onnistua tai epäonnistua, mutta eiköhän heillä ole osaamista riittävästi, ottaen huomioon ettei maailmassa ole paljoa ihmisiä, jotka hallitsevat kryptovaluuttoihin liittyviä teknisiä yksityiskohtia. Haastattelun mukaan FIMK oli heidän ensimmäinen kryptoprojektinsa, joten eiköhän onnistumismahdollisuudet ole nyt paljon paremmat.

Tohon stv:n kommenttiin lähinnä vastauksena että mun käsitys on se että FIMK-porukka keskittyy nyt lähinnä HEATiin ja ei FIMK:iä sinällään enää kehitetä yhtään mitenkään. Onko käsitykseni jotenkin väärä? Tätä voi tietysti Fitcoin selventää myös. Jos näin on, niin nuo kysymykset FIMK:in tilasta ovat sinällään aika turhia eivätkä kyllä edes kuulu tähän topicciin.

No sinä voit toki sijoittaa videohaastattelun perusteella mihin tahansa, mutta se ei poista sitä tosiasiaa, että useat muut tuskin tekevät päätöksiään vastaavalla periaatteella. Lisäksi HEATIN porukka aikoo järjestää toisen annin yritykselleen, joten väitteesi ei pidä paikkaansa.

Mielestäni kysymykseni oli relevantti ja olisi mielenkiintoista saada infoa siitä, mitä kerätyllä summalla aiotaan tehdä.

Hiljaista on tämän kolikon kanssa. Vahvasti alkaa vaikuttamaan projekti samalta kuin edellinen viritys…

Yllättyneitä olivat:

Tämä forum ei välttämättä ole ihan paras paikka ajankohtaiseen informaatioon tästä aiheesta… Tässä subredditissä ja yrityksen sivuilla löytyy linkkejä ajankohtaisempaan keskusteluun ja päivityksiin toiminnasta: https://www.reddit.com/r/heatledger/

No joopa joo, kyllä Fitcoin hyvinkin aktiivisesti on tällä forumilla postannut ja mainostanut rahankeräyskopiovirityksiään.

Nyt on vaan tainnut luikkia häntäkoipien välissä pois kun huomasi, että täällä ei höpöhöpöskeida saanutkaan ymmärrystä.

Tuolla linkeissä siis joka tapauksessa ajankohtaisempaa keskustelua aiheesta.

Redditissä aivan yhtä kuollutta. Kyllähän tässä projektissa haisee kymmenen kilometrin päähän se, että vetäjillä ei mitään käryä brändäämisestä, sijoittaviestinnästä tai markkinointihypen luomisesta. Vertaa case FIMK.

Ilmeisesti tuon takia tiimiä avustavat tahot, jotka täydentävät tuota osaamista.

Who are the Heat team?
Has it been expanded?

It’s currently difficult to absolutely define the “Heat team” outside me and Dennis as we’ve by now contracted third parties to assist us in the expansion and rollout of proper business structurization and plans. Senior advisor who works closely with us is Glenn. In addition we have several co-operative partners, especially the accountancy office people who of course have a lot to do outside Heat Ledger but they do help us around in numerous matters not limited to accounting.

The fairly rare setup of running and expanding proper cryptoplatform fintech business is a lot different from operating a cyberspace-only altcoin cryptocurrency, you know.

Mutta, en tähän ketjuun näitä päivityksiä enempää pasteile. Lisää voi lukea tuolta aiemmin mainituista linkeistä. Redditiinkin tullut paljon päivityksiä HEATin teknisestä alustasta äskettäin.

Tuolta voi tsiigata arvon kehitystä: https://coinmarketcap.com/currencies/heat-ledger/

Uskotko oikeasti tuota Fitcoinin taattua skeidaa?

On senior advisoria , third party assistentteja ja co-operative partnersia. Todellisuudessa ei ole yhtään mitään. Aivan sama meininki kuin onnettomassa Fimk rävellyksessä, joka on nyt arvoton ja kuollut kolikko. Ai niin, ilmeisesti Fimkn taustalla jatkuvasti neuvotellaan uusia mullistavia kumppanuuksia kuten on aiemmin päivitetty. Ei ole Fitcoinissa miestä päivittämään Fimk tilannetta, koska ainoa rehellinen päivitys olisi, että se on over ja out.

Paljonko Fitcoin sulle maksaa? Mikä sun motiivi on tukea näitä huijauksia ja tehdä hallaa koko kryptomaailmalle? Ihan niin naiivi tuskin kuitenkaan olet? En keksi muuta motiivia kuin rahan. Eikä ole ensimmäinen eikä viimeinen kerta kun sen eteen tässä maailmassa ollaan valmiita tekemään mitä vaan.

Kuten todettua, oli asiasta mitä mieltä hyvänsä niin tämä forum ei ole hyvä paikka seurata asiaa - ainakaan tällä hetkellä. Lisää tuolla muualla.

Tästä tavallisesta forum-käyttäytymisestäni en ole saanut tai saa palkkaa tai palkkioita Heat Ledger Oy:ltä tai liittyviltä tahoilta.

Siis kysyin, että uskotko Fitcoinin loputtomiin jargonsepustuksiin, koska tulit niitä tälle foorumille jakamaan?

Mutta antaa tosiaankin olla, jos vastausta pitää lähteä joltain muulta foorumilta hakemaan.

Jep. Muualla on vähemmän hiljaisempaa.

Nyt Bitcointalkin puolella epäillään jo koko projektia täydeksi kusetukseksi. Taitaa kyseinen viritys olla vielä FIMK-rävellystä isompi floppi.

Noin puoli vuotta kesti kunnes jengi tajus, että on joutunut huijauksen uhriksi. Näiden edellisen Fimk-projektin kohdalla multa meni kolmisen kuukautta kunnes tajusin “sijoittaneeni” huijaukseen.

Häikäilemättömästi Elisabeth jauhaa samaa selityskeidaa siellä ja täällä aivan kuten Fimk:n aikana. Vois antaa vinkin MOT:lle tms., sais kunnon tunkiojutun. Huono puoli tässä on se, että helppoheikit tekevät hallaa koko kryptoscenelle.

Mut joo, hyvää hupilukemista… https://bitcointalk.org/index.php?topic=1543991

Ei sitten launchi ehtinyt vuoden 2016 puolelle eikä mikään ole oikeastaan muuttunut syyskuun alun tunnelmista paitsi että jengi käy jo aika kuumana tuolla bitcointalkin puolella.

Kaikesta huolimatta, hyvää uutta vuotta kaikille!

HEATin julkaisema 2016 Year-end crypto roundup löytyy täältä:

http://heatledger.ghost.io/2016-year-end-crypto-roundup/

Crypto roundup on muodostunut lähinnä yleiskatsaukseksi ICO-tilanteeseen ja sisältää hyödyllisiä näkökulmia & linkkejä. Julkaisulla haetaan lisäarvoa lukijoille eikä siinä ei ole juurikaan käsitelty HEAT-alustaa itseään.

Karavaani kulkee ja kamelit haukkuu! HEAT-tokenien viivästynyt julkaisuajankohta samalla lähenee mukavasti,

Entisaikaan karavaanin kulkiessa koirat haukkuivat.
Vanha ei ole viime aikoina ehtinyt niin tarkkaan seuraamaan maailman menoa,
että uskaltaisi väittää etteivät kamelit osaa vielä nykyäänkään haukkua :smiley: