Blocknet, lohkoketju reititin

Nyt kun monet lohkoketju projektit ovat kypsyneet hieman ja rupeavat pikku hiljaa tarjoamaan varteen otettavia työkaluja eri aloille ja ihmisille niin tarvitaan viellä yksi palikka eli “Blocknet” yhdistämään nämä eli reititin joka mahdollistaa eri lohkoketjujen välisen kommunikoinin. En jaksa puhelimella enempään kirjoitella vaan annan muutaman hyvän videon kertoa puolestani olennaisen.

https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://m.youtube.com/watch%3Fv%3DbHNR7kbjYzg&ved=0ahUKEwj7p9KIwZbbAhXCYZoKHb31AQgQwqsBCCkwAQ&usg=AOvVaw1AuTCz0wBau-5KMmw_-z1P

Ark on kanssa tutustumisen arvoinen projekti tämän asian saralla.

https://ark.io

Ystäväni kertoi blocknetistä tänne: https://bitcoinkeskus.com/
Ja mikä yllätys että jannu jakso vääntää suomeksi niin kattavasti että oma laiskuus rupeaa ihan hävettää… laitan nyt ahkeran poikana vähän copy pastee haisemaan sekä linkin mistä voitte lukea koko jutun. suosittelen kattomaan myös alotus postauksen videot!

"Blocknet tarjoaa mielenkiintoista teknologiaa, joka on joidenkin asiantuntijoiden mielestä jopa lohkoketjujen tulevaisuus. Mistä on oikein kyse, ja miten BLOCK-kryptovaluutta oikein toimii? Bitcoinkeskuksen opas käy läpi Blocknet-infrastruktuurin sekä sen historian pala kerrallaan.

Blocknet yhdistää eri lohkoketjut

Aloitetaan opas Bitcoinkeskuksen kaavan mukaisesti, eli asetetaan Blocknet oikeaan paikkaan kryptovaluuttojen universumissa.

Kyseessä on hieman valtavirrasta poikkeava projekti. Blocknet ei ole perinteinen kryptovaluutta (Bitcoin, Litecoin, Monero) eikä suora kilpailija älysopimuksia ja dApp-sovelluksia tukevalle ekosysteemille (Ethereum, NEO, EOS). Avainsana on englanniksi interoperability , josta voidaan tässä yhteydessä käyttää suomennosta lohkoketjujen yhteensopivuus. "

"Blocknet tarjoaa protokollan, jonka avulla maailman eri lohkoketjut voidaan yhdistää toisiinsa. Blocknet haluaa rakentaa lohkoketjujen internetin ( internet of blockchains) , jossa eri ekosysteemit on nidottu saumattomasti toisiinsa.

Kyseessä ei ole mikään uniikki projekti, sillä tästä kentässä löytyy myös kilpailijoita. Bitcoinkeskus on esitellyt aiemmin Ark- sekä Aion-projektit, jotka pyrkivät myös rakentamaan siltoja eri lohkoketjujen välille.

Blocknet-järjestelmässä on muiden ekosysteemien tavoin oma natiivitoken, joka on nimeltään BLOCK. Sillä on useita eri käyttötarkoituksia, joihin palataan artikkelissa hieman myöhemmin.

Blocknetin kehitystyö on jatkunut jo vuosien ajan

Blocknet-projekti on noussut kryptosijoittajien laajempaan tietoisuuteen vuoden 2018 aikana. Lohkoketjujen internet on saanut konseptina yhä enemmän huomioita, ja Blocknet on tällä hetkellä ko. teknologian johtavia projekteja.

Kyseessä ei ole mikään uusi projekti, sillä Blocknetin kehitystyö on alkanut jo vuonna 2014. Projektin perustajiin kuuluu XCurrency-kryptovaluutan luonut Dan Metcalf. Hän sai idean Blocknet-konseptista pohtiessaan kryptovaluuttansa jatkokehitystä. Metcalf on entinen Bitcoin-sovelluskehittäjä ja työskennellyt myös Philipsillä insinöörinä. Toinen Blocknetin perustajista on core-tiimin edustajana nykyisinkin toimiva Arlyn Culwick."

"Metcalf perusti XCurrencyn heinäkuussa 2014, joka oli alun perin Bitcoinin fork yhdistettynä DashinX11-hajautusfunktioon sekä Peercoinin Proof-of-Stake -konsensusalgoritmiin. BitSwift-niminen kryptovaluutta syntyi syyskuussa 2014, jossa X11 korvattiin X15-funtkiolla. Blocknet luotiin virallisesti lokakuussa 2014, ja kyseessä oli BitSwiftin fork.

BLOCK-tokenista järjestettiin syksyllä 2014 ITO eli Initial Trade Offering . Kyseessä on niin vanha projekti, että Ethereum-pohjaisia ICO:ta ei ollut tuolloin vielä olemassa.

Blocknet-protokollan versio 1.0 (Proof-of-concept) esiteltiin lokakuussa 2015. Ensimmäinen protokollan DEX-siirto ( decentralized exchange) suoritettiin myös syksyllä 2015.

Kehitystyö on jatkunut tämän jälkeen tasaisesti vuosien 2015 ja 2018 välisenä aikana. Blocknetin XRouter-konsepti esiteltiin joulukuussa 2015 ja XBridge vuotta myöhemmin. Näihin palataan seuraavassa kappaleessa tarkemmin.

Syyskuussa 2017 Blocknet suoritti hardforkin, jossa mukaan tulivat myös PIVX-kryptovaluutan ominaisuuksia ja XBridge-integraatio. Voit lukea koko historian tästä linkistä.

Blocknet-infrastruktuuri: XBridge ja service node

Käydään seuraavaksi läpi Blocknetin toimintaa. Miten lohkoketjujen internet oikein rakennetaan?

Blocknet-infrastruktuurin ytimessä on XBridge-niminen protokolla. Kyseessä on teknologia, joka mahdollistaa eri lohkoketjuissa olevien node-palvelinten kommunikoinnin keskenään.

XBridge liittyy olennaisesti sovellukseen nimeltään Block DX, jossa kirjainlyhenne DX tulee sanoista decentralized exchange. Blocknet-protkollan. XBridgen alpha-versio julkaistiin vuonna 2016, ja sen avulla Block DX -pörssissä on mahdollista suorittaa p2p-treidausta."

"Blocknet on tällä hetkellä projektin perustajien mielestä ainoa todella hajautettu pörssi. Monissa DEX-nimeä käyttävissä pörsseissä on todellisuudessa kolmas taho, jolla on mahdollisuus esimerkiksi keskeyttää transaktio.

XBridge-protokollaan liittyvät olennaisesti myös service node -palvelimit, jotka muodostavat Blocknet-infrastruktuurin selkärangan.

Node on varmasti monelle lukijalle tuttu termi lohkoketjuteknologiaan liittyen. Myös Bitcoinin lohkoketjupyörii node-palvelinten avulla, ja kuka tahansa voi laittaa sellaiseen pystyyn. Bitcoinin verkossa nodet välittävät transaktiot eteenpäin louhijoille, joiden työn tuloksena ne päätyvät uuteen lohkoketjun lohkoon.

Blocknetin infrastruktuurissa on kahdenlaisia node-palvelimia: service node ja trader node. Service node -nimellä olevat palvelimet kommunikoivat toisiin lohkoketjuihin sekä jakavat treidauspalkkioita. Trader node mahdollistaa varsinaisen treidauksen Blocknetin hajautetussa pörssissä."

Jokainen service node -palvelimen ylläpitäjä voi valita itse, mitä kryptovaluuttoja hän tukee. Käytännössä kyse on siitä, minkä lohkoketjun kanssa kyseinen node keskustelee.

Uusi julkaisu: XRouter

Lohkoketjujen välinen kommunikointi voi tarkoittaa tulevaisuudessa lähes minkä tahansa datan jakamista ja hyödyntämistä. Tähän asti blockchain interoperability -teknologian käytännön sovelluksena on ollut DEX, decentralized exchange, eli hajautettu pörssi.

Lohkoketjujen välinen kommunikointi tarkoittaa tässä sovelluksessa kryptovaluutan siirtoa lohkoketjusta A lohkoketjuun B. Kyseinen prosessi tunnetaan kryptomaailmassa nimellä atomic swap.

Blocknet on julkaissut keväällä 2018 XRouter-nimisen komponentin tuotantoversion, joka on olennainen osa laajempaa lohkoketjujen välistä kommunikointia.

Käytännössä XRouter tarjoaa rajapinnan, jonka avulla sovelluskehittäjä voi saada käyttöönsä useiden eri lohkoketjujen ominaisuudet. Kuten edellä oleva lainaus kertoo, XRouter voi teoriassa varmistaa minkä tahansa tuetun lohkoketjun informaation lataamatta koko lohkoketjua.

Moni ei välttämättä tule ajatelleeksi, että Bitcoinin lohkoketju on jo yli 100 gigatavun kokoinen. On mahdotonta rakentaa riittävän suorituskykyistä sovellusta, jos taustalla olevan palvelimen täytyisi ylläpitää kymmeniä eri lohkoketjuja.

XRouter mahdollistaa tämän hyödyntämällä SPV eli Simplified Payment Verification -protokollaa, jonka Satoshi Nakamoto kuvaili aikoinaan jo Bitcoinin white paperissa. Tämän lisäksi XRouter käyttää edellä kuvattuja service node -palvelimia sekä XBridge-teknologiaa.

Teoriassa XRouter voi olla game changer lohkoketjuteknologian hyödyntämisellä. Tällä hetkellä moni platform-projekti pyrkii kehittämään lukemattomia eri ominaisuuksia biitatakseen kilpailijansa. XRouter-protokollan avulla jokainen projekti keskittyisi vain yhteen sektoriin, ja sovelluskehittäjä voisi poimia haluamansa lohkoketjun informaation yksinkertaisesti XRouterin avulla.

Blocknetin hajautettu pörssi: Block DX

Block DX (lausutaan usein Block DEX) on Blocknet-tiimin luoma sovellus, jonka tarkoituksena on näyttää teknologian tarjoamat mahdollisuudet käytännössä. Kyseessä on siis aidosti hajautettu kryptovaluuttapörssi. Tämä tarkoittaa, että transaktiot ovat peer-to-peer - suoraan lompakosta lompakkoon ilman välikäsiä. Niitä voida estää tai peruuttaa kolmannen osapuolen toimesta.

Erillistä KYC-prosessia ei ole olemassa, joten käyttäjä voi suorittaa treidauksen todella privaatisti, jos hän suojaa myös IP-osoitteensa.

Noin teoriassa, kuka tahansa voi saada oman kryptovaluuttansa lisättyä tällaiseen pörssiin. Blocknetin vaatimuksena on service noden pyörittäminen, joka tukee kyseistä kryptovaluuttaa eli käytännössä ylläpitää sen lohkoketjua. Tämän lisäksi on tiettyjä teknisiä yhteensopivuustekijöitä.

Block DX -pörssin tilauskirjat ja treidit vahvistetaan service node -palvelinten avulla. Ne pitävät myös ristikkäisten tarkistustoimenpiteiden avulla huolta siitä, että transaktiot suoritetaan oikein. Esimerkiksi tilanteessa, jossa toinen osapuoli keskeyttää transaktion.

Blocknet ei ole suinkaan ensimmäinen (eikä viimeinen) hajautettu pörssi. Markkinoilla on tällä hetkellä jo monia ratkaisuja, joiden suosio on toistaiseksi vielä varsin vaatimatonta. Tunnetuimpia ovat tällä hetkellä IDEX, Waves DEX, Bancor ja Bisq.

Blocknetin projektikoordinaattori Hanni Abu kertoo Crypto Love -kanavan haastattelussa tiimin arvostavan kilpailijoista erityisesti Komodo-protokollaa. Abun mielestä DEX-sanaa käytetään liian löysillä kriteereillä, ja moni hajautettu pörssi on todellisuudessa hybridi.

BLOCK-tokenin käyttötarkoitus

Käydään lopuksi läpi Blocknetin natiivivaluuttaa, joka tunnetaan nimellä BLOCK.

Blocknet-infrastruktuuri käyttää Proof-of-Stake -konsensusalgoritmia, joka on tuttu valinta lähes jokaisesta vuoden 2016 jälkeen markkinoille tulleesta ekosysteemistä. Bitcoin, Litecoin, Ethereum sekä monet muut vanhemmat kryptovaluutat käyttävät Proof-of-Work -algoritmia, joka vaatii fyysisten tietokoneiden louhintatyötä eli tehonkulutusta.

Proof-of-Stake -järjestelmässä tällaista louhintaa ei suoriteta, ja erilaiset palkkiot menevät ”steikkauksen” (engl. staking) mukaan. Mitä enemmän tokeneita henkilö lukitsee verkon vahvistamiseksi, sen todennäköisemmin hän saa palkkioita itselleen.

Uusi lohko syntyy Blocknetin lohkoketjussa Bitcoinin tapaan 10 minuutin välein. Jokaisen lohkon yhteydessä jaetaan ”louhinta”palkkioksi 1x BLOCK-token. Näistä 70% menee edellä mainittujen service node -palvelinten ylläpitäjille ja 30% puolestaan ”steikkaajille”. Näin ollen molemmilla on motivaatio osallistua verkon ylläpitoon.

Projektikoordinaattori Hanni Abun mukaan tuottoprosentti (ROI) on tällä hetkellä steikkaajille noin 13% ja service noden ylläpitäjille jopa 20%.

Blocknet-järjestelmässä tunnetaan myös service fee , eli verkon käytöstä maksettavat palkkiot. Vastaava systeemi on käytössä myös Ethereumissa (nimeltään gas ). Nämä jaetaan myös verkon ylläpitäjille BLOCK-tokenin muodossa.

Blocknet – sijoittaminen ja tulevaisuus

Blocknet on syystäkin suurta mielenkiintoa herättänyt projekti. Se tarjoaa ratkaisun kuumaan aiheeseen, eli lohkoketjujen internetiin. Blocknet ei ole ainoa peluri tässä kentässä, mutta sen ratkaisut ovat huomattavasti pidemmällä esim. Aion-projektiin verrattuna.

Blocknet-protokollan skaalautuvuus vaikuttaa olevan myös kunnossa. Se tukee jo nyt kymmeniä eri kryptovaluuttoja, ja ERC20-tuki tuo mukaan sadat Ethereum-pohjaiset tokenit.

Projektissa on myös PIVX ja Dash-kryptovaluutoista tuttu hallintomalli, jossa BLOCK-tokenin holdaajat voivat äänestää tietyistä kehitysehdotuksista.

Noin 40.000 lohkon välein ilmestyvä superblock eli superlohko sisältää yhden BLOCK-tokenin sijasta 4320 tokenia. Ne toimivat rahoituksena eri ideoille, joiden toteutuksesta service node -palvelinten ylläpitäjät voivat äänestää.

Blocknet ei ole mikään viikko sitten startattu ICO, vaan protokollaan on työstetty aktiivisesti jo vuodesta 2014 lähtien. Se vaikuttaa olevan tällä hetkellä edellä monia kilpailevia ratkaisuja.

Toivottavasti joku edes jaksaa lukaista jutun! En itse tunnetusti ole kovin ahkera mitä kirjoittamiseen tulee ja aloitin ketjun aikanaan todella lyhyellä kirjoituksella sekä ajattelin youtuben kertovan enemmän kuin tuhat sanaa mutta ei kukaa noita videoita ole katsonu paitsi minä itse 2x… Tulipa ahkera olo jo tästäkin!

https://www.blocknet.co/blocknet-invited-to-attend-e-u-blockchain-roundtable/

Blocknet has been invited to a very selective European Union blockchain roundtable event that will bring together senior representatives of the European Commission and Members of the European Parliament to assess current EU policy, operational challenges, opportunities and the future of blockchain.

Blocknet is excited and honored to receive this invitation as it recognizes Blocknet as leaders in blockchain, interoperability, and the future of the blockchain ecosystem. The high-level roundtable will consist of 40 participants representing the European Commission, European Parliament, European Banks, Members States, Regulators, Financial Institutions, Industry Leaders and Blockchain Solution Providers.

Taking place on the 30th October in Brussels and organised by The International Centre for Parliamentary Studies, the meeting will allow Blockchain Industry Leaders to exchange experience and expertise in technical and regulatory fields for the benefit of the public and private sectors. Because the Blocknet Protocol is perceived to be an influential and groundbreaking technology, Blocknet is perfectly positioned to address the decentralized and collaborative nature of blockchain and its applications. Blocknet has been solving the issues surrounding the interoperability of blockchains for over four years. Recently, a first in blockchain interoperability was achieved when a blockchain transaction was successfully sent without the blockchain installed via the Blocknet’s XRouter technology.

Mariya Gabriel, E.U. Commissioner for Digital Economy and Society stated:

“In the future, all public services will use blockchain technology. Blockchain is a great opportunity for Europe and Member States to rethink their information systems, to promote user trust and the protection of personal data, to help create new business opportunities and to establish new areas of leadership, benefiting citizens, public services and companies.”

The meeting will begin with short presentations from the chairperson, European Commission and European Parliament followed by an industry viewpoint. The majority of the day will be afforded to open dialogue via discussion points within the agenda that will focus on the impact of blockchain on various industries, the business case for Blockchain, recommendations for policy makers, exploring future applications, overcoming IT infrastructure challenges, and more.

Blocknet Co-Founder Arlyn Culwick and Blocknet Strategic Advisor Alexander Koch will be presenting at the roundtable on the topic of overcoming IT infrastructure challenges and addressing the question of whether current IT infrastructure can support a large-scale move to Blockchain. Also attending will be Pēteris Zilgalvis, Head of Unit for Digital Innovation and Blockchain in the Digital Single Market Directorate in DG CONNECT and Co-Chair of the European Commission FinTech Task Force alongside with Daniel Dalton MEP, member of the European Internet Forum and ECR Coordinator for the Internal Market Committee. Official representatives from over 10 different European Union member states and industry leaders will address the challenges and opportunities that Blockchain will bring to Europe.

Blockchain technologies are seen as one of the most important breakthroughs in the storage and distribution of information in economic transactions in the world today. Blockchain has applications in identity management, voting and elections, agreements and contracts and various other uses. Although the use of Blockchain is continuing to grow rapidly, concerns have been raised about evolving vulnerabilities, cyber threats, lack of regulation and inadequate research about other known weaknesses. This has resulted in certain organisations, industries and even governments banning or threatening to ban innovations that have emerged out of Blockchain. Despite the pros and cons, recent reports suggest that the EU and its member states are looking to embrace this new technology in the coming years. In April 2018, 22 countries came together to join the European Blockchain partnership, which is widely seen as a vehicle to exchange experiences and expertise to prepare for the launch of EU-wide Blockchain applications. The Vice President of the EU went on say that Blockchain has moved out of laboratories and is now ‘mainstream’. The mix of positive and negative reviews have led to a lack of clarity on the potential benefits of Blockchain and how to prepare for contingencies. With that in mind, this roundtable will assess current EU policy, operational challenges and opportunities and the future of Blockchain technologies.

You can read the Blocknet Whitepaper here, check out the Blocknet website hereand join the Blocknet community here for the latest information, discussion and developments.

Mainittakoon viellä että jannut on hionnut kaikessa hiljaisuudessa DEX:in eli oikealla nimellä blockdx mikä on jo toiminnassa sekä ovat viilanneet sen mainstream kuntoon. Huhujen mukaan ovat pitäneet palavereita myös binancen kanssa ja muistaakseni binance meinaa julkaista oman dex betan tulevan vuoden alussa.

DEX on siis Decentralized Exchanges eli hajautettu pörssi

Tästä linkissä näkyy blockdx treidit ja orderit: https://blockdx.co/

eli nyt voitte treidaa suoraa omilta lompakoilta eikä tarvi kolmansiin osapuoliin luottaa.

JA suosittelen kaikkien aloittelevien koodareitten tutustuu tähän!!! Tämä siis kun mahdollistaa eri lohkoketjujen yhdistämisen eli voitte ikään kuin rakentaa mitä vain keksitte niin saadaan se kauan odotettu killerapp.

Korjaus edelliseen viestiin. Yhteistyötä ei oltu tehty binancen kanssa vaan bitfinexin ja ethfinexin.

Blocknetin yksi kehittäjistä duunaa spv lite multi lompakkoo jolla on tehty jo testi siirtoja ja ei pitäsi kovin kauan kestää että julkaisevat sen käytettäväksi. Lompakko toimii noin 500 noden kautta tällä hetkellä. Hienoa tästä tekee onnistuessaan se että voit säilyttää lompakolla käytännössä mitä tahansa kryptoa eikä sinun tarvitse ladata lohkoketjuja itse mikä tekee siitä kevyen ja nopean. Dex treidaaminen ja sovellusten kehittäminenkin ottaa askelen eteenpäin. Huomasin blockdx kokeilessa että kohtuu vaivanloista liittää jokainen lompakko erikseen blockdx:ään sekä ladata coinien lohkot varsinkin jos on enemmän kuin pari-muutama coini. Harmi kun ei ole varaa tällä hetkellä oman noden ostamiseen :disappointed_relieved: sillä vois saada ihan hyvää tuottoo jos tuo projekti ottaa tuulta alle ja luulen että ottaa tuon suhteen isoja harppauksia kun julkaisevat multi lompakon

Service noden pyörittäjät ottavat siis 0.25% komission kaikesta dex ja dapp liikenteestä + mahdollisen käytön kasvun seurauksena blokkien arvonnousu. Tällä hetkellä 24h volumet ovat aika vaatimattomat ja koputellaan vasta 10k mutta jostakin se lumipallokin alkaa pyöriä. Itse odotan multi lompakkoa kuin kuuta nousevaa.

Xrouter beta on julkaistu joka mahdollistaa minkä tahansa lohkoketkjun kanssa kommunikoinin eli Devaajat voivat luoda jotain aivan uutta yhdistelemällä eri lohkoketjuja. Joku voisi vääntää vaikka Shapeshift tyylisen Dex vaihtopörssi altcoineille ilman KYC/AML jolle varmasti löytyisi käyttö jo pelkän mixing puolelta tai intergoida eri kauppapaikoille mahdollisuuden maksaa/vastaanottaa mitä cryptoa tahansa. Tai miksi ei vaikka bittiraha käyttäisi tätä tulevaisuudessa palvelujen laajentamiseen.
Vähän pidemmälle vedetyt käyttömahdollisuudet esim. kommunikointi sia-golem-singularityn välillä niin saadaan skynetti käyntiin. mahdollisuus myös tuoda ei lohkoketjussa olevaa dataa lohkoketjuun esim autoista mitä voisi käyttää vakuutuksissa.

https://bitcointalk.org/index.php?topic=5135134.msg50735072#msg50735072

Hellurei!

Avoin X-lite multi lompakon beta testaus menossa ja jos enemmän kiinostaa niin kannattaa suunistaa discordiin. Hyvältä näyttää ja veikkaan että aika pian virallinen versio julkaistaan.

Tällä hetkellä tuki vain UTXO cryptoile mutta ETH/erc20 tuki on jo työn alla ja prioriteettit siirtyy ETH:lle kun X-liten bugit löydetty ja korjattu julkaisua varten.
Lisäksi Monero työstetään yhteensopivaksi Atomic Swappien kanssa ja heti kun moneron puolelta ollaan valmiina tullaan se lisäämään X-lite:lle sekä blockdx:lle.
Kohta alkaa europolin ja supon puntiti tutista kun konnatkin osaavat/ottavat nämä käyttöön.

Kilpailijoista kovimmmat ovat komodo ja stakenet. Kannattaa käydä oma tutkimustyö tekemässä jos meinaa sijoittaa.

Maksettu artikkeli cointelegraphille ja luvassa vielä kaksi lisää joista toinen oletettavasti luvassa kun X-liten virallinen versio julkaistaan. Muutenkin tullaan näkemään enemmän markkinointia kun paketti alkaa olla kasassa.

Blocknet tullaan näkemään ETH pohjasissa “Dex” pörsseissä vielä ennen omaa virallista ETH oraakelia koska tällä hetkellä Blocknetin ostaminen on USA:n kansalaisille hankalaa kun eivät voi bittrexistä ostaa. Tämä tehdään Fusionin sillalla. Silta on jo tehty sekä on testissä toimivuuden varmistamiseksi joten tässä on tietäjille nopeita voittoja luvassa jos uskoltaa treidata.

X-lite tulossa myös puhelimelle ja web pohjainen DEX myös suunitelmissa mutta mennään nyt askel kerralla.

Blocknet vaikuttaa todella mielenkiintoiselta ja päätin ostaa sitä osaksi omaa portfoliota.
Muutama asia tämän osalta mietityttää.
Onko tuosta X-liten lompakosta heitetty mitään arviota, koska virallinen versio saataisiin julkaistua?
Myös blocknetin markkinoinnin “vähyys” mietityttää, koska suhteellisen vähän löytyy tästä mitään tietoa. Mutta ehkä homma menee kuten sanoit, että kun paketti alkaa olemaan täysin kasassa, aletaan panostaa markkinointiin.
Osaatko sanoa tarkemmin tuosta, minkä takia blocknettiä ei voi USA:ssa bittrexin kautta ostaa?

1 tykkäys

Maanataina julkinen beta.

Regulaatio syynä miksi USA kansalaiset eivät blokkiin pääse käsiksi helposti.
Tähän tulossa muutos aivan lähi viikkoina ja ehkä jo tulevana viikkona.

eth/erc20 tuki xlite/blockdx on jo työn alla ja nähdään 2021 Q1 mikäli kaikki menee hyvin.

Hydra

What sets Hydra apart from Infura is that the Ethereum nodes are not operated by a single centralized organization, but a decentralized network of service nodes.

This decentralized architecture has several advantages over Infura:

  • Antifragile — The Ethereum nodes are distributed amongst many independent nodes, so there is no single point of failure.
  • Security — Users can make requests to several service nodes in order to gain higher confidence in the result.
  • Sybil Resistance — It requires 5000 BLOCK as collateral to operate a service node, which ensures service nodes are financially invested in Blocknet’s success and prevents the network from being overwhelmed by an attacker.

Hydra will also have a payment gateway functionality similar to Infura. Users will be able to send a request with a payment (e.g. ETH or aBLOCK) to service nodes in return for a project ID and API that will allows them to make a certain number of requests to the Blocknet network based on how much they paid.

It will also be easy for developers to switch to Hydra from Infura. Hyrda is designed to be a drop-in URL replacement for Infura, meaning that developers will be able to switch to Hydra effortlessly, with only a few clicks. While Hydra is starting with Ethereum, it is compatible with any blockchain.

The result is that developers and users will no longer be forced to rely on centralized infrastructures to connect to decentralized blockchain networks. This will be a game changer from decentralized finance.

Medium.com kautta saat ladattua jos kiinostaa testata

Jos Käytät xlite ja blockdx tarvit myös blocknetin lompakon treidaamiseen. Xlite lompakko toimii ilman blocknet lompakkoa ja pian Blockdx toimii myös ilman Blocknet lompakkoa